اقتصاد رفسنجان با "گردشگری" نجات پیدا می‌کند


فرماندار رفسنجان با بیان این‌که نگاه اقتصادی مردم رفسنجان در گذشته به کشاورزی و تولید پسته بوده است، خاطرنشان کرد: مردم این شهرستان در منطقه کویری بزرگترین جنگل مصنوعی جهان که 80 هزار هکتار باغ پسته است را به ‌وجود آورده‌اند و دومین محصول ارزآور کشور را تولید می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، حمید ملانوری در مراسم کلنگ زنی منطقه نمونه گردشگری و تفریحی «دهکده آرامش» در رفسنجان اظهار کرد: پروژه «دهکده آرامش» یکی از بهترین پروژه‌های عمرانی، فرهنگی خدماتی شهرستان است که امروز کلنگ‌زنی می‌شود که سرمایه‌گذاران آن در توسعه شهرستان گام برداشته‌اند.

ملانوری تصریح کرد: اقتصاد تک ‌محصولی این شهرستان سبب عدم ورود به سایر حوزه‌ها شده است، اما با ورود به حوزه گردشگری و صنایع دیگر می‌توانیم اقتصاد شهرستان را نجات دهیم.

فرماندار رفسنجان اظهار داشت: در سال گذشته توجه ویژه‌ای به حوزه‌های گردشگری و صنعت در این شهرستان شده است و با وجود کمبود منابع آب، در کنار حفظ تولید پسته، سرمایه گذاران در بخش‌های صنعت و گردشگری ورود پیدا کرده‌اند و کارخانجات بزرگ راه اندازی کرده‌اند و برای احیای صنعت گردشگری نیز گام‌های خوبی برداشته‌اند.

ملانوری وجود آثاری مانند خانه حاج آقاعلی، دره راگه و روستاهای راویز، خنامان، دره جوز و ... را از ذخایر ارزشمند رفسنجان در حوزه گردشگری دانست و یادآور شد: با احیای دره راگه، خانه حاج آقا علی بزرگترین خانه خشتی جهان و جاذبه‌های طبیعی و مناطق خوش آب و هوا می‌توان به اندازه مس سرچشمه درآمدزایی کرد.

وی بیان کرد: خانه حاج آقا علی رفسنجان که در شش ماهه اول سال آینده آماده بهره‌برداری می‌شود، 100 نفر اشتغالزایی دارد و با بهره‌برداری از این منطقه گردشگری نیز 150 نفر مشغول به کار می‌شوند.

ملانوری با اشاره به وجود 11 مرکز دانشگاهی با وجود 25 هزار دانشجو در شهرستان رفسنجان، ابراز داشت: از این تعداد 50 درصد غیربومی هستند که می‌توانند با خانواده‌هایشان از مناطق گردشگری رفسنجان بازدید کنند و این پتانسیل دانشجویان، برای جذب گردشگران مفید است.

فرماندار رفسنجان با بیان این‌که در 10 سال گذشته تنها 100 میلیارد تومان در این شهرستان سرمایه‌گذاری شده است، تصریح کرد: در ستاد مثلث توسعه اقتصادی رفسنجان از یک سال پیش تا‌کنون 4 هزار و 300 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری امضا شده که از سوی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بوده است.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟