سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



مشارکت اجتماعی زنان چالش همه کشورهاست


مشارکت اجتماعی زنان چالش همه کشورهاستمهر/ یک کارشناس حوزه زنان و خانواده با بیان اینکه آمار حضور زنان در عرصه های تصمیم گیری چالش عمومی همه کشورهاست، گفت: رتبه ۱۴۱ ایران در مشارکت زنان زیبنده انقلاب اسلامی نیست.
زهرا بهرام نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری نشست تخصصی بررسی مشارکت زنان در کشور افزود: بحث مشارکت زنان در عرصه های تصمیم گیری موضوعی عمومی است و ربطی به انتخابات مجلس و خبرگان ندارد. چالشهایی در این زمینه وجود دارد که امیدواریم با همکاری همه دلسوزان حل شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه مشارکت زنان در عرصه های انتخابات قابل توجه است و این قشر در تمامی انتخاباتها حضور فعالی داشته اند و در انتخابات پیش رو نیز زنان پیش‌قدم حضور پای صندوقهای رای خواهند بود اما بحث مشارکت زنان نخبه در مراجع تصمیم گیری مثل دولت و مجلس هنوز با چالش مواجه است. موضوع ما مشارکت در قوه مجریه و مقننه و مناصبی چون وزارت و وکالت است که حضور زنان در این عرصه ها با مشکلاتی همراه است.
این کارشناس زنان و خانواده با اشاره به رتبه ۱۴۱ ایران از نظر نرخ مشارکت زنان به ویژه در پستهای مدیریتی اضافه کرد: در این زمینه قاره آمریکا رتبه نخست را دارد و دومین جایگاه در کمال تعجب متعلق به آفریقا است که فاصله اش با آمریکا حدود یک درصد است. در آمریکا نرخ مشارکت زنان در عرصه های مدیریتی ۲۲ درصد، در آفریقا ۲۱ درصد و در اروپا ۱۸ درصد است و ۶ نفر از ۱۴ رئیس دولت در قاره آمریکا زنان هستند.
بهرام نژاد با بیان اینکه آسیا در رتبه چهارم این فهرست قرار دارد، گفت: نرخ مشارکت زنان در عرصه های تصمیم گیری در آسیا ۸ درصد است. در واقع در همه کشورها چالش هایی در این زمینه وجود دارد اما برخی دولتها تلاشهای جدی کردند و با ارتقای مشارکت زنان در حوزه های اقتصادی و ارائه تسهیلات و تصویب قوانین، راه را برای حضور زنان باز کردند.
این کارشناس حوزه زنان و خانواده افزود: امیدواریم با اتکا به مبانی محکم دین اسلام در زمینه حضور اجتماعی زنان و آرمانهای انقلاب اسلامی، این مساله در کشورمان حل شود زیرا مشارکت اجتماعی فعلی زنان در حال حاضر زیبنده انقلاب اسلامی نیست.

منبع: مهر


ویدیو مرتبط :
سروش رضایی _ مشارکت اجتماعی