فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



سند نهایی ماسوله برای ثبت در یونسکو آماده شده است


به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر مرتضی طالع روز چهارشنبه در همایش باستان شناختی حوزه فرهنگی غرب گیلان در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی آستارا گفت: سال گذشته روستای گردشگری ماسوله چهار میلیون و 500 هزار نفر گردشگر جذب کرد و امروز روستایی است که مهاجرت معکوس دارد.
وی با اشاره به اینکه ملتی که فرهنگ خود را فراموش کند مطمئنا نمی تواند رنگ توسعه را ببیند ، افزود: توسعه توریسم در کشور بر پایه شناخت، شراکت و شتاب استوار است و با جذب توریست و توجه به این بخش می توان از فقر به سرمایه دست یافت.
وی با بیان اینکه مرز فرهنگی ایران اسلامی سه چهار برابر فراتر از مرزهای سیاسی است ، اضافه کرد: با فراهم کردن زیرساخت های گردشگری و معرفی جاذبه های تاریخی کشور و استان گیلان به گردشگران می توان در راستای توسعه صنعت توریسم گام های مهمی برداشت.
وی در ادامه با بیان اینکه ترکیه با بهره گیری از ظرفیت های فرهنگ ایرانی در زمینه جذب توریست موفق عمل می کند ، اظهار کرد: اگر نگاهی به سال 2000 میلادی بیندازیم خواهیم دید که کشور ترکیه با ترجمه دیوان مولانا به زبان آلمانی و به شمارگان 90 نسخه آمار جذب توریست را در یک دوره ای افزایش داده است.
طالع با بیان اینکه گردشگری در اقتصاد دنیا حرف نخست را می زند ، بیان کرد: ما امروز شاهد مسافرت یک میلیارد و 100 میلیون نفر توریست در سطح دنیا هستیم که شایسته است کشور ایران با توجه به میراث غنی فرهنگی از این فرصت برای جذب توریسم و توسعه اقتصادی استفاده کند.
رییس دبیرخانه شورای عالی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور در ادامه گفت: 191 کشور توسط سازمان ملل عضو متعهد شدند که در راستای حذف فقر و توسعه اقتصادی همکاری کنند که در این بین حذف کامل فقر و گرسنگی ، تضمین پایداری محیطی و ایجاد مشارکت جهانی سه محور معرفی شده از سوی سازمان ملل است.
وی به رشد 14 درصدی توریسم طبیعت گردی در دنیا اشاره کرد و گفت: مسئولان بایستی در راستای توسعه این بخش نیز همت کنند.
رییس مرکز باستان شناسی گیلان نیز در این همایش گفت: 65 مورد آثار فرهنگی و تاریخی در حوزه رودخانه مرزی آستاراچای کشف و مورد شناسایی قرار گرفته است.
ولی جهانی با اشاره به اینکه دو هزار و 500 اثر تاریخی با ارزش در گیلان کشف شده است ، افزود: از مجموع این آثار یکهزار و 30 مورد در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.
همایش باستان شناختی غرب گیلان با حضور پژوهشگران برتر کشوری پیرامون نقش و تاثیر آثار تاریخی در جذب گردشگر و توسعه شهرها در شهرستان آستارا برگزار شد.
شهرستان آستارا در غرب استان گیلان و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان واقع شده و دارای آثار تاریخی نظیر بقعه امامزادگان ابراهیم و قاسم (ع) (از نوادگان امام موسی کاظم (ع) ) ، بقعه شیخ محمود خیوی در روستای عنبران ،بقعه پیرقطب الدین در روستای باغچه سرا ، مدرسه تاریخی حکیم نظامی و ساختمان قدیمی گمرک است.ک/2
7105/6070

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
جریان چهارمین سالگرد ثبت آیین های زورخانه ای در یونسکو