سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



داستان پسربچه‌ای که غذایش را به خانه برد، واقعی است


سلامت نیوز: پسربچه‌ای که در کنار همسن‌وسال‌های خود سر سفره‌ای در مسجدی نشسته و غذایی را جلوی او می‌گذارند اما او غذایش را نمی‌خورد؛ در تصویری دیگر پسربچه به خانه و پیش مادر و خواهرکوچکش می‌رود تا غذایش را با آنها تقسیم کند. اینها تصاویر اولین تیزر تبلیغاتی متفاوت کمیته امداد در تلویزیون است که حتما بسیاری از مردم آن را بارها دیده‌اند اما نمی‌دانند این داستان، داستانی واقعی است.

به گزارش سلامت نیوز، روزنامه شرق نوشت: پس از تغییراتی که در مجموعه کمیته امداد امام‌خمینی(ره) از اساسنامه و رئیس سازمان گرفته تا ساختمان اداری اتفاق افتاد، رویکرد جدید این مجموعه در معرفی خود، اهداف و حوزه وظایف‌اش، یکی از اتفاقات درخور توجه بود. در تیزرهای تبلیغاتی جدید کمیته امداد که از چند ماه قبل در تلویزیون پخش می‌شود، پیام‌های اخلاقی و اجتماعی برای کمک به همنوعان و نیازمندان وجود دارد که به شکلی تأثیرگذار و بدون پیامی مستقیم این نوع از رفتارها را توصیه می‌کند و در پایان این تیزرها جمله «زندگی خالی نیست، مهربانی هست، ایمان هست» از سهراب سپهری و آرم کمیته امداد نشان داده می‌شود. تیزر اول داستانی واقعی دارد؛ داستان به اوایل دوران مسئولیت پرویز فتاح در کمیته امداد برمی‌گردد که او بازدیدهایی از مناطق مختلف حوزه استحفاظی خود داشت. در یکی از این بازدیدها که معمولا با صرف شام با مددجویان و ایتام همراه می‌شود او شاهد است که یکی از کودکان حاضر در این مراسم غذایی را که برایش گذاشته‌اند نمی‌خورد. پس از طی زمانی از او می‌پرسد چرا غذایش را نمی‌خورد که کودک می‌گوید: «می‌خواهم غذایم را ببرم خانه، تا با مادر و خواهرم بخورم». این پاسخ کودک فضا را تغییر داده و همه را تحت‌ تأثیر قرار می‌دهد. گویا به دستور فتاح قرار می‌شود یک غذای دیگر هم به هرکدام از بچه‌ها بدهند تا به خانه ببرند و در نتیجه همین ماجرا کلید یک تیزر تلویزیونی را می‌زند. تیزرهای بعدی موضوعاتی همچون کمک بدون توقع کودکان به یکدیگر یا رهاشدن سالخوردگان و ضرورت حمایت از آنها را هدف قرار داد و تأثیرگذاری خوبی هم داشتند.

با توجه به همین رویکرد متفاوت، تلویزیون نیز همسو با تفاهم مشترکی که با کمیته امداد داشته، پخش ١٠٠ نوبت از این تیزرها را به صورت رایگان انجام می‌دهد و در این میان کمیته امداد فقط هزینه تهیه این تیزرهای تبلیغاتی را پرداخت می‌کند. این همکاری از سوی تلویزیون در نوع خود بی‌سابقه است و در اهداف خود افزایش مسئولیت اجتماعی مردم را هدف قرار داده است. مسئولان در کمیته امداد به این موضوع اذعان دارند که در سال‌های گذشته اطلاع‌رسانی به موقع و هدفمندی از اقداماتشان صورت نگرفته است و باید نسبت به شناخت اشتباهات قبلی در تعامل با مردم و خیّران اقدام کنند. واقعیت این است که در سال‌های گذشته کمیته امداد، همواره درمواقع مختلفی از سال در کسوت مجموعه‌ای حاضر شده که پول درخور‌توجهی از کمک‌های مردمی را برای نیازمندان داخل و خارج از کشور جمع‌آوری کرده و در تبلیغات مکتوب و تصویری خود هم فقط به همین بخش پرداخته شده و حالا گویا قرار است این رویکرد تغییر کند. در تیزرهای جدی کمیته امداد، تقاضایی برای کمک به نیازمندان به شکل مستقیم وجود ندارد و در برنامه‌های معرفی‌شده ازجمله «محسنین» هم نقش مردم را پررنگ کرده‌اند تا نشان دهند کمیته امداد در بیشتر موارد نقش تسهیل‌کننده دارد و نه بیشتر. کمیته امداد در رویکرد جدید خود در ارتباط با مردم سعی دارد محل هزینه‌کرد و به‌ثمرنشستن کمک‌های مردمی و نیت‌های خیر مردم را نشان دهد تا آنها با دیدن نتایج کار خیرشان اعتماد و امید بیشتری به اصلاح شرایط پیرامونشان داشته باشند.


ویدیو مرتبط :
وقتی‌ آمریکایی‌ها سعی‌ میکنند ایرانی‌ باشند!