سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



بررسی خطراتی که در آخرالزمان متوجه زنان است


بررسی خطراتی که در آخرالزمان متوجه زنان استخبرگزاری دانا/ احادیث دینی به ما گزارش داده‌اند که روابط اجتماعی در واپسین سال‌های پیش از ظهور امام زمان(عج) شکل ویژه‌ای به خود خواهد گرفت. سمت و سوی روابط در آن روزگار به گونه‌ای خواهد بود که افزون بر تأمین نکردن منافع و مصالح اخروی انسان‌ها با منافع زندگی دنیایی و اجتماعی انسان نیز ناسازگار است.
با اینکه زنان یکی از ارکان تربیت در اجتماع محسوب می‌شوند، اما بسیاری از آنها در دوره آخرالزمان آن چنان به ابتذال کشانده می‌شوند که در روایات آمده است که روزی رسول اکرم(ص) در جمع اصحاب خود فرمودند:« کیف بک اذا فسدت نسائکم و فسق شبابکم و لم تأمروا بالمعروف بل امرتم بالمنکر و نهینم عن المعروف و اذا رأیتم المعروف منکرا و المنکر معروفا»؛ « چگونه است حال شما، هنگامی که زن های شما فاسد شوند و جوانان شما به فسق و فجور گرایش یابند و شما نیز به جای امر به معروف و امر به منکر و نهی از معروف نمایید، معروف را منکر بپندارید و منکر را معروف؟»

این احادیث هشداری به جامعه، مخصوصا زنان است که آگاه به خطرات احتمالی باشند و هیچ گاه منزلت، وظیفه انسانی و اسلامی خو را فراموش نکنند.

احادیث دینی به ما گزارش داده اند که روابط اجتماعی در واپسین سال های پیش از ظهور امام زمان(عج) شکل ویژه ای به خود خواهد گرفت، سمت و سوی روابط در آن روزگار به گونه ای خواهد بود که افزون بر تأمین نکردن منافع و مصالح اخروی انسان ها، با منافع زندگی دنیایی و اجتماعی اسنان نیز ناسازگار است و زندگی بشر را به سویی می برد که جز گست و ناپایداری و سرانجام، نیستی و زوال جامعه، چیز دیگری به دنبال نخواهد داشت. در این زمینه، شاخصه هایی از روابط اجتماعی در روزگار پیش از ظهور و ناهنجاری های ناشی از آن وجود دارد که عبارتنداز:

گسست اجتماعی:

جامعه شناسان، هم بستگی و انسجام اجتماعی را برای پایایی و پویایی سازمان اجتماعی، ضرورتی انکارناپذیر دانسته اند. روشن است که گسست بین گروه های اجتماعی و آحاد اعضای جامعه وجود تفرقه و جدایی میان آنها به استواری و پیشرفت جامعه آسیب رسانده و به سرعت زمینه زوال و اضمحلال آن را فراهم می آورد. در روایات اسلامی در گزارشات خود از عصر پیش از ظهور، به وجود گسست اجتماعی در بین گروه های اجتماعی و از جمله زنان، اذعان می کنند برای مثال، محمدبن مسلم نقل کرده است که با امام باقرعلیه السلام گفتم: « یا بن رسول الله(ص) قائم شما عج الله چه وقت ظهور خواهد کرد؟ امام فرمودند: هنگامی که مردان خود را شبیه زنان و زنان خود را شبیه مردان کنند، آنگاه که مردان به مردان و زنان به زنان اکتفا کنند.

شیوع کج روی‌های اجتماعی:

زندگی اجتماعی انسان، تحت حاکمیت قواعد و هجارهای اجتماعی است که برخی از رفتارها را مناسب و برخی را نامناسب تعریف می کند، روشن است که سرپیچی از این قواعد رفتاری، همه کنش ها را دست خوش هرج و مرج و از هم گسیختگی می کند که از این حالت به کجروی اجتماعی تعبیر می شود. از آموزه های دینی، درباره عصر پیش از ظهور برداشت می شود که در جوامع بشری آن عصر، کجروی های اجتماعی به گونه بهت انگیزی گسترش خواهد یافت. عمق گرایش به کجروی ها در آن روزگار به میزانی است که بسیاری از مردم در جامعه اسلامی، ارزش های اسلامی را ضداررش و ضدارزش را برای خود ارزش تلقی خواهند کرد.


از حضرت علی(ع) نقل شده است: « در واپسین سال های دنیا که نزدیک به برپایی قیامت و بدترین زمان هاست، زنانی ظاهر می شوند که برهنه اند و خودنمایی می کنند، از راه دین منحرفند، به فتنه و گناه و شهوت رانی تمایل دارند، حرام را حلال می کنند و سرانجام ، جای آنان در دوزخ است.

این گونه آسیب های اجتماعی به سست شدن نهاد خانواده و افزایش نرخ طلاق، -که خود نوعی از کجروی در روابط اجتماعی است – منجر خواهد شد، یکی از علل عمده چنین معضلاتی،عدم نگاه جامع به شخصیت زن است، استاد شهید مطهری در این باره می گوید: «حقیقت این است که بدبختی و سیه روزی های قدیم زن، غالبا معلول این جهت بود که انسان بودن او را به فراموشی سپرده بود و بدبختی های جدید او از آن جهت است که عمدا و سهوا زن بودن او و موقعیت طبیعی و فطری اش، رسالتش، تقاضای غریزی‌اش و استعدادهای ویژه اش به فراموشی سپرده شده است.»

زن، دُر صدف آفرینش است، اما صدف حیف که عمده ای از زنان، ارزش والا و مقام رفیع خویش را نشناخته اند و با آرایش و خودنمایی و عرضه خود به عنوان یک کالایی لذت بخش، شکار هوس بازانی می شوند که حیوانیت را برتری داده و برمی گزینند. عفاف و پوشیدگی برای زن، هم چون سد و محافظی است که در سایه آن، از هر سوء استفاده و تحقیری در امان می ماند. دین اسلام نمی خواهد زن باریچه دست شهوت پرستان باشد و ارزش او به میراثی تنزل کند که تنها وسیله ای برای ارضای شهوت ها به حساب اید. از همین رو حجاب را واجب نموده و شخصیت انسانی او را از آسیب های فردی و اجتماعی حفظ کرده است.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خبرگزاری دانا


ویدیو مرتبط :
مردان و زنان آخرالزمان