نماینده دادستان: شیخ عربی یک ادعاست/آی بن هیچ ارتباطی با نرم افزار بین المللی نداشته است


هجدهمین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان نفتی دقایقی پیش در شعبه 15 دادگاه انقلاب آغاز شد.

آغازهجدهمین جلسه دادگاه متهمان نفتیبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هجدهمین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان نفتی دقایقی پیش در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی آغاز شد.

بنابر این گزارش، طی جلسات گذشته دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان نفتی، دفاعیات رسول کوهپایه زاده وکیل مدافع بابک زنجانی ،متهم ردیف اول پرونده از موکلش به پایان رسید که وی در جریان قرائت دفاعیات خود از دادگاه درخواست اعلام برائت موکلش را خواستار شد.

گفتنی است؛ درجلسه قبلی دادگاه نجفی نماینده دادستان درپاسخ به ادعاها و دفاعیات مطرح شده از جانب وکیل مدافع متهم ردیف اول پرونده،بابک زنجانی را سلطان جعل نامید و اظهار داشت : طبق گزارش و حسب محتویات پرونده و براساس گزارش قاضی اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی بابک زنجانی فرزند مرتضی به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول محکوم و فیش واریزی جزای نقدی به مبلغ دو میلیون تومان را جعل کرده و در این ارتباط محکوم به 6 ماه حبس و 500 هزار تومان جریمه می‌شود و بعد از سال‌ها موضوع اجرایی نشده و مشمول مرور زمان می‌شود و بنابراین اینکه گفته می‌شود زنجانی تخصص جعل دارد بی جهت نیست. به عنوان مثال در بحث دو فقره بارنامه‌هایی که خود آقای زنجانی اذعان داشته تحویل شده در بارنامه نام خلبان کشتی نوشته شده اما امضای زنجانی زیر آن وجود دارد.

مشروح جلسه دادگاه 

ایرنا منشتر کرد: نجفی در ادامه قرائت دفاعیات به موضوع اس سی تی بنکرز اشاره کرد و گفت: در خصوص اینکه آیا این شرکت مجوز صدور ال را داشته یا نه و اینکه آیا این شرکت اصلا حضور خارجی داشته است یا نه، باید بگویم وفق نامه بانک مرکزی این شرکت هیچ مجوزی از بانک مرکزی اخذ نکرده است و بر اساس اظهارات خانم (م . م) یکی از کارمندان متهم اصلی هیچگونه قراردادی مبنی بر واسطه گری اس سی تی بنکرز با شرکت اچ کی، شرکت ایزو و بانک اف آی آی بی نبود.

نماینده دادستان با بیان اینکه از جلسه 12 به بعد دادگاه متهم اصرار داشت که اس سی تی بنکرز دوبی جزو شرکت های ثبت شده است، تصریح کرد: متهم گفته بود در منطقه مالزی نتوانستیم اس سی تی ایجاد کنیم لذا در کیش و سپس شبعه ای از آن را در دوبی ایجاد کردیم.

نجفی با استناد به این اظهارات بابک زجانی ادامه داد: از آنجا که اس سی تی در دوبی شعبه ای از اس سی تی کیش است و شعبه کیش مجوز بانک مرکزی را نداشته، پس این شرکت حق صدور ال سی را نداشته است.

** آی بن هیچ ارتباطی با نرم افزار بین المللی نداشته است 

نماینده دادستان با بیان ادامه دفاعیات به بحث آی بن که سابقا در کیفرخواست نیز آمده اشاره کرد و گفت: لازم است اعلام کنم با توجه به گزارش وزارت اطلاعات و بانک مرکزی و برخلاف ادعای متهم، سیستم آی بن فاقد پیچیدگی لازم است و در بستر اینترنت و بدون هیچ استفاده از سخت افزار یا نرم افزار پیچیده انجام می شد و این سیستم هیچ ارتباطی با نرم افزار بین المللی آی بن نداشته است و طراح آن به صراحت به این موضوع اشاره کرد. 

وی اضافه کرد: برخلاف ادعای متهم، خانم م.م اعلام کرد که محل شارژ آی بن واریزی نفت است در حالی که متهم گفته بود خارج از کشور شارژ می شود. 

نجفی علت مطرح شدن بحث آی بن را دو موضوع عنوان کرد و ادامه داد: وقتی از متهم سوال شد در شارژ شرکت نفت در بانک اف آی آی بی از چه منابعی استفاده می کرد وی پاسخ داد از شیخی عربی از طریق آی بن بین المللی وامی گرفته است که 15 هر ماه میلادی گزارش آن ارائه می شود؛ در حالی که چهار ماه پرینت جعلی برای گزارش ساخته و به بازپرس ارائه می شد تا نشان دهد چنین وامی گرفته است و دوم این که مشتری از سیستم آی بن استفاده می کند ادعایی بیش نیست. 

وی با تاکید بر این که براساس مصوبه شورای پول و اعتبار و ماده 28 آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، صدور و توزیع هر کارتی نیاز به مجوز بانک مرکزی دارد ادامه داد: متهم به مجوز سه وزیر و رییس وقت بانک مرکزی استناد کرد که این استناد صحیحی نیست و این مجوز صرفا برای انتقال بخشی از وجوه شرکت نیکو در هالک بانک ترکیه است و نمی توان به عنوان یک مجوز آن را تلقی کرد. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
نرم افزار ارتباطی ساینا