رحیمی: ناظران فنی بازوهای کمکی هستند نه "بپا"ی فدراسیون‌ها


رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی گفت: ناظران کمیته المپیک بازوهای کمکی هستند و فدراسیونها نباید فکر کنند که برایشان "بپا" گذاشته‌ایم. البته بر روی ناظران هم نظارت داریم تا چالشی برای فدراسیون‌ها درست نکنند.

اصغر رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره زمان آغاز به کار ناظران تیم‌های المپیکی، بیا‌ن‌ کرد: ناظران فنی یا تحلیلگران فنی گروه‌هایی هستند که از طرف مرکز نظارت بر تیم‌های ملی پیشنهاد شده‌اند و در هیات اجرایی مصوب شد فعالیت خود را شروع کنند. در اولین جلسه‌ای که با این افراد در کمیته ملی المپیک خواهیم داشت شرح وظایفشان را به صورت کتبی خواهیم داد و شفاهی هم خواهیم گفت که چارچوب فعالیتشان چه چیزی است.

او ا‌دا‌مه‌ داد: ناظران فنی رابطه میان فدراسیون‌ها و کمیته ملی المپیک هستند. باید در آنها و فدراسیون‌ها این حس ایجاد شود که این افراد بازوهای کمکی برای فدراسیون هستند و این طور نیست که خدای نکرده خواسته‌ایم برای فدراسیون‌ها "بپا" بگذاریم ، زیرا در گذشته مشکلاتی این چنینی داشتیم.

رحیمی افزود: فدراسیون و تیم‌های المپیکی برنامه آماده سازی خود را دارند که در مرکز نظارت بر تیم‌های ملی نهایی می‌شود و یک نسخه نهایی شده از برنامه تیم‌های ملی در اختیار ناظران فنی قرار می‌گیرد و آنها نیز در چارچوب فرم‌های استانداری که از قبل تهیه شده و دستور‌العمل‌ها به تمرینات تیم‌های ملی سرکشی می‌کنند.

رحیمی همچنین گفت: ناظران فنی که افراد مستقلی هستند فقط در چارچوب فنی نظارت می‌کنند و چنین وظیفه‌ای ندارند که در بحث بودجه و مسائل انضباطی وارد شوند. ناظران گزارش و فرم‌ها را تحویل مرکز نظارت بر تیم‌های ملی می‌دهند و گزارش‌ها جمع‌بندی و تحلیل می‌شوند. چنانچه انحرافی در برنامه‌ها باشد به فدراسیون‌ها اعلام خواهیم کرد و در صورت نیاز حتی جلسه فنی با فدراسیون‌ها خواهیم گذاشت تا موضوعات تاکید و برطرف شود.

رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی در مورد زمان برگزاری جلسه با ناظران فنی، اظها‌ر کرد: شرح وظایف و فرم‌ها دارد نهایی می‌شود، سعی می‌کنیم در 10 روز آینده جلسه‌ای را بگذاریم، شرح وظایف و ابلاغ‌هایشان را بدهیم و نسبت به وظایف شان تبادل نظر و جمع بندی کنیم. پس از اعلام ابلاغ و شرح وظایف شان توصیه می‌کنیم کار خود را شروع کنند. حداقل در ماه دو گزارش را می‌توانیم داشته باشیم و هر چه نزدیک المپیک شویم، توصیه می‌کنیم حضور مثمرثمری داشته باشند.

رحیمی در پاسخ به این پرسش که انتخاب برخی ناظران که از بدنه فدراسیون هستند این شبهه را به وجود نمی آورد که ممکن است کارها شفاف انجام نگیرد، تصریح کرد: در وظایفی که برای ناظران تعریف کردیم، آمده است که باید در جلسات فنی تیم‌های ملی شرکت کنند. افرادی که به عنوان مربی، دبیر فدراسیون یا مدیر تیم‌های ملی فعالیت دارند را سعی کردیم عملا جدا کنیم. بعضی از افراد مانند دهنوی که در کمیته‌ فنی فدراسیون هستند، افراد مستقلی هستند و سال‌ها با ما همکاری نزدیک داشتند. به نوعی امتحان خود را پس داده‌اند و بر اساس شناختی که داشتیم انتخاب شده‌اند. حالا اگر در این مسیر ناظران سمتی بگیرند مانند سال‌های قبل که بعضی افراد سمتی در فدراسیون گرفته‌اند تغییرشان می‌دهیم.

او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که در سال‌های قبل مشکلاتی در بحث ناظران وجود داشته که اکنون تغییراتی در شرح وظایفشان اعمال کرده باشید؟ بیا‌ن‌ کرد: موضوع خاصی نبوده است، اما مساله عمده‌ای که وجود داشته این است که بعضی مواقع مصاحبه‌هایی را انجام می دادند. الان سیاست ما به این گونه است که با آنها صحبت کنیم، به هیچ عنوان مصاحبه‌ای نداشته باشند و اگر موضوعی وجود دارد ابتدا ما را در جریان بگذارند. این را هم بگویم که ما بر روی خود ناظران هم نظارت داریم تا خدای نکرده برای فدراسیون‌ها چالشی درست نکنند، زیرا همان طور که گفتم برای تمام گروه‌ها باید این حس به وجود آید ناظران برای کمک به فدراسیون‌ها هستند. حتی رییس فدراسیونی وجود داشته که از حضور ناظران استقبال کرده و نظرش این بوده چون گرفتارهای خاص خود را دارد، ناظران می‌توانند کمک کنند و مشکلات فنی را منتقل کنند.

او درباره موظف بودن فدراسیون برای همکاری با ناظران گفت: پس از ابلاغ احکام ناظران، رونوشت آن برای فدراسیون‌ها ارسال می‌شود و فدراسیون‌ها باید همکاری لازم را داشته باشند.

رحیمی در پاسخ به این پرسش که چرا برخی ناظران نسبت به انتخاب خود بی اطلاع بوده‌اند، بیا‌ن‌ کرد: ناظران در هیات اجرایی انتخاب می‌شوند. از آنجا که ما برای هر رشته سه گزینه معرفی کردیم، برای 12 – 13 رشته حدود 30 – 40 ناظر معرفی شدند بنا‌بر‌این از نظر اخلاقی درست نبود با آنها صحبت کنیم و بعد انتخاب نشوند. از این رو افراد را معرفی کردیم و این نفرات انتخاب شدند. در جلسه‌ای که با ناظران داریم چنانچه کسی مشکلی دارد، گزینه دیگری را جایگزین می‌کنیم، زیرا از نظر مرکز نظارت بر تیم‌های ملی تمام افرادی که معرفی شدند، واجد شرایط هستند.

او در مورد این که تاکنون تغییری در نفرات معرفی شده وجود داشته است؟ گفت: رسما هیچ تغییری نداشتیم، مگر در جلسه‌ای که با ناظران داریم کسی مشکلی داشته باشد ما در آن صورت تغییر ایجاد می‌کنیم.

رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کند حضور ناظران می‌تواند به قوی‌تر شدن تیم‌های اعزامی به المپیک کمک کند؟ تصریح کرد: امیدوار هستیم که بر روی نتایج اثر بگذارد. اگر اثر کوچکی هم داشته باشد برای ما کافی است. تمام این فعالیت‌ها برای این است که کاروان کاملا آماده‌ای را اعزام کنیم. امیدواریم این افراد در جهت آماده سازی تیم‌های ملی کمک کنند. البته کار ما به صورت جدی شروع شده و اکنون در مرحله کسب سهمیه هستیم که ان‌شا‌ء‌الله تعداد سهمیه‌ها به تعداد منطقی برسد و پس از آن هم مدال‌های خوش رنگی کسب کنیم.

انتها‌ی‌ پیا‌م


ویدیو مرتبط :
amp در سئو چیست