فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



بنیانگذاری انقلاب اسلامی از عهده یک عالم یا سیاسی صرف ساخته نبود


حجت‌الاسلام احمد رهدار، رئیس مؤسسه فتوح اندیشه و استاد حوزه در گفت‌وگو با خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس درباره ویژگی‌هایی از بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران که در سازندگی این انقلاب تأثیر گذار بود، عنوان کرد: سلوک عرفانی، فقه، دانش و علم مستمر امام خمینی (ره) توأمان با روش‌های نوین برای ساختن یک حکومت بزرگ بسیار مؤثر بود.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در یک کلام مهندس و معمار انقلاب اسلامی ایران محسوب می‌شوند، اظهار داشت: ایشان از جمله متفکرانی بودند که به حضور مستمر و پیگیر مردم در اجتماع اهمیت می‌دادند و معتقد بودند که انقلاب بدون مردم هرگز به پیروزی نمی‌رسید، این نکته‌ای است که بسیاری از افراد از آن غافل می‌شوند.

حجت‌الاسلام رهدار با تأکید بر اینکه طراحی نظامی به این وسعت در حد و اندازه اسلامی تنها از سوی یک نظریه پرداز بر می‌آید نه یک فرد سیاسی یا عالم دینی صرف، توضیح داد: یکی از مهمترین تفاوت‌هایی که می‌توان بین امام خمینی (ره) و سایر علما در دوران گذشته از جمله دوره مشروطه قائل شد ، این است که امام خمینی (ره) یک تئوریسین بودند، مفهوم انقلاب و مفهوم مشروطه را می‌فهمیدند و تلاش کردند با استفاده از این مفاهیم ولایت فقیه را پایه ریزی کنند.

رئیس مؤسسه فتوح اندیشه در ادامه صحبت‌های خود گفت: دیگر نکته مورد تأکید امام توجه به اجرای مباحث دینی بود، ایشان این دغدغه را داشتند که علاوه بر طرح و معرفی مباحث به اجرای آن نیز توجه می‌کردند.

وی با تأکید بر اینکه وجه عرفانی و فقهی امام توأمان در سازندگی انقلاب مؤثر بود، افزود: آیت‌الله جوادی آملی نیز معتقد هستند که شخصیت امام را عرفان، قرآن و برهان به وحدت رسانده بود.

حجت‌الاسلام رهدار در ادامه افزود: در پاسخ به کسانی که معتقدند عرفان ابتذال است و بر آن حساب و کتابی نیست باید گفت خود امام خمینی (ره) بر عرفان شیعی تأکید داشتند و این عرفان را بر پایه فقه و اجتهاد مطرح می‌کردند.

وی با اشاره به بعد فلسفی و اخلاقی امام خمینی (ره) گفت: ابعاد فکری امام این پازل فلسفه، فقه و اخلاق را در کنار هم چیده است همین مباحث باعث شد که ایشان پس از زمان زندگی خود نیز زنده بمانند و روز به روز نیز بر اهمیت و شناخت ایشان افزوده شود تا جایی که تئوریسین‌های بزرگ دنیا درباره ایشان کتاب بنویسند و شخصیت‌شان را تحلیل کنند.

حجت‌الاسلام رهدار در پایان گفت:‌ هنوز هم بخشی از شخصیت امام کشف نشده و باید در این مسیر تلاش کنیم تا نکات نوین و بدیعی از اندیشه‌های ایشان را بشناسانیم.

انتهای پیام/ک

http://fna.ir/W9HM10


ویدیو مرتبط :
پیش بینی نابغه سیاسی انقلاب اسلامی درباره میرحسین موسوی