برنامه‌ریزی تولیدکننده‌های برتر برای پسابرجام


در یکی از همایش‌های سالانه صنعت کشور و یازدهمین جشنواره قهرمانان صنعت ایران که با حمایت وزارت صنعت و معدن و تجارت در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، از یک‌صد برند برتر ایران نیز رونمایی شد، به سراغ یکی از برندهای برتر رفتیم که علی‌رغم تجربه کوتاه در حوزه تولید چای با اقبال عمومی مواجه شدند.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، شرکت چای گوزل ظرف مدت دو سال توانسته با توجه به رکود و رقابت سنگین در صنعت چای، خود را مطرح کند و به این موفقیت نایل شود.

نسترن یاورپور، عضو هیئت مدیره شرکت چای گوزل درباره کسب این عنوان گفت: قهرمانی ایجاد اعتماد در بین مردم، اعتقاد به خدمت به مردم و ایجاد بازار کار برای نسل جدید است و ما هنوز برای رسیدن به قهرمانی باید گام‌های زیادی برداریم و این تازه گام اول است. واقعیت آن است که مجموعه ما با برنامه‌ریزی دقیق و 15 ساله از سال 92 شروع کرده و در پنج سال اول بازار ایران و در پنج سال دوم منطقه خاورمیانه و پنج سال سوم برندینگ جهانی با 10 گروه کالایی خواهیم داشت.

وی درباره برنامه‌ریزی برای فضای پسابرجام هم خاطرنشان کرد: در هر مقطع زمانی رشد اقتصاد یا رکود اقتصادی برنامه‌ریزی برای فرصت‌ها و تهدیدهاست. گاهی وقت‌ها این‌ موضوع به‌عنوان دوران طلائی و گاهی به‌عنوان فرصت عنوان می‌شوند، درحالی‌ که واقعیت این است که همه همکاران و فعالان صنعت و تجارت ایران در دهه اخیر واقعاً روزهای بسیار سنگینی را گذراندند. خیلی‌ها حذف شدند و ضرر کرده‌اند اما از امروز که برجام اجرایی شد، وقت رشد در این دوران طلایی است.

وی با اشاره به اینکه شرایط قبل از برجام باعث بروز خلاقیت‌ها شد افزود: این شرایط باعث بروز جنبه‌های کشف نشده‌ای از توانائی‌های نسل جوان ما شد. ما در دوران قبل از برجام برنامه‌ریزی ارائه خدمات به مردم را داشته و داریم و اکنون پس از برجام بازار کشورهای دیگر را هدف قرار داده‌ایم تا بتوانیم به اقتصاد بدون اتکا به نفت کمک کنیم. مطمئناً این نگاه و هدفمندی باعث رشد و اعتلای اقتصاد کشور عزیزمان می‌شود.

عضو هیئت مدیره شرکت قهرمان چای کشور رمز موفقیت شرکت گوزل را توجه به نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: شناسائی فرآیندها و برنامه‌ریزی جهت رسیدن به اهداف و از همه مهمتر استفاده از نیروی انسانی متخصص در جایگاه درست سازمانی و عرضه محصولی با کیفیت که سطح پوشش بیشتری در بین مصرف‌کنندگان را دارد که هم‌اینک و بدین دلیل شاهد مطرح شدن برند گوزل در بین مردم است.

وی افزود: طی دو سال گذشته به واسطه محدودیت قیمت‌گذاری که اعمال می‌شد، شرکت‌ها به ناچار جهت حفظ خود در بازار سطح کیفی محصولاتشان را تغییر دادند و ما در محصول چای کیفیت را به‌عنوان مبنای رشد و پیشرفت شناسائی کردیم و بسیاری از هزینه‌های تبلیغاتی و هدایایی که می‌توانستیم مستقیماً به مصرف‌کننده ارائه کنیم، با ارائه محصول گران‌تر و با کیفیت‌تر اما با همان قیمت‌های همکاران عرضه کردیم که طی دوره کوتاه شاهد این جهش شدیم.

یاورپور در ادامه تصریح کرد: اگر به بررسی ورود و حذف برندها توجه کنید، چندین عامل را می‌توان به عنوان شاخص عنوان کرد که عدم وجود استراتژی شرکت‌ها، عدم شناخت از بازار و عدم وجود آگاهی و مشاورین خوب تبلیغاتی را می‌توان نام برد. چرا که اقتصاد ایران برای همه آزاد است و توسط نهادها حمایت می‌شود. در بازار چای نیز هر لحظه بر رقابت به ویژه در صنعت بسته‌بندی افزوده می‌شود. پس من اعتقادی به روی خوش بازار یا حاکمیت نداشته و تنها علت را موارد فوق می‌دانم.

وی ادامه داد: موضوع بسیار مهم دیگر این است ما چای بدون رنگ افزوده را به مردم ارائه داده‌ایم و در ضمن هیچ‌گونه اسانس شیمیائی به محصولمان اضافه نکرده‌ایم و جالب است که بدانید چای گوزل از زمان دستچین کردن محصول در مزارع تا بسته‌بندی بین 60 تا 90 روز زمان می‌برد که باعث تازگی محصول و ایجاد حال خوش در مصرف کننده می‌شود. ما معجزه‌ای نمی‌کنیم فقط مواردی که گفته شد به دقت رعایت می‌کنیم و این باعث تمایز محصول ما نسبت به رقبا است.

وی چشم‌انداز آینده این برند را این گونه توصیف کرد: ما در حال اجرای برنامه‌ای هستیم که طی دو سال آینده حدود 5000 تن اشتغال‌زایی با فعال کردن واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه فعال هستیم که اینک 20درصد آن محقق شده که این استراتژی با ورود 10 گروه کالایی به بازار انجام می‌شود که شامل انواع تن ماهی، رب و کنسروجات، برنج و زعفران ایرانی است.

به گفته یاورپور شرکت چای گوزل در سال 2015 در آسیا و آفریقای شمالی جزء پرجهش‌ترین برندها در محدوده فعالیت ایران، آذربایجان، گرجستان و اوکراین انتخاب و معرفی شده است.

شرکت تولیدی بازرگانی بین‌المللی نیلساکام ( چای گوزل ) از سال 1370 در زمینه تولید محصولات غذائی آغاز به فعالیت کرده، این شرکت در طول دو دهه فعالیت با استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات نوین، مواد اولیه با کیفیت و نیروی انسانی متخصص و از طریق دفاتر نمایندگی در کشورهای روسیه، اوکراین، ترکیه و آذربایجان بر صادرات محصولات متمرکز است.

گوزل نامی آذری است به معنی زیبا و خوب که این دو تعریف تعریفی کیفی است ضمن در برداشتن بار معنائی فوق تعریفی از حال خوش را نیز معنا می‌دهد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
چرا قراردادهای پسابرجام ، محرمانه و بدون شفافیت اند ؟