سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



چگونه از سبزیکاری در خانه نتیجه بهتری بگیریم


چگونه از سبزیکاری در خانه نتیجه بهتری بگیریمچگونه/ انجام تمامی کارها در زندگی برای انسان زحمت دارد و همیشه نتیجه رضایت بخش حاصل نخواهد شد. سبزی کاری و داشتن یک باغچه یا گلدان برای پرورش سبزی نیز از کارهایی است که انجامش بعد از علاقه نیاز به پشتکار زیادی دارد. البته استفاده از تجربیات دیگران و خودتان به کسب مهارت در این کار کمک خواهد کرد. در این مطلب نیز علاوه بر آرزوی موفقیت برای شما، پنج گام تا گرفتن نتیجه بهتر داریم.
1
گام اول
– برای آغاز، لیستی از سبزی هایی که می خواهید پرورش دهید تهیه کنید.
– باغچه خود را برطبق نیاز گیاه زه کشی کنید. برای این کار باید بدانید که کدام یک از سبزی ها برای رشد به نور و کدامیک به سایه احتیاج دارند.
– مهمترین چیزی که در این مرحله باید رعایت کنید این است که حتما تخم سبزیجاتی را انتخاب کنید که مدت زمان رشد یکسانی دارند تا مجبور نشوید برای رشد سبزی ها زمان های مختلفی را صرف کنید.
2
گام دوم
– از کوچک شروع کنید. اگر برای اولین بار است که می خواهید در باغچه سبزیکاری کنید، بهتر است ابتدا از یک نوع سبزی که بیشتر از همه به آن علاقمند هستید شروع کنید.
– هیچ گاه تمام سبزیجاتی را که دوست دارید همزمان نکارید و هیچ گاه به عکس های زیبای روی بسته های تخم ها توجه نکنید.
– بهتر است توجه خود را به پرورش یک نوع گیاه معطوف کنید تا هم بتوانید گیاه قوی ای را پرورش دهید و هم بتوانید میزان مهارت خود را در سبزی کاری افزایش دهید.
3
گام سوم
– از خاکی مقوی استفاده کنید. یکی از مهمترین موارد در پرورش سبزیجات استفاده که از خاک قوی و مناسب است.
– طبق نظر بسیاری از سبزی کاران، ارزش اصلی یک سبزی به خاکی است که در آن پرورش یافته است. سعی نمائید خاکی تهیه کنید که بستر مناسبی برای رشد سبزی باشد. سبزی های سالم در خاک مقوی رشد می کنند و گیاه قوی نیز توانایی بیشتری برای مقابله با آفت های گیاهی را داراست.
– قبل از اینکه تخم سبزیجات را بکارید،‌ تحقیق کوچکی در مورد نوع خاک و نوع کود مورد پسند گیاه انجام دهید (این نوع کود می تواند ترکیبی از فسفر، نیترو‍ژن و پتاسیم باشد).
– بهترین نوع کود برای گیاه ترکیبی از کود و خاک است. اگر خود شما بخواهید کود ترکیبی بسازید ممکن است برایتان گران تمام شود. پس بهتر است از کود های ترکیبی آماده که در بازار موجود است استفاده نمائید.
4
گام چهارم
– تمام معیارهای بیرونی وابسته به گیاه را کنترل نمائید. معمولاً‌علف های هرز در گرفتن نور، مواد غذایی و آب با گیاه اصلی رقابت می کنند.
– وجود رطوبت در برگ های گیاه که نزدیک به سطح زمین قرار دارند نیز می تواند باعث ایجاد بیماری و آفت های گیاهی شود. معمولاً آفت به گیاهی حمله می کند که ضعیف، بیمار و شکننده باشد اما در همه حال باید از گیاه مراقبت های لازم را به عمل آورد.
– علف های هرز را از بین ببرید یا با دقت و حوصله با دست آنها را از بین سبزیها جدا کنید. اگر می بینید که به راحتی نمی توانید علف های هرز را از بین ببرید می توانید از عوامل طبیعی استفاده کنید. گونه ای از این عوامل، حشرات مفید نام دارند. این حشرات برای سبزیجات بسیار سودمند هستند چرا که علف های هرز سبزی را از بین می برند اما آسیبی به گیاه نمی رسانند.
5
گام پنجم
– آن کارهایی که نتیجه می دهند و آن ها که نتیجه ندارند را یادداشت کنید و برای سال آینده نگه دارید. برای مثال اگر امسال کدو کاشتید و سبز نشد حتما با یک کشاورز، مشاوره ای انجام دهید و توصیه های لازم را از او بگیرید و یا سبزی دیگری را از خانواده دیگر امتحان کنید مانند کلم بروکلی. اما حتما ببینید مشکل اصلی شما کجا بوده است: رطوبت، زه کشی، خاک و یا عوامل دیگر؟
– تصمیم بگیرید که برای مواجهه با مشکل پیش آمده چه کاری می توانید انجام دهید ودر نهایت مجدداً برای کاشت گیاه جدید برنامه ریزی نمائید.

منبع: چگونه


ویدیو مرتبط :
‫چگونه عکسهای بهتری با ایفون بگیریم ؟‬‎