فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



نظم و داشتن قلمی روان از ویژگی های آیت الله آملی بود


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی امور مساجد استان تهران آیت الله محمدتقی شریعتمدار در سیزدهمین همایش «ستارگان محراب» به منظور بزرگداشت آیت الله محمدتقی آملی در مسجد مجد الدوله گفت: تالیفات این عالم برجسته دارای ویژگی های ممتازی است.
وی با بیان اینکه قلم و بیان این عالم بسیار روان بود افزود: کتاب های آیت الله آملی بهترین منبع برای یک مجتهد مبتدی به شمار می آید.
شریعتمدار با بیان اینکه در عصر حاضر سه عالم بزرگ درباره فقه استدلالی کتاب نوشته اند اظهار کرد: مرحوم آیت الله حکیم، مرحوم سیداحمد خوانساری و آیت الله آملی از جمله این عالمان هستند.
وی یادآور شد: کتاب مصباح الهدی از مرحوم آیت الله آملی اکنون در مدرسه عالی شهید مطهری در حال بحث است.
این استاد حوزه با اشاره به ویژگی های اخلاقی و خصوصیات مرحوم آیت الله آملی تاکید کرد: ایشان بسیار منظم بوده و همواره افراد را به نظم توصیه می کردند.
سیزدهمین همایش ستارگان محراب به منظور بزرگداشت مقام آیت الله میرزا محمدتقی آملی امروز (چهارشنبه) در مسجد مجد الدوله برگزار شد.
آیت الله میرزا محمدتقی آملی فرزند آخوند ملاعلی ، روحانی سرشناس تهران، در دهم مرداد 1266 شمسی در تهران متولد شد.
وی تعلیمات ابتدایی را در مکتب خانه و مدرسه خازن الملک ، و مقدمات علم معانی و بیان را در نزد شیخ محمدهادی میلانی و سید جلال طارمی فراگرفت و به تعلیم فقه و اصول از پدرش پرداخت .
در فروردین سال 1328 شمسی ، آیت الله آملی و عده ای از روحانیون سرشناس تهران ، طی نامه ای به محمدرضا پهلوی از وی خواستند که مانع تغییر برخی از مواد قانون اساسی مصوب مجلس مؤسسان شود.
در سال 1339 شمسی نیز هنگامی که دولت ایران ، رژیم اسرائیل را به رسمیت شناخت ، آیت الله آملی و گروهی از روحانیان تهران ، ضمن اعلامیه ای ، اعتراض خود را اعلام کردند.
وی پس از قیام پانزده خرداد 1342 و دستگیری امام خمینی ، همراه میرزا احمد آشتیانی با انتشار اعلامیه ای از مواضع امام خمینی حمایت کردند.
آیت الله آملی در 27 آذر 1350 شمسی درگذشت و پیکرش در مشهد مقدس به خاک سپرده شد.
کتاب های اثبات توحید صانع ، اثبات صانع از ماتریالیسم تا ایده آلیسم ، بحث از صفات جمالیه و جلالیه حق ، حیات جاوید در علم اخلاق، درر الفوائد فی غرر الفوائد، حاشیه بر شرح منظومه سبزواری ، کتاب البیع ، کتاب الصلاة و مصباح الهدی فی شرح عروة الوثقی و منتهی الاصول الی غوامص کفایة الاصول از وی منتشر شده است.
تهرام/7244//1348

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
نظر آیت الله جوادی آملی راجع به آیت الله میرزا جواد تبریزی