فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



1800 اثر به دبیرخانه جشنواره پژوهشی بانو امین ارسال شد


به گزارش ایرنا، سعیده سادات غروی روز چهارشنبه در همایش بانو امین در جامعه الزهرا(س)، گزارشی از وضعیت این جشنواره ارائه كرد و افزود: از این تعداد آثار رسیده، یك هزار و 707 مورد ارزیابی و حدود 133 اثر پذیرفته شد كه بعد از پنج مرتبه داوری، 33 اثر به عنوان آثار برتر و شایسته تقدیر انتخاب شد.
وی ادامه داد: از این میان، 14 اثر به عنوان آثار برتر و 19 اثر به عنوان آثار شایسته تقدیر انتخاب شد، ضمن اینكه بیشترین آثار برتر در زمینه فلسفه، موضوع های تفسیری، فقه و اصول و تاریخ اسلام به نگارش در آمده است.
وی با بیان اینكه فراخوان این جشنواره از اواخر مهرماه سال گذشته تا دی ماه ادامه داشت، محورهای برگزاری این جشنواره را شامل گرایش اخلاق و تربیت اسلامی، تاریخ اسلام، علوم قرآن و حدیث، فلسفه و كلام، مطالعات زنان، فقه و اصول، تعلیم و تربیت، علوم سیاسی و ادبیات فارسی و ادبیات عرب اعلام كرد.
غروی بیان داشت: شركت كنندگان در این جشنواره 896 تن از كشور ایران و بقیه از كشورهای افغانستان، پاكستان، هند، اندونزی، آمریكا، ایتالیا، آلمان، سوئد، جمهوری چك و اسلواكی بودند.
وی ادامه داد: چهار درصد كتاب، 42 درصد پایان نامه و 54 درصد مقاله به دبیرخانه این جشنواره در حوزه های مختلف اخلاق اسلامی، تاریخ اسلام، فلسفه و كلام، مطالعات زنان و علوم و قرآن ارسال شد.
غروی در ادامه با اشاره به فعالیت های معاونت پژوهشی جامعه الزهرا(س) گفت: پژوهش در جامعه ‌الزهرا(س) با هدف توسعه و تعمیق پژوهش‌های دینی و پرورش استعدادها در رشته‌های تخصصی معارف اسلامی از سال 1380 بنیان ‌گذاری شد و از سال 1384 با استقلال از معاونت آموزشی در سه عرصه آموزش پژوهشگر، اجرای طرح‌های پژوهشی و تدوین متون فعالیت می ‌كند.
وی خاطرنشان كرد: مبنا قرار دادن قرآن و عترت، جهت ‌گیری بر طبق نظام جمهوری اسلامی در حوزه، بایسته‌ های پژوهشی، كاربردی كردن فعالیت‌ ها به منظور تامین نیازهای بالفعل و بالقوه جامعه اسلامی، پرهیز از فعالیت‌های موازی و اهتمام به همكاری با موسسات آموزشی و پژوهشی همسو، بخشی از سیاست‌ های پژوهشی جامعه الزهرا(س) در تشكیل این معاونت بوده است.
سیده نصرت‌ بیگم امین معروف به بانوی ایرانی در سال 1308 در اصفهان چشم به جهان گشود، وی از چهار سالگی به فراگرفتن قرآن و از یازده سالگی به تحصیل زبان عربی پرداخت. در 20 سالگی به تحصیل فقه و اصول، تفسیر و علم حدیث پرداخت، به حكمت و فلسفه و درپی آن به عرفان روی آورد و در چهل سالگی به دنبال سال‌ ها تلاش شبانه ‌روزی به اخذ درجه اجتهاد نائل آمد.
وی پس از پشت سر نهادن مدارج علمی از استادانی چون میر سید علی نجف آبادی، شیخ عبدالكریم حائری موسس حوزه علمیه قم و شیخ مرتضی مظاهری نجفی اصفهانی و سایر علما اجازه اجتهاد دریافت كرد، از جمله فعالیت های این بانوی عالمه تالیف كتاب، تدریس و پاسخ ‌گویی به پرسش‌ های دینی و تاسیس موسسات فرهنگی، تاسیس مدرسه علمیه ‌ای به نام مكتب فاطمه (س)، تاسیس چند دبیرستان دخترانه و تربیت شاگردان است كه سرانجام در سال 1362 درگذشت.
/8138/ 1175

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
گزارش فعالیت های یک ساله دبیرخانه جشنواره فیلم عمار