تدوین برنامه آموزش‌های تخصصی امداد و نجات در هلال احمر


تفاهم نامه همکاری به منظور تسهیل و بهبود فرآیند آموزش‌های تخصصی امداد و نجات در سطح کشور میان سازمان امداد و نجات و معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت امضا شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این تفاهم‌نامه که در شش ماده و یک تبصره شامل فرآیندهای نیازسنجی، برنامه‌ریزی، اجرا، نظارت و ارزشیابی دوره‌ها امضا شده، مقرر شده است تا نیازهای آموزشی تخصصی امداد و نجات در هر استان با مشارکت معاونت‌های آموزش و پژوهش و امداد و نجات استان احصا و پس از تایید نهایی مدیرعامل هر استان به همراه برنامه پیشنهادی استان، به سازمان ارسال شود.

همچنین بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شده است تا نیازهای تمام استان‌ها پس از تجمیع و تایید سازمان به همراه برنامه‌های ستادی سازمان در حوزه‌های تربیت‌ مربی، بازآموزی و توانمندسازی در جلسه مشترک نمایندگان سازمان و معاونت آموزش، نهایی شده و به معاونت آموزش برای تصویب و ابلاغ نهایی ارائه شود. در این زمینه منظور از نیاز آموزشی، نیاز ارزیابی شده برای انجام هرگونه فعالیت آموزشی در قالب دوره حضوری، کارگاه آموزشی یا توانمند سازی، نشست تخصصی، پانل آموزشی، سمینار سخنرانی و ... است.

نیازسنجی و برنامه پیشنهادی هر استان باید شامل اولویت‌بندی نیازها، اهداف برگزاری، خروجی مورد انتظار، زمان و مکان برگزاری، مخاطبان، ظرفیت، نحوه ارزیابی دوره و برآورد بودجه مورد نیاز هر دوره باشد. بر این اساس، با توجه به نیازهای تایید شده، برنامه آموزش‌های تخصصی امداد و نجات به تفکیک ستاد و استان‌ها تدوین شده و در قالب برنامه جامع آموزش‌های عمومی، همگانی و تخصصی و با پیش‌بینی اعتبار و بودجه مورد نیاز توسط معاونت آموزش به دفتر برنامه و بودجه جمعیت ارسال می‌شود. پس از تایید و تامین منابع مالی مورد نیاز، برنامه تهیه شده معاونت آموزش، نهایی تلقی شده و در قالب برنامه جامع آموزش‌های عمومی همگانی و تخصصی تدوین و به صورت توافق‌نامه جامع آموزشی با سازمان و جمعیت استانی مبادله می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، مجری هر برنامه منطقه‌ای و ملی، جمعیت استان محل برگزاری به تشخیص سازمان خواهد بود و پس از تدوین و ابلاغ برنامه‌های آموزش تخصصی، امداد و نجات استان‌ها موظفند در چارچوب زمان‌بندی و اعتبارات پیش‌بینی شده، برنامه ابلاغی را با همکاری و تعامل معاونت‌های آموزش و پژوهش و امداد و نجات استان در قالب برنامه مشترک به انجام برسانند.

سازمان بر اساس استانداردهای مورد توافق با معاونت آموزش بر روند اجرای تمامی دوره‌ها نظارت می‌کند و گزارش دوره‌های مورد تایید سازمان از سوی ناظر معاونت آموزش به معاونت مذکور برای بررسی نهایی ارائه می‌شود.

بر اساس این تفاهم‌نامه و به‌ منظور حسن اجرای آن، معاونت برنامه‌ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات و مدیرکل دفتر آموزش تخصصی و ضمن خدمت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری به عنوان نمایندگان دو طرف تعیین شدند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
مانور امداد و نجات نوروزی هلال احمر