سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



زندگی حضرت زهرا(س)، الگویی برای همه زنان عالم


زندگی حضرت زهرا(س)، الگویی برای همه زنان عالمخراسان/ منظور از سبک زندگی اسلامی این نیست که ما با همان وسایل 1400 سال پیش زندگی کنیم بلکه مقصود این است که سبک را همان سبک صداقت و امانت و به طور کل اسلامی نگاه داریم و نوع امکانات را با توجه به مقتضیات زمان تغییر دهیم. سبک زندگی یعنی روش زندگی، یعنی تعامل و نحوه برخورد با دیگران و برای اعمال زندگی دینی باید انسان هایی چون حضرت زهرا (س) الگویمان باشند. به گزارش جهان نیوز، حجت الاسلام ناصر رفیعی با این مقدمه و با اشاره به لزوم سوق پیدا کردن زندگی مردم به سمت و سویی دینی و تاکید بر سبک زندگی اسلامی با الگو قرار دادن ائمه اطهار(ع) و به ویژه حضرت فاطمه (س) نکاتی را در این باره مطرح می کند.
تعامل یک دختر با پدر در سبک زندگی اسلامی
یکی از بخش های مهم زندگی حضرت زهرا(س) سبک زندگی آن حضرت است. احترامی که حضرت فاطمه(س) برای پدر خود قائل بودند، در نوع خود بی نظیر است؛ برای مثال هنگامی که حضرت علی(ع) برای خواستگاری حضرت صدیقه(س) آمده بودند، حضرت زهرا(س) به پدر خود فرمودند: پدر، نظر شما بر نظر من اولی تر است و این یعنی احترام و تعامل یک دختر با پدر در سبک زندگی اسلامی. این در حالی است که برخی از فرزندان به دلایل مختلفی از جمله پدر و مادر را فراموش کردن (چه در قید حیات و چه بعد از مرگ)، رعایت نکردن احترام آن ها و ... عاق والدین می شوند.
مهربانی و شفقت به شوهر
زندگی زناشویی آن بزرگوار نیز سرشار از احترام، اطاعت، مهربانی، شفقت و بردباری بود. جالب است بدانید که گریه انواع مختلفی دارد و همین جا باید به شفقت و مهربانی حضرت زهرا(س) به امیرالمومنین (ع) اشاره کرد. هنگامی که حضرت علی(ع) آماده عزیمت به میدان جنگ می شد، حضرت زهرا (س) از روی مهربانی اشک می ریختند.
تفرج به همراه فرزندان در باغ و صحرا
ما نباید به گونه ای این بزرگواران را معرفی کنیم که مردم احساس کنند آنان همیشه در غم و غصه بوده اند؛ برای مثال بار ها حضرت امیر(ع) و حضرت زهرا(س) به همراه فرزندان خود به صحرا و باغ می رفتند و ساعاتی را در آن جا می گذراندند. به طور کلی زندگی حضرت فاطمه(س) در عین رعایت اصول، دارای سادگی و لطافت خاصی بود اما حالا با برخی جهیزیه ها و مهریه های سنگین که به غلط در بین مردم جا افتاده، زندگی و تشکیل آن سخت و دشوار شده است.
توجه ویژه حضرت به تربیت فرزند
حضرت فاطمه (س) به تربیت فرزندان نیز توجه ویژه ای داشتند و کار های متنوعی از جمله برگزاری مسابقه بین فرزندان، شعر خوانی و پرسیدن سخنان ایراد شده توسط پیامبر(ص) در مسجد را انجام می دادند که هرکدامشان یک کلاس آموزشی برای کودکان است.




با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
بخش ششم: جایگاه حضرت زهرا "س" در میان زنان برتر عالم