فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



مشارکت 99 شهر در دوره دوم پایتخت کتاب ایران


به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم معرفی پایتخت کتاب و روستاها و عشایر دوستدار کتاب عصر امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، علی جنتی وزیر ارشاد، سید عباس صالحی معاون فرهنگی ارشاد و جمعی از اهالی فرهنگ در تالار وحدت در حال برگزاری است.

صالحی در ابتدای این مراسم به ارایه گزارشی درباره دوره نخست این جشنواره پرداخت و گفت: امسال این جشنواره به ایستگاه دوم رسیده است. برگزاری این جشنواره با در نظر گرفتن اهدافی صورت گرفته است. اینکه شهرهای شرکت‌کننده در این جشنواره با یکدیگر رقابتی در ارایه طرح‌هایی داشته باشند که در زمینه کتابخوانی ضمانت اجرایی داشته باشد.

وی ادامه داد: همچنین این جشنواره در نظر دارد تا هم افزایی میان بخشهای دولتی،عمومی و خصوصی در زمینه توسعه زیرساخت‌های حوزه‌های نشر، کتاب و کتابخوانی ایجاد کند.

معاون فرهنگی وزارت ارشاد با اشاره به دوره گذشته و دستاوردهای دوره نخست، افزود: تفاوت‌هایی از دوره اول تاکنون ایجاد شده که همین تفاوت‌ها ما را به ادامه کار امیدوارتر می‌کند. در سال گذشته تعداد 64 شهر شرکت کردند که این میزان در دوره جاری به 99 شهر افزایش یافته است. سال گذشته حوزه عشایر در این جشنواره حضور نداشت که این بخش نیز به جشنواره افزوده شد.

وی افزود: امسال برنامه‌های ارایه شده با دقت از سوی داوران مورد ارزیابی قرار گرفت تا برنامه‌ها ضمانت اجرایی داشته باشند. همچنین از شهرهایی که به مرحله نیمه نهایی راه یافتند نیز بازدید شد تا ببینیم چقدر می‌توان به اجرایی بودن برنامه‌ها اعتماد کرد. امسال برنامه‌ها هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی رو به جلو بود و نشان می‌داد که ضمانت اجرایی بیشتری دارند. همچنین امسال استانداری‌ها، شهرداری‌ها و دهداری‌ها همکاری بیشتری با جشنواره داشتند.

صالحی بیان کرد: غرض از برگزاری این جشنواره برپایی یک برنامه کلیشه‌ای نبود بلکه این جشنواره به دنبال بهبود زیرساخت‌های حوزه های نشر و کتاب و کتابخوانی را در کشور با کمک بخش های عمومی و خصوصی در سطح کشور کمک کند.

وی گفت:در سال گذشته اهواز پایتخت کتاب شد. در این مدت اهواز در رتبه تولید کتاب از رتبه 20 به 10 رسیده و از لحاظ تیراژ علیرغم بحران در کل کشور، بیش از 50 درصد افزایش داشته است. از نظر خرید کتاب نیز در این استان آمار خوبی ارایه می‌شود.

معاون فرهنگی وزارت ارشاد افزود: امیدواریم این جشنواره به رونق کتاب و کتابخوانی کمک کند. کتاب جان مایه تمدن و تمدن‌سازی است و نهضت کتابخوانی برای پیشرفت کشور امیدآفرین است.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
دیدنی های شهر نور پایتخت ساحلی ایران