سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



سبد فرهنگي خانواده‌هاي ايراني با چه چيزي پر شده است؟


باشگاه خبرنگاران/ فضاهاي مجازي در سبد فرهنگي خانواده‌هاي ايراني جا باز کرده و به نوعي موجب ترويج سبک زندگي مدرن و غربي شده است.
سبد فرهنگي خانواده‌هاي ايراني با چه چيزي پر شده است؟به گزارش خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران جوان؛ اينترنت وسيله‌اي که مانند بسياري از ابزارها جنبه‌هاي مثبت و منفي دارد و خوب يا بد بودن اين تکنولوژي به نوع استفاده‌ي کاربران بستگي دارد، البته اين پديده علي رغم فرصت‌هاي مناسبي از قبيل دستيابي به اطلاعات، توسعه و توليد دانش که براي ما فراهم مي‌کند تهديدهايي را نيز براي ما به همراه دارد، اما نخستين و شايد خطرناک ترين اثر منفي اينترنت که موجب استفاده‌هاي نادرست جوانان از اين پديده مي‌شود اعتياد اينترنتي است در همين راستا برخي از جامعه شناسان در اين باره مي‌گويند: فردي که بيش از 19 ساعت در هفته از اينترنت استفاده کند، معتاد به اينترنت است و البته اگر فرد در هفته 2 تا 3 ساعت از اين وسيله استفاده کند کاربر معمولي است و فردي که ميزان استفاده‌ي وي از اينترنت به 5.8 ساعت يا بيشتر برسد بايد مورد بررسي‌هاي آسيب شناسانه قرار گيرد.

استفاده از اينترنت و البته فضاهاي مجازي به قدري در چند سال اخير در ميان برخي از خانواده‌ها نفوذ کرده که گاها برخي از والدين وظايف خود را فراموش کرده و تربيت فرزندان در فضاهاي مجازي انجام مي‌شود و با تهيه‌ي يک تلفن همراه براي فرزندان بار مسئوليت را از گردن خود ساقط مي‌کنند.

*فضاهاي مجازي و اختلال در کارهاي خانواده‌ها

ظهور تکنولوژي‌هاي نوين ارتباطي در اين چند سال بسياري از کارکردهاي خانواده را دچار اختلال کرده است تحولاتي که خود منشا بروز دگرگوني‌هاي عميق و اساسي در نوع روابط و ارزش‌هاي خانوادگي هستند.

مبحث اينترنت موضوعي است که در تمامي جوامع موضوعيت داشته و محدود به جامعه و يا اقليتي خاص نمي‌شود، به دليل ويژگي‌هاي خاص فضاهاي مجازي و نو بودن اين پديده بسياري از والدين فرصت و امکان کافي براي شناخت دقيق اين معنا و کاربردهاي آن را به دست نياورده‌اند و عدم آشنايي مناسب آن ها با اين فضا و در مقابل استفاده روزمره فرزندان از آن باعث شده است که يک فضاي محرمانه و خصوصي در داخل خانه براي فرزندان ايجاد شود و آن ها بدون دغدغه و احساس ناظر به سايت‌هاي مختلف رفته و جستجو مي‌کنند.

گسترش فضاهاي مجازي در حوزه رابطه فرزندان و والدين نيز تغييراتي به وجود آورده است که از جمله مي‌توان به کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدين با فرزند، شکاف نسلي به دليل رشد تکنولوژي، از بين رفتن حريم بين فرزندان و والدين، ايستادن در برابر يکي از والدين يا هر دو را مي‌توان نام برد و متاسفانه و بر اساس تمامي اين موارد مي‌توان عنوان کرد که سبد فرهنگي خانواده‌هاي ايراني دچار تغييرات فراواني شده است که همگي به نوعي ترويج سبک زندگي مدرن و غربي را در جامعه به همراه داشته است که اين شيوه از زندگي بي شک سبب مي‌شود بي‌ساماني در فرهنگ کشور رسوخ پيدا کند.

گفتني است؛ با توجه به اهميت فضاهاي مجازي در توسعه جوامع در ايران نيز به فن آوري اطلاعات و ارتباطات توجه زيادي شده است، اما آسيب‌هاي جدي در اين زمينه وجود دارد بر همين اساس لازم و ضروري است که مسئولان مربوطه اين معضل را ريشه يابي و درصدد رفع آن برآيند.


ویدیو مرتبط :
مدیریت سبد هزینه های خانواده در ایام نوروز