فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



نشست تشکل های صنفی دانشجویی سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه/ سیاست زدگی آفت جریان دانشجویی است


به گزارش ایرنا مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان به عنوان آغاز گر این نشست با ابراز نگرانی از احتمال دو قطبی شدن بدنه دانشجویی در آستانه انتخابات گفت: سیاست زدگی، آفت جریان دانشجویی است.
علیرضا کیخا افزود: ما نگران دو قطبی شدن بدنه دانشجویی چه دو قطب خوب و بد یا موافق و مخالف هستیم و از همه بدتر اینکه مبادا نگاه تشکل های دانشجویی به یکدیگر بغض آمیز شود زیرا این یک آسیب جدی و خطرناک برای بدنه دانشجویی است.
وی تصریح کرد: سیاست زدگی آفت جریان دانشجویی شده است به طوری که جریان دانشجویی در سیستان و بلوچستان و بسیاری از استان های دیگر تا حدودی سیاست زده شده است یعنی محور فعالیت اکثر تشکل های دانشجویی بر مسائل سیاسی می چرخد و مسائل فرهنگی و اجتماعی را رها کرده ایم.
وی افزود: امروز جریان دانشجویی در فضای استان اثرگذار نیست و متوجه بسیاری از مشکلات استان نیستیم اگر بناست مشکلات حل شود باید جنبش دانشجویی پیشتاز باشد.
مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان همچنین از دوقطبی شدن فضای دانشگاه ها در آستانه انتخابات ابراز نگرانی و بیان کرد: اختلاف سلایق نباید به بغض تبدیل شود باید در کنار هم و البته با استقلال، برنامه های خود را اجرا کنیم زیرا بغض به عناد تبدیل می شود و عاقبت خوبی نخواهد داشت.
کیخا از برگزاری نشست های گوناگون با حضور تشکل های دانشجویی خبر داد و عنوان کرد: از هفته های آینده میزگردهایی در فضای دانشجویی با سلایق مختلف برگزار و تمام افکار و نگاه ها نسبت به انتخابات مطرح خواهد شد.

دبیر انجمن اسلامی 1358 دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: برخی تشکل های بوجود آمده در آستانه انتخابات، فاقد روحیات استکبارستیزی و ولایت پذیری هستند.
حسن کاربخش نسبت به چنبره جریان های سیاسی بر تشکل های دانشجویی هشدار داد و گفت: اکنون که در آستانه انتخابات هستیم تشکل های جدیدی پدید می آیند که روحیات استکبارستیزی و ولایت پذیری را کنار گذاشته و به تملق گویی از دولت پرداخته اند همانطور که در دهه 70 نیز تشکل هایی برای توجیه کار دولتی ها بوجود آمدند.
وی بیان کرد: بصیرت دانشجویان و روحیه استکبارستیزی و آرمان طلبی آنان در 16 آذرماه از ورود مستکبران به دانشگاه و کشور جلوگیری کرد که اهدای سه قطره خون در راه ضدیت با آمریکا نشانی بر این مدعا است.
وی ادامه داد: وقتی سیر تطور انقلاب اسلامی را دنبال می کنیم، می بینیم که در دهه 70 با اینکه تغییر گفتمان در بیانات جنبش دانشجویی ایجاد می شود یعنی آن گفتمان عدالت طلبی و آرمان خواهی که سبب شد با تشکیل دفتر تحکیم وحدت، ولایت پذیری دانشجویان را نشان دهد، با ورود دست های پشت پرده به دانشگاه به آزادی خواهی و توسعه سیاسی تبدیل شد و در نتیجه یک تفکر لیبرال به تفکر اسلامی دانشجویان نفوذ کرد.
دبیر انجمن اسلامی 1358 دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: در ادامه تغییر گفتمانی، در سال های بعد انشقاق هایی در بدنه دانشجویی به وجود آمد که موج سوم این انشقاق ها در سال 78 ایجاد شد و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان پدید و گفتمان دانشجویان مسلمان را پیش برد.
کاربخش وظیفه جنبش دانشجویی را تقویت گفتمان و روحیه انقلابی دانست.
وی نسبت به چنبره جریان های سیاسی بر تشکل های دانشجویی هشدار داد و اظهار داشت: جنبش دانشجویی باید به مرحله ای از بصیرت برسد که گفتمان خود را القا و دست احزاب سیاسی را که در آستانه انتخابات درصدد نفوذ به تشکل ها هستند، کوتاه کند.

دبیر انجمن اسلامی پیرو خط امام(ره) دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست گفت: آرامش فضای کشور در آستانه انتخابات به حضور گسترده مردم کمک خواهد کرد.
امین الله ریگی گفت: اگر کسی نمی تواند سخن مخالف خود را تحمل کند وارد صحنه نشود و اگر وارد صحنه شد، تحمل شنیدن حرف مخالف خود را داشته باشد، چرا که در آستانه انتخابات باید فضای کشور آرام باشد تا شاهد شرکت گسترده مردم در این عرصه مهم سیاسی باشیم.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی در ایران از سال 1320 آغاز شد اظهار داشت: در سال 32 اتفاقی تلخ رخ داد که در اعتراض به 28 مرداد و حضور نماینده آمریکا و در حمایت از دکتر مصدق اتفاق افتاد سپس با پیوستن کنفدراسیون انجمن های خارج به انجمن اسلامی تهران، این انجمن قوت می گیرد و به شکل گیری انقلاب اسلامی کمک می کند.
وی افزود: پس از اتفاقی که در سال 58 توسط عمدتا دانشجویان پیرو خط امام برای سفارت آمریکا رخ داد و با توصیه امام راحل مبنی بر انجام تحکیم وحدت، دانشجویان انجمن های اسلامی و پیرو خط امام بهم پیوستند و دفتر تحکیم وحدت بوجود آمد و جنبش دانشجویی را به اوج قدرت خود رساند.
وی ادامه داد: تحکیم وحدت نقش بسزایی در دوم خرداد 76 داشت و سپس تأثیر بیشتر خود را در مجلس ششم نشان داد اما این ها به مزاق خیلی ها خوش نیامد و در سال 78 جنبش به طیف شیراز و طیف علامه انشقاق پیدا کرد.
ریگی اظهار کرد: پس از سال 84 هر تشکلی که مخالف دولت سابق بود، تعطیل می شد در سال 88 نیز کل جامعه دانشجویی دچار خفقان شد ولی دوباره در سال 92 همین جوانان تصمیم به تغییر گرفتند و اکنون زمینه های رشد جنبش دانشجویی فراهم شده است.
وی تصریح کرد: اکنون برخی اتفاقات در خصوص مهمانانی که از سوی یک انجمن دعوت می شود در دانشگاه رخ می دهد و حرکاتی انجام می شود که در شان دانشجویان نیست، اگر پیرو امام علی(ع) هستیم باید بدانیم که آن حضرت در برخورد با خوارج نیز تا جایی که کارشان با این گروه به تنگنا کشیده نشد آنان را تحمل کردند اما امروز در برخی جلسات شاهد اغتشاش و دعوا هستیم.

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست گفت: تشکل های دانشجویی بهانه به دست بیگانه ندهند.
ایمان سرگزی گفت: ما به عنوان سکانداران تشکل های دانشجویی باید با هوشیاری کامل برای خود و دیگران بصیرت افزایی کنیم تا نتیجه دلخواه دشمنان حاصل نشود زیرا رسالت ما فراتر از یک دانشجوی عادی است.
وی افزود: همه ما باید به این مسأله واقف باشیم که انقلابی و پیرو ولایت فقیه هستیم.
وی بیان کرد: همانطور که در یک خانواده اختلاف سلیقه وجود دارد، سلایق ما نیز گوناگون است باید دقت کرد که دشمن در این اختلاف سلیقه نفوذ نکند.
دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: تشکل های دانشجویی باید به گونه ای هدایت شوند که بهانه به دست بیگانه ندهند و نتیجه دلخواه دشمنان حاصل نشود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زاهدان نیز در این نشست گفت: مصالح فردی و دولتی نباید با حس عدالت خواهی دانشجو معامله شود.
علی ناظری گفت: خودسازی و دینداری، پاسداری از اصول نه شرقی نه غربی، عدالت خواهی و یگانگی حوزه و دانشگاه رسالت های بسیج دانشجویی است که البته در خصوص عدالت خواهی باید گفت هیچ کدام از مصالح فردی و دولتی نباید با عدالت معامله شود.
وی گفت: همه اعضای تشکل های دانشجویی بسیجی هستند و این عنوان صرفا مختص بسیج دانشجویی نیست.
وی اظهار داشت: بسیجی با روحیه آرمان گرایی و مخلصانه در هر میدان حاضر است این حضور در گذشته در میدان جنگ بوده و امروز در میدان علم و تحقیق و سیاست است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زاهدان با برشمردن اهداف بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی خواهان تحقق دانشگاه اسلامی است معرفی و تبیین تفکر بسیجی، استقرار عدالت اجتماعی، احیای تمدن اسلامی و تشکیل حکومت اسلامی نیز در همین راستا معنا پیدا می کند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست گفت: دولت گرایی برخی تشکل های دانشجویی با آرمان آنها
ناسازگار است.
رضا نظام دوست بیان کرد: متاسفانه در عصر کنونی برخی تشکل ها به سمت دولتی شدن پیش می روند و این امر با ویژگی های یک جنبش دانشجویی در تناقض است.
وی افزود: تشکل های دانشجویی اگرچه تمایز فکری بسیاری دارند اما آرمان گرایی، استکبارستیزی و مطالبه گری و آزادی و استقلال جزو اصول مشترک همه آنها است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به نفوذ احزاب در تشکل های دانشجویی عنوان کرد: آنچه که امروز بر عهده تمام تشکل های دانشجویی است این است که نباید اجازه نفوذ و رخنه به دشمنان داده شود در هر زمینه ای که قصد پیشرفت داشته باشیم باید فرهنگ آن را ایجاد کنیم و نفوذ فرهنگی به همین علت اهمیت بالایی دارد.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب لقب فرمانده جنگ نرم را به ما دادند تا ما دانشجویان با قدرتی که داریم در تمام صحنه ها حاضر باشیم و تحول جامعه را از دانشگاه رقم بزنیم.
دبیر کانون کفای دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز گفت: جنبش دانشجویی تا پیش از سال 88 ولایت پذیری را به فراموشی سپرده بود/ حریت ویژگی اصلی جنبش دانشجویی است.
عارف سبحانی گقت: جنبش دانشجویی با حفظ حریت خود دست خوش جریان های سیاسی نمی شود یعنی تنها رصد احزاب سیاسی را انجام می دهد و باید دادزننده بر سر دولت هایی باشد که مخالف اصول و آرمان های انقلاب اسلامی عمل می کنند.
وی تصریح کرد: حریت ویژگی اصلی جنبش دانشجویی است
دبیر کانون کفای دانشگاه سیستان و بلوچستان ولایت پذیری را اصل فراموش شده جنبش دانشجویی خواند و افزود: آنچه که جنبش دانشجویی تا پیش از سال 88 از یک ویژگی مهم یعنی ولایت مداری و با خط اصیل امام بودن بهره نمی برد اما اکنون می توان این ویژگی را نام برد.
وی ادامه داد: جنبش دانشجویی باید رابط بین جامعه و نهادهای اجرایی باشد و در واقع صدای مردم و چشم بیدار و بصیر جامعه ایرانی باشد.
7316 / 6081

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
تشکل های دولت ساخته دانشجویی