سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



شب یلدا و بازی‌های دور هم؛ امشب بیخیال دنیای مجازی شوید


آخرین خبر/ مچ گیری از زوج ها
وسایل مورد نیاز: چند عدد زوج! برگه به تعداد این چند عدد زوج و دستگاه کپی!
تعداد نفرات: هرچه بیشتر بهتر!
نحوه بازی: اگر در بین مهمانانتان زوج های تازه متاهل شده دارید از انجام این بازی غافل نشوید. قبل از مهمانی مجموعه ای از سوالات را طرح کنید و به تعداد زوج ها از سوالات کپی بگیرید. با ورود مهمان ها و شروع بازی به هرکداماز افراد یکی از این برگه ها را بدهید و از آنها بخواهید جواب سوال ها را بنویسند؛ مثلا سوال اول شما می تواند این باشد: همسرت کدام خواننده را دوست دارد؟ یا اسم اولین مدرسه همسرت چه بوده! دوز سختی یا آسانی سوالات را شما تعیین می کنید و بعد از تمام شدن زمان پاسخگویی به سوال ها، شما برگه ها را می گیرد و جواب ها را می خوانید. هریک از زوجین باید اعلام کند کدام جواب همسرش درست و کدام غلط است.
جرزنی: برای این بازی سراغ زوج های باجنبه بروید و از بازی دادن بی جنبه هایی که قهر می کنند که تو چرا نمی دانستی من قرمه سبزی را بیشتر از ماکارونی دوست دارم، پرهیز کنید.
من کی ام؟
وسایل مورد نیاز: هیچی!
تعداد نفرات: سه نفر به بالا
نحوه بازی: تمام بازیکنان را دور یک میز جمع کرده و دو نفر را انتخاب می کنید. اولی از اتاق بیرون می رود و دومی با مشورت اعضای باقیمانده در اتاق تصمیم می گیرد که قرار است نقش کدام یک از آنها را بازی کند. موقعی که تصمیم گرفته شد و مثلا معلوم شد علی قرار است فرهاد باشد از بازیکن بیرون از اتاق می خواهید وارد شود. حالا نوبت اوست که شروع به سوال پرسیدن کند، مثلا می تواند به علی بگوید: موهای تو مشکی هستند؟ در چنین شرایطی حتی اگر موهای علی بور باشد و موهای فرهاد مشکی او باید جواب مثبت بدهد. سوال ها به همین طریق پرسیده می شوند تا بالاخره معلوم شود چه کسی نقش چه کی را بازی کرده است. بازی به ترتیب افرادی که دور میز نشسته اند پیش می رود.
جرزنی: قابل توجه آن دسته از دوستانی که جواب «شاید» علاقه دارند. وقتی کسی سوال واضحی می پرسد و شما با گزینه های شاید و متوسط جواب می دهید به راحتی در لیست سیاه جرزن ها قرار خواهیدگرفت. قبل از بازی مشخص کنید که جواب ها باید کاملا واضح و صریح باشند.
دو دروغ و نصفی
وسایل مورد نیاز:
کاغذ و خودکار به تعداد
شرکت کننده ها
تعداد نفرات: هرچه بیشتر بهتر!
نحوه بازی: هر بازیکن یک برگه و خودکار می گیرد و روی این برگه سه جمله درباره خودش می نویسد که دو تا از آنها دروغ است و یکی راست. توجه کنید که جمله ها هرچقدر عجیب و غریب تر و خصوصی تر باشند، بقیه گیج می شوند. نکته بعدی در باورپذیری جمله هاست. اگر در جمعی هستید که چند غریبه یا کسانی که چندان شما را نمی شناسند، حضور دارند، حد وسط را رعایت کنید و سعی کنید جمله ها هم بامزه و هم باورپذیر باشند.
در این میان شما به یک داور هم نیاز دارید که اسامی همه را روی کاغذ بنویسد و امتیازها را اخصاص دهد. در عین حال او تنها کسی است که باید به او بگویید کدام جمله تان راست یا دروغ است. بعد شما یا هرکسی که قرار است بازی را شروع کند، یکی یکی جمله هایش را می خواند. داور می گوید هرکسی فکر می کند این جمله درست است دستش را بالا بگیرد و بعد همین سوال را برای کسانی که فکر می کنند جمله دروغ است، تکرار می کند. شما برای هر نفری که گول زده باشید و جواب نادرست داده باشد، دو امتیاز می گیرید و هرکسی که حدس درستی زده باشد، یک امتیاز خواهدگرفت.
جرزنی: از آنجا که شما می توانید هر راستی بگویید و هر دروغی سر هم کنید، دستتان کاملا باز است! این بازی خیلی وقت ها به گیس کشی می انجامد، چون هیچ وقت معلوم نمی شود واقعا کدام جمله راست یا دروغ بوده، به همین خاطر اگر در جمع غریبه ها هستید با خیال راحت هر چیزی که می خواهید ببافید، اما در جمع دوستان حواستان باشد که اگر یکی از آنها خبر داشته باشد خالی بسته اید، ممکن است کار به جاهای باریک بکشد!
مرد سر به دار
مرد سر به دار یا دار بازی، یک‌جور بازی حدس‌زدنی است که فقط به قلم و کاغذ احتیاج دارد. بازیکن‌ها می‌توانند دو نفر یا بیشتر باشند، اما حتماً باید به دو گروه مساوی تقسیم شوند. بازی با کشیدن یک چوبه‌ی دار شروع می‌شود. یک گروه، کلمه‌ای را انتخاب می‌کنند و به تعداد حرف‌های آن، خط می‌کشند. گروه دوم، باید با حدس زدن حرف‌های صحیح کلمه، آن را پیدا کند. با هر حدس غلط، یکی از اعضای
بدن آدمی که به دار آویزان شده را می‌کشند و اگر تا رسم کامل آدمک کلمه‌ی درست پیدا نشود، گروه دوم بازی را باخته. آدمک سر به دار، نماد گروه بازنده است.
یک کار بامزه که در این بازی می‌شود انجام داد، انتخاب کردن تم برای کلمه‌هاست؛ مثلاً اسم ورزشکاران، بازیگرها یا حتی شخصیت‌های کتاب هری پاتر!
اسم فامیل
اسم فامیل را تقریباً همه بلدند: هر کس که دوست دارد بازی کند، یک قلم و کاغذ جلوی رویش می‌گذارد و یک جدول می‌کشد. در خانه‌های جدول، بازیکن‌ها به ترتیب نام دختر، نام پسر، نام خانوادگی،
شهر، کشور، نام غذا، نام میوه، نام رنگ، نام گل، نام حیوان و... را بالای هر ستون می‌نویسند. برای شروع بازی، یکی از حرف‌های الفبا انتخاب می‌شود و همه باید تمام ستون‌ها را با کلمه‌ای که با حرف
انتخاب شده شروع می‌شود، پر کنند.
اولین نفری که تمام ستون‌ها را پر کرد می‌گوید «استُپ!» و همه دست از نوشتن می‌کشند. بعد از آن، بازیکن‌ها کلمه‌ها را مقایسه کرده و امتیاز می‌دهند. سیستم امتیازدهی معمولاً به این صورت است
که اگر کلمه‌ای را فقط یک نفر نوشته باشد ده امتیاز می‌گیرد، اما کلمه‌هایی که چند نفر نوشته باشند، پنج امتیاز می‌گیرند. بعد از چند دور بازی کردن و با محاسبه‌‌ی جمع امتیازها، برنده‌ی بازی مشخص می‌شود.
نخ‌بازی
نخ‌بازی در رده‌ی بازی‌های مهارتی طبقه‌بندی می‌شود. نحوه‌ی انجام بازی به این صورت است که دو سر یک نخ بلند را به هر گره می‌زنند و نفر اول، با حرکاتی آن را بین دست‌هایش می‌پیچاند. برای ادامه‌ی بازی، دو بازیکن باید نخ را طوری از دست هم بگیرند که در هم گره نخورد و شکل‌های جدیدی بسازد.
نقطه‌بازی
برای شروع نقطه‌بازی، بازیکن‌ها که می‌توانند دو نفر یا بیشتر باشند، روی کاغذ نقطه‌هایی مثل شکل روبه‌رو رسم می‌کنند. شکل بازی به این صورت است که بازیکن‌ها به ترتیب نقطه‌ها را به هم وصل El Buli News می‌کنند تا یک مربع کامل بسازند. هر کس که توانست آخرین ضلع مربع را رسم کند، می‌تواند به عنوان جایزه، یک خط اضافه هم بکشد. در پایان بازی، کسی که بیشترین تعداد مربع را ساخته باشد، برنده می‌شود.
مشاعره
مشاعره، یکی از بازی‌های محبوب شب یلداست؛ مخصوصاً اگر با شعرهای حافظ انجام بشود. شکل بازی به این صورت است که یک نفر یک بیت شعر می‌خواند و نفر بعدی با آخرین حرف کلمه‌ی آخر، بیت بعدی را شروع می‌کند. یک ایده‌ی دیگر، برگزاری مشاعره با شعرهای فی‌البداهه است.
پانتومیم
پانتومیم یا لال‌بازی یک بازی دسته‌جمعی دیگر است پر از خنده و هیجان و تفریح. برای شروع بازی، افراد به دو گروه مساوی تقسیم می‌شوند. یک گروه کلمه یا جمله‌ای را انتخاب می‌کنند و گروه دیگر، یک نفر را از بین خود انتخاب می‌کنند. گروه اول، کلمه را به فرد انتخاب‌شده می‌گوید و او باید بدون حرف زدن و صدا درآوردن، آن کلمه را با پانتومیم اجرا کند. سایر اعضای گروه دوم هم باید سعی کنند کلمه‌ی درست را حدس بزنند. هر گروه برای پیدا کردن پاسخ صحیح یک امتیاز می‌گیرد و در پایان بازی، گروهی که بیشترین امتیاز را گرفته باشد، برنده می‌شود.
صندلی‌بازی
صندلی‌بازی یک بازی گروهی است که معمولاً در جشن تولدهای بچه‌ها اجرا می‌شود، اما برای بزرگ‌ترها هم برنامه‌ی بامزه‌ای می‌شود!
بازی با تعدادی بازیکن و تعدادی هم صندلی شروع می‌شوند. تعداد صندلی‌ها باید یکی کم‌تر از تعداد بازیکن‌ها باشد. صندلی‌ها را معمولاً به شکل دایره می‌چینند و بازیکن‌ها دور می‌ایستند. این‌جا به یک نفر احتیاج است که حوصله‌ی بازی نداشته باشد! او باید یک آهنگ بگذارد و بازیکن‌ها دور صندلی‌ها راه بروند. بعد از چند ثانیه، آهنگ قطع می‌شود و در همان لحظه بازیکن‌ها باید سعی کنند روی صندلی بنشیند. کسی که نتواند برای خودش صندلی پیدا کند، از بازی حذف می‌شود. برای دور بعدی، یکی از تعداد صندلی‌ها کم می‌کنند و ماجرا همین‌طوری ادامه پیدا می‌کند تا فقط یک نفر از بازیکن‌ها باقی بماند. طبعاً او برنده‌ی بازی است.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
یک روز بیخیال فضای مجازی شوید ...!