سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



زود گریه ام می گیرد


خراسان/ من دختری ١٢ ساله هستم و تا پدر، مادر و اقوام سرم داد می زنند زود گریه ام می گیرد. خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید.
مخاطب گرامی، این یک واکنش غیرطبیعی نیست که وقتی حرمت ما شکسته می شود، گریه می کنیم. وضعیت سختی که در این شرایط برایتان پیش می آید، قابل درک است. خودتان را به خاطر گریه کردن سرزنش نکنید؛ البته گریه کردن خود مشکل را حل نمی کند؛ اما شاید برای تحمل وضعیت به شما کمک کند.
دلایل تنش را کمتر کنید
در پیامک تان نگفته اید که چرا پدر، مادر و اقوام سر شما داد می کشند و این باعث می شود اطلاعات کافی برای کمک به شما در اختیار نداشته باشم. با این حال راه حل نخست به حذف علت داد کشیدن دیگران مربوط می شود. ممکن است دیگران حس می کنند شما حد و مرز خودتان را نمی شناسید و اگر این طور است بهتر است درباره این که حد و مرز شما را چگونه تعریف کرده اند، از آن ها توضیح بخواهید. به طور کلی چون نمی دانم دقیقا چه چیزی باعث می شود بین شما و نزدیکان تان تنش به وجود بیاید؛ بنابراین نمی توانم در این زمینه شما را راهنمایی کنم اما می توانید به یک روان شناس مراجعه کنید و برای ریشه یابی و حل مسئله از او کمک بخواهید.
دنیای کیفی تان را بشناسید
شما در سنی هستید که برای حرمت نفس و خودمختاری خود بیش از گذشته اهمیت قایل می شوید و شاید نزدیکان شما متوجه این نیازهای شما نشده باشند. شاید هدف شما از فرستادن پیام این بوده که وقتی نزدیکان شما سرتان داد می کشند، بتوانید گریه نکنید. اگر این طور است بهتر است با مفهوم دنیای مطلوب یا دنیای کیفی آشنا شوید.
دنیای کیفی شامل افراد، چیزها، باورها و ارزش هایی هستند که به آن ها بسیار علاقه داریم. اگر اتفاقی افتاده که باعث شده گریه کنید، قاعدتا مسئله به دنیای مطلوب شما مربوط می شود؛ برای مثال فردی سر شما داد کشیده که شما او را دوست دارید. اگر آن فرد را دوست نداشته باشید، رفتارش واکنش کمتری در شما ایجاد می کند. پس یک راه حل حذف آن فرد از دنیای مطلوب خودتان است که نه تنها کار سختی است بلکه خیلی عاقلانه و مسئولانه هم نیست. فرض کنید پدرتان یک بار با شما برخورد بدی داشته باشد، آیا منطقی و مسئولانه است که او را از دنیای مطلوب خود بیرون کنید؟ بنابراین حواس تان باشد که از این راه حل استفاده نکنید.
خودتان را دوست داشته باشید
یک راه حل دیگر این است که خودتان را در دنیای مطلوب تان در درجه اهمیت بیشتری قرار دهید یا به زبان دیگر، حرمت نفس بیشتری داشته باشید؛ بنابراین این راه حل این است که خودتان را دوست داشته باشید. کسی که خودش را دوست نداشته باشد نمی تواند به معنای حقیقی کلمه از دست رفتارهای دیگران گریه کند. اگر می خواهید منطقی زندگی کنید، نخست بیاموزید که خودتان را دوست داشته باشید. به این ترتیب از لحاظ روانی آسیب پذیری بسیار کمتری خواهید دید.
به جای احساسی، منطقی ببینید
نکته دیگری که شاید به دردتان بخورد نگاه کردن به وقایع با دیدی منطقی است. در نگاه منطقی می توانیم به حقوق خودمان و حقوق دیگران توجه کنیم در حالی که در نگاه احساسی به احساسات خودمان و دیگران اهمیت می دهیم. گاهی اگر به جای در نظر گرفتن احساسات خودمان و دیگران به حقوق خودمان و دیگران توجه کنیم احتمال ناراحت شدن مان کمتر می شود.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
هر کی عضو گروه یخ زده هس بیاد زود زود زود