نیاز به قرآن هنوز در زندگی ما تبلور نیافته است


رئیس برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت: نیاز به قرآن هنوز در زندگی ما تبلور نیافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان حجت‌الاسلام والملسمین سیدمصطفی حسینی در آئین تجلیل از نفرات برتر سی‌وهشتمین مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه همدان، اظهار کرد: باید در زندگی فردی خود درک کنیم به قرآن نیازمند هستیم اما نیاز به قرآن در زندگی ما تبلور نیافته است.

وی با اشاره به بارور شدن استعداد‌های بسیار خوب قرآنی در استان همدان تصریح کرد: هنوز در ابتدای این مسیر هستیم به طوریکه حفظ، قرائت، آشنایی با الفاظ قرآن همه مقدمه‌ای است تا همگی میهمان قرآن شویم، رفتار و جامعه قرآنی داشته باشیم و در زندگی فردی و اجتماعی خود پناه به قرآن ببریم چرا که هیچ پناهگاهی بهتر از قرآن نیست.

تنها راه رسیدن به موفقیت قرار گرفتن در مسیر قرآن است

حسینی خاطرنشان کرد: تنها راه رسیدن به موفقیت و سربلندی قرار گرفتن در مسیر قرآن است تا ما را به معارف عالی اسلام رهنمون کرده و اهل‌بیت(ع) را به عنوان مفسران و معلمان واقعی قرآن کریم به ما معرفی کند چرا که اهل‌بیت(ع) قرآن ناطق و مجسم هستند بنابراین می‌توان با تمسک به قرآن و اهل‌بیت(ع) راهی برای زندگی موفق در بعد فردی و اجتماعی یافت.

وی افزود: باید به سخنانی که می‌زنیم ایمان بیاوریم و درک کنیم در زندگی خود به قرآن کریم نیازمند هستیم اما این نیاز هنوز در زندگی ما تبلور نیافته در حالیکه نیاز خود را به ابعاد معنوی می‌فهمیم اما اگر روزی فراسد که در شهر خود جلسه تفسیر یا جلسات قرآن و در خانه‌ها حافظ قرآن نداشته باشیم آیا احساس خلأ می‌کنیم یا خیر؟

باید در هر خانه از همدان حداقل یک حافظ وجود داشته باشد

رئیس برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور تصریح کرد: سهم همدان قطعا چند صد هزار نفر است به طوریکه باید در هر خانه از همدان حداقل یک حافظ قرآن وجود داشته باشد که این استراتژی نظام اسلام است بنابراین اگر جوان ما می‌خواهد از انحرافات، فساد و تهاجم‌های فرهنگی ایمن باشد، باید به قرآن پناه برد.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌های کشور در تمام عرصه‌ها در سایه قرآن است و باید جان خود و هر چه داریم را فدای قرآن کنیم، یادآور شد: البته این مهم نباید تنها در حرف زدن خلاصه شود بلکه باید قرآن در زندگی، نظام آموزشی، نظام اقتصادی و در نظام مدیریتی ما حاکم شود و هر کس به اندازه توان خود قدم بردارد و روزی نباشد که قرآن در منازل قرائت نشود.

حسینی اظهار کرد: افرادی که فرصت حفظ کل قرآن را ندارند، می‌توانند سور منتخب مانند ملک، الرحمن، واقعه، یس و آیات موضوعی که آیات شاخص قرآن هستند و به تعبیر مقام معظم رهبری "مثل یک تابلوی راهنما" ما را رهنمون می‌شوند که به چه سمتی بریم را برای حفظ برگزینند.

مسابقات قرآن نمادی از توجه مسئولان به قرآن است

وی در ادامه با اشاره به اینکه مسابقات قرآن نمادی از توجه مسئولان است، اظهار امیدواری کرد: مسابقات قرآن با اهتمام همه خادمان قرآن در استان و شهرستان‌ها به صورت ممتاز و فاخر برگزار شود چرا که بخش عمده‌ای از شرکت‌کنندگان در مرحله شهرستانی بوده و باید در این مرحله سرمایه‌گذاری کنیم.

حسینی با بیان اینکه تقویم مسابقات کشوری به گونه‌ای است که در زمستان و از سال آینده حداکثر در مهرماه برگزار می‌شود، افزود: لازمه این امر برگزاری مرحله شهرستانی در فصل بهار و مرحله استانی در تابستان است تا بتوانیم مسابقات کشوری را در مهرماه برگزار کنیم و به مشکل برنخوریم.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات دانش‌آموزان در سال آینده طی قرار‌داد بسته شده با آموزش پرورش و دو مسابقه شکوفه‌ها توسط اوقاف در سال‌های گذشته، عنوان کرد: استان همدان نیز میزبان مسابقات کشوری دانش‌آموزی است که این فرصتی فو‌ق‌العاده و مغتنم برای این استان است به طوریکه باید نسل فعلی که استعداد‌های قرآنی فراوانی دارد، تربیت شود و از همدان به عنوان یک شهر کهن، تاریخی و فرهنگی که پیشینه‌های دینی قوی دارد، انتظار می‌رود در زمینه قرآن بیش‌ از‌ پیش بدرخشد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
تفکر از دیدگاه قرآن - قصه های قرآن الگوی زندگی