تأخیر 150 ساله ایرانی‌ها در بسته‌بندی کالاهای صادراتی


سمینار آموزشی بسته‌بندی و جایگاه آن در فرآیند بازاریابی و فروش، در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، «قاسم‌زاده سنگرودی مدرس» این سمینار آموزشی، با اشاره به این‌که بسته‌بندی به شکل امروزی عمر زیادی در ایران دارد، تصریح کرد: ایرانی‌ها نزدیک به نیم قرن است که تجربه بسته‌بندی کالاها را دارند در حالی که این صنعت در کشورهای توسعه‌یافته دو قرن قدمت دارد، از این‌رو ایرانی‌ها با تأخیری 150 ساله به بسته‌بندی کالاهای صادراتی رو آوردند.

وی، فرآیند بسته‌بندی کالا در دنیای تجارت امروز را امری بدیهی و کاملاً مکانیزه ارزیابی و اظهار کرد: ایرانی‌ها با تأخیری 1.5 قرنی به بسته‌بندی مدرن در کالاهای صادراتی رو آوردند.

وی، با اشاره به اهمیت بسته‌بندی در فروش کالاهای صادراتی، خاطرنشان کرد: امروزه شناسنامه و برند کالا در قالب بسته‌بندی‌های نوین به مشتریان و مخاطبان کالا در دنیا عرضه می‌شود‌.

مدرس این سمینار آموزشی، ارتباط صاحبان و تولید‌کنندگان کالا با بازارهای جهانی را از کانال برندینگ، هالوگرام، کیفیت برتر و بسته‌بندی شکیل دانست و خاطرنشان کرد: در نیم قرن پیش ایرانیان مراحل بسته‌بندی کالا را در کارگاه‌های صنعتی و تجاری خود به ثبت رسانیدند در صورتی که تاریخ بسته‌بندی در دنیا نزدیک به دو قرن قدمت دارد.

وی کشورهای اروپایی، آمریکا، ژاپن و چین را به‌عنوان پرجمدار این صنعت برشمرد و تصریح کرد: در دنیا امروز فرهنگ شهرنشینی، عجله و خرید احساسی بر انسان‌ها سیطره دارد به‌این منظور تنوع کالایی، قیمت‌گذاری نوین و ارائه محصولات خاص در بازارهای جهانی فراگیر و مخاطبان در معرض این تبلیغات رسانه‌ای قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، از ابتدای سال‌ تاکنون 10 سمینار آموزشی به‌منظور ارتقاء مهارت فنی و کیفی فعالان اقتصادی استان توسط مرکز آموزش اتاق بازرگانی سمنان برگزار شده است.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
حذف کنترل کالاهای صادراتی