فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



ورود یک گردشگر در هر منطقه سه تا چهار شغل ایجاد می کند


مرتضی طالع ماسوله روز شنبه و در حاشیه سمینار گیلان، میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اگر این انتظار را داشته باشیم که فقط سازمان میراث فرهنگی این مهم را به سرانجام برساند، امکان پذیر نیست و باید تمامی دستگاه ها در کنار میراث فرهنگی، هم اندیشی، همگرایی و همکاری داشته باشند.
وی بزرگترین ابزار نجات بخش اقتصاد کشورهای در حال توسعه را در قرن بیست و یکم، صنعت گردشگری ذکر و اضافه کرد: با توجه به آسیب هایی مانند بیکاری و سایر معضلات اجتماعی و مشکلات اقتصادی، توسعه گردشگری بزرگترین ابزار برای رفع این آسیب هاست چراکه ورود هر گردشگر در هر منطقه، بین سه تا چهار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری با یادآوری اینکه در سال 1965 شمار گردشگران دنیا 25 میلیون نفر بود، گفت: این میزان گردشگر با گذشت 50 سال، به یک میلیارد نفر با درآمد سالانه یک میلیارد و یکصد میلیارد دلار رسیده است.
طالع ماسوله ادامه داد: در حال حاضر، صنعت گردشگری از درآمدهای نفتی، خودروسازی و پتروشیمی که جزو بزرگترین درآمدهای اقتصاد دنیاست، پیشی گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، لاهیجان را یکی از قطب های گردشگری در کشور دانست که می تواند به یک قطب ملی و بین المللی در حوزه گردشگری تبدیل شود.
وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های گردشگری لاهیجان، تحقق این امر را مستلزم برنامه ریزی و بسیج همگانی دانست و بیان داشت: دستگاه های دولتی باید در تحقق این امر به جد مشارکت داشته باشند چراکه گردشگری، موضوعی فرابخشی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز در حاشیه این سمینار در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طی سالجاری در زمینه گردشگر داخلی، 35 میلیون گردشگر نفر شب اقامت در استان داشتیم که از این تعداد در نیمه نخست سالجاری، 15هزار و 760نفر گردشگر خارجی بودند که رشدی معادل پنج درصد نسبت به مدت مشابه قبل دارد.
رضا علیزاده با اشاره به شرایط کشور در دوره پساتحریم افزود: آنچه در برنامه ما قرار دارد، ایجاد فرصت های سرمایه گذاری است که شامل سه محور حمایت تسهیلاتی از محل صندوق توسعه ملی که مصوب سفر رئیس جمهوری به گیلان است، مصوبات کارگروه اشتغال و اعطای تسهیلات به پروژه های سرمایه گذاری استان اعم از خرد و کلان و همچنین تکمیل پروژه های نیمه تمام است تا بتوانیم تأمین کننده خدمات گردشگری باشیم.
وی افزود: در حال حاضر 42 پروژه گردشگری در استان به کارگروه اشتغال با اعتبار 310 میلیارد ریال معرفی شده و مورد پذیرش قرار گرفته و حدود 12 پروژه هم در قالب هتل های چهار و پنج ستاره با اعتبار 560 میلیارد ریال به صندوق توسعه ملی معرفی شده اند.
شهرستان لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
سمینار گیلان، میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری روز شنبه با حضور مرتضی طالع ماسوله رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری و سایر مدیران استان گیلان در سالن حزین لاهیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.ک/3
3019/2007

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
نطق موافق: شغل، ایجاد منطقه ویژه، جلوگیری از الحاق و...