سه راه برای تشخیص آسیب‌دیدگی‌ تاندون


کالری سوزی و چربی سوزی بر اثر ورزش بهترین نتیجه‌ای است که ممکن است یک ورزشکار از ورزش بگیرد. با این حال انجام بیش از حد یک حرکت ورزشی به قصد کالری سوزی بیشتر باعث آسیب دیدن تاندون‌ها می‌شود و به مفاصل فشار می آورد.

به‌ گزارش ‌ایسنا‌ و به نقل از سایت یاهو، تشخیص این که درد بعد از ورزش بر اثر آسیب دیدن تاندون‌ها است یا خیر، سخت است. نشانه‌های زیر از آسیب‌دیدگی‌ تاندون‌ها خبر می‌دهند.

1. درد خفیف در اطراف مفاصل

در مقایسه با درد عضلات، درد در مفاصل از نظر احساسی و مکانی متفاوت است. یکی از نشانه های آسیب‌دیدگی‌ تاندون درد در کناره تاندون است.

یکی از متخصصان می‌گوید: تاندون‌ها در ابتدا و انتهای عضلات قرار دارند بنا‌بر‌این هنگامی که تاندون آسیب می‌بیند شما در اطراف مفصل احساس درد می‌کنید. ضمنا هنگامی که تاندون آسیب دیده باشد با لمس آن احساس سوزش می کنید.

هنگامی که تاندون آسیب دیده باشد شما در بالا و پایین زانو احساس درد می کنید و بیشتر این درد را احساس خواهید کرد. به یاد داشته باشید که تاندون عضله را به استخوان متصل می‌کند بنا‌بر‌این درد تاندون در وسط استخوان احساس نمی‌شود ،‌ بلکه در انتهای استخوان این درد را حس می کنید.

2. درد در حین ورزش

یکی دیگر از تفاوت‌های درد آسیب‌دیدگی‌ تاندون با دردها و سوزش های معمولی در ورزش این است که به هنگام ورزش کردن نیز این درد احساس می‌شود. درد بر اثر ورزش بعد از ورزش احساس می‌شود، اما در حین ورزش شما احساس درد نمی کنید. تاندونی که آسیب دیده باشد در زمان فعالیت دردناک می‌شود.

3. نشانه‌های مزمن

دردها و سوزش های بعد از ورزش عادی هستند، اما اگر درد در ناحیه مفاصل باشد و بیش از دو هفته‌ به طول بیانجامد ممکن است که تاندون آسیب دیده باشد.

در صورتی که تاندون آسیب دیده باشد باید توجه کنید که بیش از حد از مفصل کار نکشید . باید مفصل را ثابت نگه دارید و آن را ببندید. می توانید از حرکات کششی با ماساژ نیز استفاده کنید.

انتها‌ی‌ پیا‌م


ویدیو مرتبط :
التهاب تاندون | تشخیص، درمان خانگی و پیشگیری از التهابات تاندون