فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



منتقدان «هفت» علیه «بادیگارد»: یک «شات» از شکاف نخبگان، مردم و بحرانِ گروه هایِ مرجع


به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پرویز امینی، جامعه شناس در جدیدترین پست اینستاگرامی خود نسبت به مواضع بیان شده در یک میزگردِ برنامه «هفت» مطالبی را بیان کرده است. او انتقادات تند منتقدان و فاصله آن با ابراز نظرها و استقبال مردمی از فیلم «بادیگارد» را در پستی مختصر به تحلیل نشسته است. متن پست او را در ادامه می خوانید:

برنامه هفت در میزگردی که سه منتقد سینمایی در آن حضور داشتند (فراستی، طوسی و محسنین) با اجماع علیه فیلم «بادیگارد» جدیدترین ساخته حاتمی‌کیا صحبت کردند.

این اجماع هر سه منتقد علیه فیلم، هم «کلیت» فیلم را نشانه رفته بود و هم نوعی «اطلاق» در آن بود. فضای نقد فیلم به شکلی بود که هر یک از منتقدین با «زبان بدن» تأسف خود را از ساخته شدن چنین فیلمی نشان می‌دادند و انسان فکر می‌کرد تماشاگران و مخاطبان یعنی مردم، بعد از دیدن این فیلم، جز ناله و نفرین بر فیلم و کارگردان و عوامل فیلم، کار دیگری نخواهند کرد.

بنابراین از آدم‌های مختلف با علایق و سلایق مختلف و از اکران‌های متفاوت؛ چه در کاخ جشنواره و چه در سینمای مردمی سراغ گرفتم، دیدم یک اجماع نزدیک به صددرصد در تمجید از فیلم در بین مردم وجود داشته است.

یعنی اجماع مردم با گرایش‌های گوناگون به نفع فیلم و اجماع منتقدین با خاستگاه های متفاوت (فکر نکنم این سه منتقد در کمتر مسئله‌ای این چنین اجماع مشترکی پیدا کنند) علیه فیلم. این قدر این دو تلقی از یک فیلم مشترک بین مردم و نخبگان از هم دور است که آدم فکر می‌کند انگار درباره دو فیلم کاملا متفاوت صحبت می کنند. یا فیلمی که مردم دیدند یک چیز است و فیلمی که منتقدین درباره آن صحبت می‌کنند، یک فیلم دیگری است.

اتفاقا برخی از منتقدین در این نشست تلویزیونی بر «باورناپذیر بودن فیلم برای مردم» و برخی بر «در برابر مردم بودن کارگردان و قهرمان قصه» تاکید داشتند.

یک پیشنهاد به جناب افخمی و برنامه هفت دارم که این شکاف بین مردم با نخبگان سینمایی که پیشتر در فیلم های ده‌نمکی ظهور کرده بود و الان به حاتمی‌کیا رسیده را به بحث و گفتگو بگذارند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
سخنان تند روحانی علیه منتقدان : به جهنم !!!