برگزاری سلسله همایش‌های «فصل حضور» با موضوع فناوری هسته‌ای


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به تجربه موفق سازمان دانش آموزی در سال گذشته در خصوص مشارکت در فراخوان ملی پرسش مهر، امسال نیز جریان سازی و برگزاری همایش‌های تبیینی پرسش مهر شانزدهم به این سازمان واگذار شد.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حمیدرضا کفاش با بیان اینکه اصلی‌ترین مأموریت سازمان دانش‌آموزی تربیت اجتماعی است که از طریق میدان داری تربیتی اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: در خصوص پرسش مهر دکتر روحانی رئیس جمهور نیز این سازمان با میدان گشایی برای دانش آموزان تلاش دارد تا نقش خود را در اجتماعی شدن دانش آموزان حول محور دستاوردهای هسته‌ای ایران اسلامی ایفا نماید.

وی در ادامه افزود: مهم آن است که طیف گسترده‌ای از دانش آموزان از طریق سلسله همایش‌های فصل حضور به میدان بیایند و ضمن بحث و گفتگو در این خصوص در مسیر وحدت ملی برای حفظ منافع ملی گام بردارند.

کفاش با بیان اینکه موضوع هسته‌ای چیزی نیست که مخصوص یک گروه خاصی از جامعه باشد، گفت: اساساً ره‌آورد توانمندیهای علمی افزایش قدرت و امنیت ملی است از این رو حضور همگان در حفظ و توسعه این دستاورد‌ها ضروری و غیرقابل انکار است.

رئیس سازمان دانش آموزی با بیان اینکه اصلی ترین نقطه تمرکز سازمان دانش آموزی و معاونت پرورشی مدرسه است، خاطر نشان کرد: ۳۰ هزار کرسی آزاد اندیشی در سطح مدارس دوره اول و دوم متوسطه با تدبیر مدیریت مدارس برگزار خواهد شد و به تبع آن ۷۰۰ همایش منطقه‌ای و شهرستانی و ۳۲ همایش استانی فصل حضور در راه است.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانش آموزی؛ کفاش افزود: در بهمن ماه سال جاری همایش مرکزی «فصل حضور» در شهر تهران و با حضور یکی از معاونین رئیس جمهور، وزرای آموزش و پرورش و امور خارجه، اساتید دانشگاه و حضور گسترده جمعی از دانش آموزان و فرهنگیان برگزار خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در پایان ضمن یادآوری سوال رئیس جمهور با عنوان «بعد از توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌ها، فرصت‌های پیش روی ما چیست؟ و چگونه باید به بهترین وجه از این فرصت‌ها استفاده کنیم؟» از همگان خواست نظرات و دیدگاههای خود را به دبیرخانه پرسش مهر شانزدهم ارائه کنند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
برگزاری همایش فناورری هسته ای