تجلیل از رسول صدرعاملی و بانوی خیر اصفهانی در جشنواره حسنات


استاندار اصفهان گفت: برای تحقق اهداف و توسعه هنری در اصفهان رویدادهایی مانند جشنواره حسنات می‌تواند مؤثر واقع شود.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، رسول زرگرپور در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات به سفر رییس جمهور در سال گذشته به اصفهان اشاره و اظهار کرد: در این سفر اولویت‌های توسعه‌ای استان را علم و فناوری و گردشگری عنوان کردم که رییس جمهور اعلام کرد، اگر جایگاه هنر در اصفهان نباشد پس باید در کجا باشد؟

وی افزود: رییس جمهور پس از آن به من اعلام کرد که توسعه هنر در اصفهان نیز باید در اولویت‌های برنامه توسعه‌ای استان اصفهان قرار گیرد.

استاندار اصفهان اضافه کرد: برای تحقق اهداف هنری و توسعه هنری در اصفهان رویدادهایی مانند جشنواره حسنات می‌تواند مؤثر واقع شود.

زرگرپور با ابراز خرسندی از تجلیل از بانوی خیر اصفهانی در جشنواره فیلم کوتاه حسنات، خاطرنشان کرد: این بانوی نمونه اصفهانی در زمینه احسان و نیکوکاری فعالیت‌ها و اقدامات بسیاری برداشته و شایسته تقدیر است.

وی با بیان اینکه در اصفهان حدود ۶۰۰ خیریه تخصصی وجود دارد، گفت: کمک این خیریه‌ها چندین برابر کمک‌های دولتی است و این خیریه‌ها برای اصفهان برکت هستند.

"حسنات" بین‌المللی شود

همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: مسئولان برگزاری جشنواره، برای سال آینده و یا در دو سال آینده، جشنواره حسنات را از سطح ملی به سطح بین‌المللی برسانند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب رضا ارزانی با بیان اینکه برگزاری جشنواره حسنات کار ارزشمندی است که در اصفهان صورت گرفته، افزود: گاهی نگاه‌های ما به نیکوکاری یک نگاه فردی است، حوزه نیکوکاری یک حوزه وسیع است و تنها به کمک مالی با دیگران خلاصه نمی‌شود. در این راستا اگر بتوان نگاه خود را از سطح فردی به سطح اجتماعی ارتقا یابد، مؤثرتر و بهتر خواهد بود.

وی اضافه کرد: نیکوکاری در سطح اجتماعی می‌تواند حسنات ما را در دنیا به خوبی معرفی کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه دو دوره در کنار زاون قوکاسیان داور معنوی و محتوایی جشنواره حسنات بوده‌ام، افزود: فقدان و عدم حضور زاون قوکاسیان در جشنواره حسنات بسیار مشهود است و جای خالی او حس می‌شود.

ارزانی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم مسئولان برگزاری جشنواره، برای سال آینده و یا در دو سال آینده، جشنواره حسنات را از سطح ملی به سطح بین‌المللی برسانند، چراکه می‌توان از حضور افراد با نیت نیکوکاری از سراسر دنیا در جشنواره استفاده کرد.

هم‌چنین شهردار اصفهان با بیان اینکه افرادی مانند زاون قوکاسیان در چنین جشنواره‌هایی، هنرها و هویت‌ها را برای همه ماندگار کردند، گفت: شهرداری اصفهان قرار است که رویکرد جدیدی در حوزه فرهنگ در بودجه ۹۵ و برنامه ۱۴۰۰ ایجاد کند.

مهدی جمالی‌نژاد گفت: همراه مردم هنر دوست اصفهان در سال آینده در برنامه ۱۴۰۰، پویایی فرهنگ و هنر اصفهان را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه مردم اصفهان در زمینه احسان و نیکوکاری شهره هستند، افزود: شهره بودن تنها به دارا بودن آثار تاریخی خلاصه نمی‌شود، بلکه به فهم و شعور سیاسی و اجتماعی مردم نیز باز می‌گردد.

جمالی نژاد، اصفهان را شهر ادب، متانت، احسان، تواضع و هنر عنوان کرد و ادامه داد: اصفهان شهری است که سرچشمه جهان به لحاظ دارا بودن علم، ایمان، اندیشه بوده و مهد اندیشمندان صاحب سبک و مشاهیر در بسیاری از زمینه‌ها است.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: تفاخر اصفهان تنها به جاذبه‌های تاریخی و میراثی آن نیست بلکه این شهر به لحاظ دارا بودن میراث معنوی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه اصفهان به دلیل هویت تاریخی، مذهبی و گفتمان سازی اسلامی که در آن وجود دارد، دارای آرامش است، تاکید کرد: شهر اصفهان غنی از میراث‌ها است و این شهر از لحاظ جشن‌ها، آیین‌ها، فرهنگ نذر و وقف، آیین فتوت و جوانمردی، میهمان نوازی، ایثار، دعاهای خیر و دسته جمعی، فرهنگ امور خیریه و تشکیل خیریه‌های بسیار و حتی در زمینه آداب و رسوم همیشه پیشتاز بوده است.

به گزارش ایسنا؛ در این مراسم از زهرا بنیانیان، مدیرعامل خیریه صدیقین و رسول صدرعاملی کارگردان سینما تقدیر شد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
حق داده به ما وعده خیر و حسنات تواشیح صلوات