آیت الله ری شهری: راه جهانی شدن اسلام آشنایی با زیبایی‌های قرآن است


رییس موسسه دارالحدیث و تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) گفت: تنها راه جهانی شدن مکتب اهل بیت آشنا کردن مردم جهان با زیبایی‌های معارف اهل بیت (ع) است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه قم، آیت‌الله محمد محمدی ری شهری، امروز 13 اسفند ماه در مراسم بیستمین سال تاسیس موسسه دارالحدیث گفت: هدف دارالحدیث تلاش سازمان یافته در جهت ارایه محاسن و زیبایی‌های علوم و معارف اهل بیت (ع) است؛ به عبارت دیگر تلاش در جهت پاسخگویی به این رهنمود بسیار مهم و سرنوشت ساز امام هشتم (ع) است که فرمودند اگر مردم محاسن کلام ما را بدانند از ما تبعیت می‌کنند.

آیت الله ری شهری عنوان کرد: تنها راه جهانی شدن مکتب اهل بیت آشنا کردن مردم جهان با زیبایی‌های معارف اهل بیت (ع) است. سخنان اهل بیت (ع) چیزی جز معارف قرآن نیست و ایشان مترجمان وحی الهی هستند و دارالحدیث از این جهت دارالقرآن هم هست؛ چراکه حدیث کلید فهم قرآن است و تنها راه آشنایی با قرآن بهره‌گیری از رهنمودهای اهل بیت (ع) است.

ری شهری بیان کرد: راهیابی به سرچشمه زلال معارف اسلام راهی جز بهره‌گیری از معارف اهل بیت (ع) ندارد و براساس این نگاه پژوهشگاه و دانشگاه ایجاد شد.

رییس موسسه دارالحدیث با بیان این که این موسسه در سال 74 با پیام رهبری آغاز به کار کرد و در سال 84 هم این ساختمان بهره‌برداری شد تصریح کرد: محوریت قرآن در پرتو رهنمودهای اهل بیت (ع)؛ نگاه رسالی به حدیث یعنی نه نگاه شعاری و ترویجی و نه نگاه علمی محض، در نظرگرفتن ملاکات علمی و تخصصی، تلاش در جهت حاکم کردن اخلاق در همه شئون دارالحدیث از جمله مهم‌ترین موضوعات در دستور کار این موسسه بوده و هست.

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم با اشاره به دستاوردهای این موسسه بیان کرد: از ارزشمندترین دستاوردهای این شجره طیبه، پرورش نیروهای جوان، کارآمد و استادان مجرب در زمینه قرآن و حدیث برای حوزه و دانشگاه‌های کشور به خصوص در علوم انسانی، تاسیس پژوهشگاه و دانشگاه، تاسیس معاونت فرهنگی هنری با هدف بین‌المللی و عمومی کردن معارف قرآن و حدیث که تاکنون بیش از 3 هزار و 200 دانشجوی فارغ التحصیل و قریب به 5 هزار دانشجوی در حال تحصیل نیز از دیگر دستاوردهای ما محسوب می‌شود.

وی با اشاره به تاسیس دو کتابخانه افزود: برنامه‌ریزی در جهت جبران کاستی‌ها، عمق‌بخشی و غنابخشی بیش‌تر به پژوهش‌ها، بین‌المللی کردن معارف حدیثی، ارتباط با دانشگاه‌های داخل و خارج، تاسیس رشته های خاص مورد نظری در مباحث میان رشته‌یی از توقعات و انتظارات ما در سال‌های آینده است.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
خاطرات آیت الله ری شهری از آیت الله بهجت