سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



دکتر سلام/ پیشگیری از خودکشی بیمار با تشخیص زودهنگام اختلال دوقطبی!


دکتر سلام/ پیشگیری از خودکشی بیمار با تشخیص زودهنگام اختلال دوقطبی!

میگنا/ اختلالات دوقطبی نوع ۱ و نوع ۲ یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اختلالات روانپزشکی هستند که زندگی فرد مبتلا را به شدت مختل می‌کنند. با توجه به این عامل همواره توجه جدی به ارزیابی، تشخیص و درمان این بیماری وجود داشته است.

اختلال دوقطبی یکی از اختلال‌های روان‌شناختی شدید است که معمولاً از دوران نوجوانی آغاز می‌شود و در صورتی که به موقع تشخیص داده نشود می‌تواند زمینه را برای خودکشی فرد فراهم کند.


به گزارش مجله فرانسوی زبان TOP SANTE، متخصصان می‌گویند علائم ابتلا به اختلال دوقطبی معمولاً بین 15 تا 19 سالگی آغاز می‌شود و در اوایل غیر طبیعی به نظر نمی‌رسد اما به مرور و در صورتی که والدین توجهی به تغییرهای رفتاری فرد نداشته باشند، می‌تواند خطرناک باشد.

تشخیص اختلال دوقطبی بسیار سخت است و گاه با افسردگی اشتباه گرفته می‌شود. فرد مبتلا به اختلال دوقطبی معمولاً قبل از 25 سالگی دچار افسردگی می‌شود و زمینه خانوادگی ابتلا به اختلال دوقطبی را دارد.
عکس‌العمل‌های غیرمعمول به درمان‌های ضدافسردگی و اقدام به خودکشی می‌تواند از دیگر علائم ابتلا باشد.

برای تشخیص قطعی نیاز به جلسه گفت‌وگو با فرد مبتلا و آزمایش‌های کلینیکی است. آمار نشان می‌دهد از هر 2 نفر مبتلا به این اختلال یک نفر حداقل یک مرتبه در زندگی خود خودکشی کرده است و 15 درصد برای خودکشی تلاش کرده‌اند.


ویدیو مرتبط :
پیشگیری از سرطان پروستات و تشخیص زودهنگام آن