فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



پدرم برای ادای تکلیف منتظر حمایت و دستور نمی‌ماند/ پیش از سفر آخر کفن، تربت و محل دفنش را هم آماده کرده بود


به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری فارس، سردار «سعید سیاح طاهری» از فرماندهان دوران دفاع مقدس که برای انجام مأموریت مستشاری راهی کشور سوریه شده بود چهارشنبه شب به درجه رفیع شهادت نائل شد. این سرادر گمنام جهاد فرهنگی در سال‌های پس از جنگ، بی‌دریغ و خالصانه در عرصه فرهنگی به فعالیت مجدانه پرداخت. نام سیاح طاهری در سال‌های اخیر در تمام نقاط حساس برای انقلاب اسلامی بچشم می‌خورد.

فعالیت‌های شهید در حوزه فرهنگ

عباس سیاح طاهری فرزند شهید سعید سیاح طاهری در گفت‌وگو با فارس با اشاره به فعالیت‌های این شهید مدافع حرم اظهار داشت: حدود 5 سال پیش پدرم بازنشسته شد اما از همان زمان فعالیت‌های خود را در حوزه فرهنگی پی گرفت. ایشان یادمان 177 شهید گمنام شهر آبادان را راه‌اندازی کرد و در حوزه کار فرهنگی برای دانش‌آموزان فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داد.

 

 

برگزاری جشنواره فیلم دانش‌آموزی دفاع مقدس در مناطق محروم

وی افزود: برگزاری جشنواره فیلم دانش‌آموزی دفاع مقدس از جمله فعالیت‌های شهید سیاح طاهری بود که طی آن با حضور در مناطق محروم برای دانش‌آموزان فیلم‌های حوزه دفاع مقدس را اکران می‌کرد. همچنین در این برنامه از بازیگران و عوامل فیلم دعوت می‌کرد تا هنگام اکران در کنار دانش‌آموزان حضور داشته باشند. همچنین بعد از زلزله ورزقان پدرم به این منطقه رفت تا به دانش‌آموزان زلزله زده خدماتی ارائه کند.

راه‌اندازی کشتی دوستی مردم ایران و عراق

سیاح طاهری از راه‌اندازی کشتی دوستی ملت ایران و عراق توسط این شهید خبر داد و گفت: یکی دیگر از برنامه‌های ماندگار پدرم، راه‌اندازی کشتی دوستی ملت ایران و عراق در اروندرود بود که برای این برنامه داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) هم به آبادان آمد. هدف از این کار این بود که بیان شود ما با صدام مشکل داشتیم نه با مردم عراق.

هرگاه احساس تکلیف می‌کرد وارد عمل می‌شد و منتظر هیچ حمایتی نبود

فرزند شهید سیاح طاهری درخصوص ویژگی‌های اخلاقی پدرش گفت: پدرم انسان بسیار دقیقی بود و به نظم و رعایت بیت‌المال و حق‌الناس بسیار تأکید داشت. وی هرگاه احساس وظیفه و تکلیف می‌کرد وارد عمل می‌شد و منتظر هیچ حمایت و پشتیبانی هم نبود، حتی بسیاری از مواقع مشاهده می‌‌کردیم که وی با هزینه شخصی به فعالیت‌ می‌پردازد.

 

 

اعزام به سوریه با جانبازی و در دوران بازنشستگی

وی در خصوص فعالیت‌های شهید سیاح طاهری در کشور سوریه گفت: تخصص پدر من موشک‌های ضد زره بود از این‌رو بعد از آغاز بحران در کشور سوریه با وجود جانبازی و حتی بازنشستگی برای اعزام به این کشور داوطلب شد. البته در ابتدا تا حدود یک سال با حضور پدرم در سوریه مخالفت شد اما به دلیل اصرار مکرر ایشان، سرانجام به سوریه اعزام شد.

شهادت یکی از همرزمان هنگام بازگرداندن پدر

سیاح طاهری درخصوص نحوه شهادت پدرش گفت: در آخرین و چهارمین اعزام پدرم در منطقه خالدیه واقع در شمال غرب خان طومان به همراه شیخ جابر زهیری حضور داشت که بر اثر اصابت خمپاره گروه‌های تروریستی و تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل شد. البته یکی از همرزمان به نام محمد کامران برای بازگرداندن پیکر پدرم اقدام کرده بود که متأسفانه این عزیز هم به شهادت رسید.

شهادت درست در سالروز مجروحیت و جانبازی

پسر شهید سیاح طاهری با بیان نکته‌ای جالب درخصوص زمان شهادت پدرش گفت: پدرم روز 23 دی‌ماه سال 65 و در جریان عملیات کربلای 5 مجروح و جانباز شد. در این روز پدرم یکی از نزدیک‌ترین دوستان و معاونش را از دست داد و تا پیش از شهادت یعنی حدود 30 سال هیچ‌گاه دوستش را فراموش نمی‌کرد و همواره به یاد او بود و از فراقش اندوه داشت. جالب است درست 29 سال بعد یعنی در 23 دی‌ماه 1394 پدرم شهید شد.

 

 

پیش از سفر آخر کفن، تربت و محل دفنش را هم آماده کرده بود

وی با بیان خاطراتی از پدرش گفت: پدرم در سه اعزام قبلی پیش از رفتن همه کارهای منزل را تقسیم کرده و به ما واگذار می‌کرد، اما این بار هیچ کاری را به ما نسپرد زیرا خودش همه کارها را انجام داده بود. حتی مبلغ پولی که در حساب بانکی داشت برداشت کرده و در اختیار مادرم قرار داده بود. جالب است بدانید وی نفر به نفر با همه دوستان و اقوام تماس گرفته و از آنها حلالیت طلبیده بود و حتی کفنش و تربت کربلا هم آماده کرده و در دسترس ما قرار داده بود.

سیاح طاهری افزود: پدرم حتی محل دفنش را در گلزار شهدای شهر آبادان مشخص کرده و به دوستان سپرده بود که اینجا را برای من کنار بگذارید.

انتهای پیام/ن

http://fna.ir/YFK0JJ


ویدیو مرتبط :
هانی نوروزی: فکر می کردم پدرم همیشه می ماند