سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تعطیلی واحد تولید حسگر تصویر سونی به دنبال زمین لرزه های ویرانگر اخیر در ژاپن


تعطیلی واحد تولید حسگر تصویر سونی به دنبال زمین لرزه های ویرانگر اخیر در ژاپن

سونی اعلام کرده یکی از کارخانجاتی که برای اپل و دیگر تولید کنندگان اسمارت فون حسگرهای تصویری می ساخته در جریان دو زمین لرزه مرگبار روز اخیر در ژاپن متحمل خسارات قابل توجهی شده و برای مدت نامعلومی فعالیت نخواهد کرد.

این شرکت خبر داده که کارخانه تولیدی اش در Kumamoto واقع در جزیره جنوبی Kyushu همچنان تعطیل خواهد بود و فعالیت های تاسیساتی که در Nagasaki دارد نیز برای مدت نامشخص به حالت تعلق در می آید و هنوز هیچ جدول زمانی خاصی را برای شروع به کار دوباره آنها اعلام نکرده است.

لازم است یادآور شویم که این غول ژاپنی هم اکنون 40 درصد از حسگرهای تصویری ساخته شده از نیمه رسانای فلز-اکسید (CMOS) دنیا را تولید می کند؛ این حسگرها در واقع نوع خاصی از مدارهای مجتمع هستند که نور را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کنند و اپل نیز در آیفون های تولیدی اش از آنها بهره می گیرد.

یکی از سخنگویان این شرکت در جریان مصاحبه ای که به دنبال زمین لرزه روز 5 شنبه جنوب ژاپن با خبرگزاری رویترز داشت اعلام نمود: ما هنوز در حال بررسی خسارت های احتمالی در کارخانجات تولیدی مان هستیم که معمولا به صورت 24 ساعته فعالیت می کنند و هنوز نمی دانیم که تعطیلی این کارخانجات چه تاثیری روی مشتریانی نظیر اپل دارد.

حتما به یاد دارید که در مارس 2011 میلادی سونامی و زمین لرزه ای ویرانگر شمال ژاپن را به لرزه درآورد و موقتا باعث تعطیلی بخش هایی از زنجیره تامین قطعه این کشور شد. از آن زمان تاکنون برخی از شرکت ها ترجیح دادند برای محدود کردن پیامدهای بروز مجدد این اتفاق تغییراتی را در فرایندهای تولیدی خود اعمال نمایند.

از طرفی دیگر شرکت های تولید کننده محصولات الکترونیکی که در Kyushu حضور دارند نیز از هر گونه فعالیت های تولیدی منع شده اند. گفتنی است که این منطقه در دو دهه اخیر به قطب تولیدی ژاپن بدل شده و حدودا 25 درصد از خروجی نیمه رسانای این کشور در آنجا تولید می شود.

Renesas Electronics یکی دیگر از شرکت هایی است که کارخانه خود در Kumamoto را تعطیل کرد و در زمینه تولید چیپ برای شرکت های خودروساز فعالیت داشت. این شرکت اعلام کرده که تا زمان رفع کامل خسارات وارده فعالیت هایش را از سر نخواهد گرفت.

Mitsubishi Electric نیز از دیگر شرکت هایی است که تولید خود در این ناحیه از ژاپن را متوقف کرده و ماژول های ال سی دی یکی از محصولاتی است که در سبد کالاهای خود دارد. این کمپانی نیز فعلا برنامه ای برای از سر گرفتن فعالیت هایش ندارد. لازم است خاطرنشان کنیم که زلزله اخیر خسارات زیان باری را هم بر دوش شرکت های خودروساز ژاپنی وارد کرد.

هوندا موتور، نیسان و تویوتا از جمله شرکت های خودروسازی هستند که تولیدات خود در این ناحیه از ژاپن را متوقف کرده اند. البته تویوتا اعلام داشته که آسیبی به تاسیسات تولیدی اش وارد نشده اما هم اکنون در حال بررسی شرایط تامین کنندگان خود است و روز یکشنبه تصمیم خواهد گرفت که آیا تولید را از سر بگیرد یا خیر.

منبع: reuters

برچسب‌ها:اخبار تکنولوژیتکنولوژیزلزله 7 ریشتری ژاپنزلزله ژاپنسونینیمه رسانا

اشتراک‌گذاری:


ویدیو مرتبط :
حسگر لرزه گیر 5 محوره سونی. CES ۲۰۱۵ اختصاصی 16