علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



ایجاد کارگروه حمایت از تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه در بانک صنعت ومعدن


ایجاد کارگروه حمایت از تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه در بانک صنعت ومعدنایسنا/ دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک صنعت و معدن به منظور شناسایی موثر و تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه و در جهت استحکام‌بخشی به مبانی اقتصاد مقاومتی تفاهم‌نامه امضا کردند.
بر اساس تفاهم انجام شده بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یک نهاد معتبر علمی و بانک صنعت و معدن به عنوان یک نهاد مالی تخصصی، همکاری لازم صورت خواهد پذیرفت تا ایده‌های نو و نمونه محصولات صنعتی آماده تجاری‌سازی، شناسایی شده و مورد حمایت قرار گیرد.

تفاهم‌نامه امضا شده بین بانک صنعت و معدن و دانشگاه صنعتی امیرکبیر شامل ایجاد صندوق یا صندوق‌های سرمایه سرمایه‌گذاری مشترک و مذاکره با دستگاه‌های تاثیرگذار برای دستیابی به منابع ارزان قیمت و سهل‌الوصول برای این صندوق‌ها می‌شود.

در این تفاهم‌نامه تشکیل کارگروهی تخصصی در بانک پیش‌بینی شده است تا به کارآفرینانی که طرح‌های آماده تجاری‌سازی دارند، برای تهیه برنامه کسب وکار و گزارش‌های امکان‌سنجی قبل از تجاری‌سازی طرح‌ها خدمات مشاوره‌ای ارائه کنند.

دکتر سید احمد معتمدی، رییس دانشگاه صنعتی امیر کبیردر مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: اگر ما بخواهیم اقتصاد و صنعت دانش‌بنیان داشته باشیم، باید چرخه از ایده تا تولید را کامل کنیم.

وی افزود: همه بانک‌های کشور باید در این زمینه همکاری کنند؛ زیرا قادرند در کامل کردن این چرخه نقش کلیدی ایفا کنند، باید دانست که در حال حاضر بخش خصوصی نمی‌تواند وارد این عرصه شود.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به این که اقتصاد دانش‌محور است، تصریح کرد: ما شاهد آن هستیم که سهم سخت‌افزار در صنعت رو به کاهش و سهم نرم‌افزار رو به افزایش است، کشورهای پیشرفته دانش فنی را نزد خود نگاه داشته و سخت افزار و مونتاژ را به کشورهای دیگر صادر می‌کنند.

دکتر معتمدی تصریح کرد: بیش از ٨٠ تا ٩٠ درصد ارزش افزوده متعلق به کشورهایی است که دارای فناوری و دانش فنی هستند، این بدان معناست که اگر کشوری به سمت اقتصاد دانش‌بنیان نرود، نمی‌تواند اقتصاد پویا و پابرجایی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم کشوری داشته باشیم که تنها به درآمد ناشی از فروش نفت متکی نیست، چاره‌ای جز حرکت به سمت اقتصاد متکی به دانش فنی در همه بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات نداریم.

علی اشرف افخمی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صنعت ومعدن در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: امیدوارم با ورود بانکها و سازمان‌ها نهضتی برای توسعه و ترویج ایده‌های نو و کسب وکارهای نوپا در کشورمان ایجاد شود.

افخمی در ادامه تصریح کرد: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» مزین شده و به منظور تحقق منویات ایشان باید همکاری بین دانشگاه‌ها و بانک‌ها گسترش پیدا کند.

وی افزود: ما به دنبال اقتصاد دانش‌بنیان هستیم و از مسؤولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر که فرصت گام برداشتن در این مسیر را برای ما بوجود آورده‌اند، سپاسگزاریم.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ضمن اشاره به این که ما در بحث مدیریتی مقصد را از رسیدن مهم‌تر می‌دانیم، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری‌های ریسک پذیر در دنیای امروز مرسوم است و در کشورما تاکنون به آن بهایی داده نشده است و از آنجا که ما در این زمینه پیشگام بوده‌ایم، خرسندم.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: ایسنا


ویدیو مرتبط :
دیدار هیات تجاری انگلیس با بانک صنعت