جولان یار غار احمدی نژاد در فضای مجازی


گرچه رییس سابق دولت در تلاش است خود را مردی بی توجه به سیاست نشان دهد اما هیاهوهای رسانه‌ای یاران و مریدان او در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از تدارک‌ انتخاباتی این جریان حکایت دارد.

در پس همین هیاهوهای رسانه‌ای اطرافیان احمدی‌نژاد خصوصا در یک سال اخیر است که زمزمه‌های بازگشت «مردِ رفته از پاستور» به عرصه سیاست این روزها دهان به دهان می‌چرخد. گرچه یاران باقیمانده از حلقه نزدیکان احمدی‌نژاد همچنان اصرار دارند که رییس‌جمهور سابق تصمیمی برای تاثیرگذاری یا بنا به گفته آنها «ایجاد تکانه سیاسی در کشور» را ندارد اما سفرهای استانی و گعده‌های سیاسی گاه و بیگاه احمدی‌نژاد از یک سو و تحرکات و اظهارات انتخاباتی این طیف از نزدیکان وی از سوی دیگر، چیزی جز تدارک‌ جریان احمدی‌نژاد برای بازگشت به سیاست را به ذهن متبادر نمی‌سازد.

این جریان که بعد از انتخابات مجلس دهم و ناکامی اصولگرایان خصوصا در انتخابات تهران، فضا را برای جولان و تبلیغات سیاسی مناسب‌تر دیده‌اند باز هم به «اسطوره سازی»  از احمدی‌نژاد روی آورده و تلاش دارند با تخریب دستاوردهای دولت یازدهم -دولتی که بدون شک میراث دار بسیاری از مشکلات اقتصادی برجای مانده از دولت های نهم و دهم است- این خط را پیش ببرند که کاندیداتوری محمود احمدی‌نژاد در انتخابات سال 96 یک ضرورت است تا هم به مشکلات کشور سر و سامان داده شود، هم اصولگرایان بار دیگر به راس نهادهای قدرت بازگردند.

مردی که تریبون جریان احمدی‌نژاد شده است!

یکی از چهره‌ها و البته مریدان بی‌چون و چرای رییس دولت سابق که به شدت در رسانه‌ها خصوصا شبکه‌های اجتماعی فعال است و به اظهارنظر درباره هر موضوعی می‌پردازد عبدالرضا داوری است. چهره‌ای که شاید بتوان او را تریبون رسانه‌ای یاران رئیس جمهور سابق دانست که به بهانه‌های مختلف به دنبال ایجاد موج رسانه‌ای به نفع طیف موسوم به خود است.

او که مسئولیت تشکلی به نام هما که مخفف هوادران محمود احمدی‌نژاد است را عهده‌دار است، ابایی ندارد که هرازگاهی با سخنانی تند و تیز برخی چهره‌های بزرگ و شناخته شده انقلاب را به باد انتقاد بگیرد. چه آنکه در کانال تلگرامی و دیگر صفحات اجتماعی‌اش به تناوب به نقد آیت‌الله هاشمی می‌پردازد و به مثابه دیگر هم طیفانش در تلاش است بار دیگر استراتژی کهنه دوگانه هاشمی-احمدی‌نژاد را علم کند تا با طرح دو قطبی فقیر و غنی آرای حاشینه نشینان و طبقات محروم جامعه را به سمت طیف متبوعش بکشاند.

او در تازه‌ترین اظهارات خود علیه هاشمی با بیان اینکه «رییس مجمع تشخیص سراشیبی سقوط را گام به گام طی کرده است»، خواستار کناره گیری او از همه مناصب حکومتی شده است. او حتی در مقام تطبیق و مقایسه هاشمی و آیت الله منتظری برآمده و آورده است «هر گونه تلاش برای تطبیق اقدامات آیت الله هاشمی رفسنجانی با رفتار مرحوم آیت الله منتظری، ظلم تاریخی به آیت الله منتظری است.»

او که پیشتر پیش بینی کرده بود صلاحیت آیت الله هاشمی برای انتخابات خبرگان رد خواهد شد، حتی تایید صلاحیت هاشمی در انتخابات خبرگان از سوی شورای نگهبان را هم اقدامی صحیحی ندانسته است.

داوری که در یکی از اظهاراتش، خود را ستون نویس کیهان هم معرفی کرده بود، در پیش بینی خود از انتخابات ریاست جمهوری 96 عنوان کرده است «معتقدم ائتلافی حول محور آقای هاشمی شکل گرفته است و طیف‌بندی جدید در صحنه سیاسی که یک طرف آقای هاشمی با تئوری بقا و ادغام سیاست همراهی با نظام جهانی را دنبال می‌کند و طرف دیگر هم جبهه‌ای که برنامه صیانت از انقلاب را دارد، طیف جدیدی را شکل می‌دهد. مهم‌ترین فردی که می‌تواند محوریت جبهه مقابل هاشمی را در دست بگیرد، شخص احمدی‌نژاد است.»

علاقه احمدی نژادی ها به دو قطبی سازی...

احمدی نژادی‌ها که از دو قطبی سازی احمدی نژاد-هاشمی در دو انتخابات سال 84 و 88 بیشترین بهره را برده‌اند گویی این روزها به سمت دو قطبی سازی دیگری در حال حرکت هستند و تلاش دارند با حمله به دستاوردهای دولت خصوصا در عرصه سیاست خارجی و اقتصاد از یک سو و طرح شعارهای اغواکننده یارانه‌ای از سوی دیگر فضا را برای بازگشت رییس دولت محبوبشان به پاستور فراهم سازند. آنگونه که در تازه ترین اظهارنظر، عبدالرضا داوری باز هم به میدان آمده و از دو قطبی روحانی-احمدی نژاد سخن گفته و تاکید کرده است «دوقطبی ایجادشده میان روحانی و احمدی‌نژاد بد نیست.»

گرچه این موج رسانه‌ای از سوی رسانه‌های منتقد دولت بعد از سفر محمود احمدی نژاد به مناطق جنگی ایجاد شد و آن را در مقابل سفر ابتدای سال روحانی به کیش قرار دادند ولی به نظر می‌رسد مردان رسانه ای احمدی نژاد به خوبی سوار بر این موج شده و تلاش دارند این دو قطبی را در مسیر انتخابات 96 بپرورانند.

روزشمار برای دولت یک دوره‌ای روحانی!

داوری حتی پا را فراتر نهاده و در یکی از پست‌های تلگرامی خود از یک دوره‌ای بودن دوره ریاست جمهوری حسن روحانی سخن گفته است. استناد او در این پست به این بود که وزیر بهداشت گفته است دیگر وزیر نمی شود. او قاضی زاده هاشمی را انسان باهوشی خوانده و نوشته است: ایشان هم فهمیده که حسن روحانی رئیس دولت دوازدهم نخواهد بود.

این چهره رسانه‌ای نزدیک به احمدی نژاد در تیرماه 93 هم در مطلبی فیسبوکی روزشمار بازگشت احمدی نژاد به سیاست را کلید زده و آورده بود «آقای روحانی عزیز، به امید خدا شما دولت دوازدهم را به دکتر ما تحویل خواهید داد. ما تنها باید 1110 روز منتظر بمانیم.»

علاقه احمدی‌نژادی‌ها به یارانه‌ای که بلای جان مردم شده...

روش‌های پوپولیستی که بسیاری محمود احمدی‌نژاد را پیرو برحق آن در ایران می‌دانند، گویی قرار است باز هم به کمک این جریان بیاید. آنچنان که در همین روزهای آغازین سال 95 به یکباره اخباری درباره بازگشت احمدی‌نژاد به سیاست آن هم با شعار پرداخت «یارانه 250 هزارتومانی» مطرح شد.

طرح شعار پرداخت یارانه 250 هزار تومانی در شرایطی که دولتی‌ها از مدتها پیش حذف بخشی از یارانه بگیران، طبق مصوبه مجلس را مطرح می‌کنند را شاید بتوان ترفند انتخاباتی دیگری از سوی این جریان مطرح کرد. مهر تایید این موضوع را باز هم می‌توان در پست های تلگرامی داوری جستجو کرد. او اخیرا در پستی تحت عنوان «یارانه 250 هزارتومانی؛ چرا و چگونه؟!» این طرح را یکی از طرح‌های قدیمی احمدی نژاد عنوان کرده است و سازوکارهای تامین منابع پرداخت یارانه 250 هزار تومانی را برشمرده است. شاید این واکنش وی را بتوان مهر تاییدی بر این خبر رسانه ای طی روزهای اخیر دانست.

سایه احمدی‌نژاد ترسناک است؟!

او حتی در اظهارنظر تلگرامی دیگری به دولتی‌ها هشدار داده است که نه از خود احمدی‌نژاد که از سایه او بترسند« اگر "ژول ورن" های دولتی، اینقدر راحت ذهن فرزند ملت را می خواندند که دیگر احمدی نژاد، "احمدی نژاد" نبود. فعلا از سایه اش بترسید تا بعد»!!

سینه چاک حداد، اصولگرایان یا...

گرچه بعد از انتخابات هفتم اسفند و ناکامی تقریبی اصولگرایان، جریان احمدی نژاد با بزرگ نمایی خسران دوری احمدی نژاد از سیاست، به سرزنش راست سیاسی ایران روی آوردند و این نتیجه را مرتبط با قهر و دوری اصولگرایان از احمدی‌نژاد تفسیر کردند، اما کلید یکی از پرحاشیه ترین مباحث پیرامون انتخابات را هم همین جریان زد و کورسوی امیدی برای فرستادن حداقل یک نفر از لیست ائتلاف اصولگرایان در تهران به مجلس دهم را ایجاد کرد. آنجا که داوری در اظهاراتی ورود محمدرضا نجفی کاندیدای لیست امید اصلاح طلبان به انتخابات را زیر سوال بود و عنوان کرد «تخلف آقای نجفی به خاطر استعفای دیرهنگام از معاون اقتصادی استاندار مرکزی قطعی است و شورای نگهبان ایشان را رد صلاحیت می‌کند.»

در خصوص این گفته داوری محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیرکشور اعلام کرد که اصلا چنین سمتی در استانداری مرکزی وجود نداشته است.  اما داوری پاسخ داد که «آقای مقیمی اصلا مرجع تشخیص نیستند و شورای نگهبان باید تشخیص دهد.»

وی در راستای همین اظهاراتش، از احتمال ورود حدادعادل به مجلس دهم از جایگاه منتخب سی ام مردم تهران سخن گفته و حتی موضوع رقابت بین او و لاریجانی و عارف برای کسب ریاست مجلس را هم پیشاپیش مطرح کرده و گفته است: «اگر آقای حداد عادل به خاطر ردصلاحیت محمدرضا نجفی وارد مجلس شوند آن موقع می تواند رقابت بین آقایان لاریجانی، حداد عادل و عارف شکل بگیرد. در آن صورت می‌توان شانسی برای آقایان حداد و عارف در نظر بگیریم.»

وی البته این را هم گفته است که اگر حداد نیز به مجلس نرود؛ محمدرضا میرتاج‌الدینی (معاون‌پارلمانی احمدی‌نژاد) و جواد کریمی‌ قدوسی (اعضای جریان پایداری) ظرفیت جریان انقلابی(اصولگرایان) را دارند.

خواب احمدی نژاد و آن شیخ در گردنه جاده هراز

اما داوری در تکمله اظهارات گاها حاشیه‌ای خود خوابهای احمدی‌نژاد &#


ویدیو مرتبط :
استقبال از احمدی نژاد سال88 تبریز/احمدی نژاد کاش احمدی نژاد می ماندی