فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



جداسازی دانش اموزان استثنایی از عادی خودباوری آنان را از بین می برد


به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی سه شنبه شب در شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: باید در مسیر ایجاد مدارس دو منظوره برای استفاده افراد استثنایی از تجهیزات آموزشی در کنار دانش آموزان عادی حرکت کرد.
وی اظهار کرد:برای بهبود وضعیت آموزشی افراد استثنایی باید بین سازمان های مختلف از جمله بهزیستی، بهداشت و درمان و آموزش و پرورش در سطح ملی تفاهم نامه همکاری منعقد شود و این استان نیز در این تفاهم نامه به صورت خاص مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: گام نهادن در مسیر توسعه باید به گونه ای باشد که تمام اقشار از آن بهره گیرند.
وی افزود: باید در سیستان و بلوچستان مدارسی به صورت نمونه برای استفاده دو گروه دانش آموزان عادی و استثنایی در نظر گرفته شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با کنار هم قراردادن دانش آموزان استثنایی و عادی و اهمیت قائل شدن برای آنان می توان استعدادهای کودکان استثنایی را شناسایی کرد و شاهد شکوفایی این افراد بود.
هاشمی خاطر نشان کرد: برای توسعه آموزش و وادار کردن افراد استثنایی به تحرک باید در جامعه فرهنگ سازی های لازم انجام شود.
وی تاکید کرد: بر این اساس فضاهای شهری نیز باید برای استفاده راحت افراد معلول و استثنایی متناسب سازی شود.
وی افزود: برای مکان یابی دبیرستان ها در روستاها باید تجهیزات و مدارس را در روستایی که دسترسی سایر روستاها به آن راحت است قرار دهیم تا مهاجرت های روزانه دانش آموزان از محل سکونت به نقطه ای دیگر آسان تر صورت گیرد.
وی ادامه داد: هم اینک توافق برای ایجاد دبیرستان دریایی در سیستان و بلوچستان انجام شده است تا از ظرفیت این استان در موضوع توسعه دریا محور استفاده بهینه شود.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: هم اینک از 96 هزار کودک شناسایی شده بازمانده از تحصیل در این استان بیش از 36 هزار نفر به کلاس های درس برده شدند که این میزان 80 درصد برنامه در نظر گرفته شده در سال اول را پوشش می دهد.
علیرضا نخعی افزود: امکان ایجاد کلاس درس یا مدرسه در مناطق با جمعیت پراکنده در سیستان و بلوچستان برای جذب کودکان بازمانده از تحصیل وجود ندارد زیرا شمار افراد به حد نصاب تشکیل کلاس درسی نمی رسد.
وی تصریح کرد: هم اینک جذب 509 معلم جدید از طریق آزمون انجام شده و همچنین جذب 500 معلم دیگر بر اساس مجوز اخذ شده در هفته گذشته در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: 195 سهمیه در آزمون قبلی آموزش و پرورش به دلیل کسب نکردن حد نصاب نمره یا وجود نداشتن متقاضی در محل مورد نظر خالی مانده که مشکل مربوط به این سهمیه حل شده است.
در پایان این نشست از دو مولوی اهل سنت که در منطقه شیرآباد زاهدان به عنوان یکی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان با تبدیل مکتب به مکانی دو منظوره برای تحصیل علوم قرآنی و دروس ابتدایی موجب جذب 600 کودک بازمانده از تحصیل شدند قدردانی صورت گرفت.
7311/3042/6081/ 6075

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
دانش اموزان بعد