سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



مامان و نی نی/ توصیه هایی برای انتقال مفاهیم دینی به کودکان


مامان و نی نی/ توصیه هایی برای انتقال مفاهیم دینی به کودکانخراسان/ به زمان و مکان مناسب توجه کنید: در زمان خواب آلودگی، خستگی، هیجان و اشتیاق بچه به بازی و... به آموزش وانتقال مفاهیم دینی اقدام نکنید. نشانه های خستگی، اضطراب و خواب آلودگی و.... را به راحتی می توانید در چهره فرزندتان ببینید و تشخیص دهید.
از روش الگوسازی مناسب استفاده کنید: برای این کار بسیار مهم است که خودتان به آموزه های دینی به صورت مداوم عمل کنید. انجام نامنظم اعمال دینی کودکان را دچار سردرگمی می کند، آن ها نمی توانند تجزیه و تحلیلی از این که چرا گاهی شما اعمال دینی را انجام نمی دهید، داشته باشند.
از وسایل مناسب و زیبا استفاده کنید: برای فرزندتان وسایل و امکاناتی زیبا مثل سجاده ای قشنگ، تسبیح خوشرنگ، چادر و مقنعه مناسب تهیه کنید.
از اصل تداعی بهره بگیرید: یعنی زمانی که قصد انتقال مفهومی دینی به او را دارید، سعی کنید همراه با ساختن یک خاطره خوب برای او باشد؛ برای مثال وقتی در حال دریافت پاداش یک موفقیت است، توصیه یا نکته خود را به او منتقل کنید.
با لحن و بیان مهربان و خوشایند با او سخن بگویید: از امر و نهی و روترش کردن خودداری کنید و او را به خاطر پرسش هایی که به نظرتان نادرست و قبیح می آید، سرزنش نکنید.
مرتب باشید و لباس مناسب و تمیز بپوشید: اجازه بدهید امور معنوی برای او همواره با خوبی ها و پاکی ها همراه باشد.
حوصله به خرج بدهید و شکیبا باشید: یادتان باشد او به اندازه شما اطلاعات ندارد و نمی تواند بسیاری از این مسایل را درک کند. به سنگین بودن این مفاهیم برای ذهن کودکانه او توجه کنید.
از شیوه های غیرمستقیم استفاده کنید: گفتیم که برای سنین حدود 6 سالگی به بعد بهتر است از شیوه های غیر مستقیم بهره بگیرید؛ مثل: خواندن شعر، قصه و داستان ، شرح حال بزرگان، فیلم، کارتون و نمایشنامه، ساده گویی و طرح مثال های ملموس.
هر مطلب علمی دارای اصولی است که بدون آن ورود در آن علم، بی اثر یا کم اثر است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علم تربیت به خصوص برای یاد دادن مفاهیم دینی نیز اصولی دارد که مواردی که در ادامه مطرح می شود، از آن جمله است:
1ـ اصل سهولت: طبق این اصل از سخت گیری و خشونت نسبت به کودک باید پرهیز کرد چراکه آسان گیری کودک را علاقه مند و سخت گیری او را به اصل دین بدبین می کند.
2ـ اصل تدریج: در آموزش به کودکان اصل تدریج باید رعایت شود تا کودک متناسب با رشد و شکوفایی استعدادش مطالب را درک کند.
3ـ اصل مداومت و استمرار: آموزش در اسلام امری مستمر و مداوم است. اهمیت آموزش به کودک از سویی و طولانی بودن روند شکل گیری ساختار ذهنی و روانی کودکی از سوی دیگر استمرار و مداومت در آموزش را می طلبد و باید به موازات رشد عقلی و تحول روانی کودک مفاهیم اعتقادی را به وی انتقال داد و از شتاب و فشار پرهیز کرد.
4ـ اصل آگاهی بخشی: هدف تعلیم باید رشد فکری و یادگیری کودک باشد که براساس تفکر و فعالیت فکری، سودمندتر از تکرار و مرور آن است.
5ـ اصل تفاوت های فردی: در آموزش کودکان نمی توان به طور یکسان عمل کرد و باید متناسب با ویژگی های شناختی عاطفی، انگیزش و سوابق خانوادگی از روش های گوناگون و موثر استفاده کرد. برخی با شعر، بعضی با داستان و برخی با پرسش و پاسخ بهتر درک می کنند، برخی زودتر و بعضی دیرتر. پس باید تفاوت های فردی را در نظر داشت.


منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
مامان بزرگ جیمی نوترون نی نی میشه