فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



افتتاح سه نمایشگاه تجسمی در خانهٔ هنرمندان ایران


به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این نمایشگاه‌ها آثار ترکیب مواد، آبرنگ و طراحی و چاپ روی پارچه ارائه شده است.

در نگارخانه استاد «می‌رمیران»، نمایشگاهی از آثار سایه پارسایی، آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه 55 اثر با تکنیک‌های مختلفی مانند ترکیب مواد، گواش، پاستل، ماژیک و... از این هنرمند نوجوان به نمایش گذاشته شده است. آثار متنوع این نمایشگاه در ابعاد مختلفی نیز عرضه شده‌اند از 100 در 70 سانتی‌متر تا بسیار کوچک‌تر؛ این آثار، گزیده‌ای از 5 سال فعالیت هنری سایه پارسایی محسوب می‌شوند.

پارسایی که با تشویق مادر و حمایت پدرش به نقاشی روی آورده؛ تاکنون استادی نداشته و تنها بر پایه خلاقیت، تجربه و مطالعه درباره نقاشی، به خلق اثر هنری پرداخته است.

آثار پارسایی را می‌توان به چند گروه تقسیم کرد؛ پرتره، تصویرسازی، تصاویری که با خط به مثابه خط و یا با متنی راوی همراهند، شخصیت‌سازی، آثار دکوراتیو، کاریکاتور، طراحی و... که‌گاه اشاره‌های انتقادی‌ای نیز در آن‌ها به چشم می‌خورد.

آثار او‌ گاه به کوبیسم نزدیک می‌شوند و‌گاه به اکسپرسیونیسم و‌گاه سورئالیسم و دکوراتیو؛ در نتیجه گستره نگاه و فعالیت او بسته نیست. به گفته این هنرمند نوجوان، او مرزی برای هنر قائل نیست و وقتی شروع به خلق اثر می‌کند درباره ماهیت و یا تکنیک آن فکر نمی‌کند و نوعی بداهگی را دنبال می‌کند. او در تقسیم‌بندی آثارش، تصویرسازی‌هایش را قدیمی‌تر و سپس دوره‌های مختلف کار خود مانند نگاه به کوبیسم را متاثر از آشنایی‌اش با سبک‌ها و هنرمندان بزرگ دنیا می‌داند و می‌خواهد با تجربه عملی این دوران به نگاهی شخصی‌تر از هنر دست یابد.

مضامین آثار او نیز از گستره‌ای وسیع برخوردار است؛ سوژه‌های او از شیطنت‌هایی در قالب شخصیت‌سازی و کارتون گرفته تا انتقادهای اجتماعی و غم توام است.

سایه پارسایی متولد سال 1381 و در مقطع هفتم هنرستان موسیقی مشغول به تحصیل است. او در زمینه‌های نقاشی، داستان‌نویسی و موسیقی فعالیت می‌کند. از فعالیت‌های هنری پارسایی می‌توان به شرکت در نمایشگاه گروهی در سال 1389 در خانه هنرمندان، کسب رتبه نخست در برنامه نقاشی، نقاشی شبکه 3 سیمای جمهوری اسلامی و شرکت در گروه باشگاه آفتاب برای جشنواره فرا‌تر از مرز‌ها و... اشاره کرد.

همچنین نگارخانه «بهار» میزبان نمایشگاه آبرنگ فرشته شاهانی با عنوان «درختان در فراسوی نگاه من» است. در این نمایشگاه 14 اثر در ابعاد حدودی 50 در 35 و 10 اثر در ابعاد 25 در 17 سانتی‌متر در معرض دید عموم قرار گرفته و بین 300 هزار تومان تا یک میلیون تومان قیمت‌گذاری شده‌اند. مجموعه‌ای از آثار او بر روی کاغذ کتان کاهی رنگی متعلق به 40 سال پیش کار شده‌اند.

شاهانی، مناظری با تاکید بر حضور درختان را به نمایش درآورده و درخت را به مثابه فیگور انسانی در نظر گرفته است. انسان‌های معاصری که در جمع حضور دارند اما در واقع تنها هستند.

این نمایشگاه، دومین نمایشگاه انفرادی آبرنگ این هنرمند است که با این سبک و سیاق برگزار می‌شود و همچنین اولین نمایشگاه انفرادی او در تهران محسوب می‌شود. او تاکنون 3 نمایشگاه انفرادی در کانادا برگزار و در چند نمایشگاه گروهی در اصفهان و تهران شرکت کرده است.

فرشته شاهانی متولد سال 1361 و کار‌شناس ارشد مهندسی نساجی است. او از سال 1380 به صورت آماتور شروع به کشیدن نقاش کرده و از سال 1390 به صورت حرفه‌ای به این کار مشغول است. شاهانی، تکنیک آبرنگ را نزد محسن درخشان در اصفهان فراگرفته است. او همچنین با تکنیک‌های رنگ روغن و پاستل نیز نقاشی می‌کند.

در این روز همچنین، نمایشگاه «آنا» در نگارخانه «پاییز» افتتاح شد. در این نمایشگاه 7 اثر از طراحی‌های پارچه هنگامه اسدی و نوید سلطانی با تکنیک عکس و تکرار، در قالب تابلو و 4 اثر نیز در قالب مبل و صندلی به نمایش در آمده است. طرح‌های این آثار از آینه‌کاری‌های کاخ گلستان الهام گرفته شده و با عنصر تکرار، شکل گرفته است. آثار این نمایشگاه در انگلیس خلق و چاپ شده‌اند.

هنگامه اسدی متولد سال 1363 و کار‌شناسی ارشد طراحی لباس از دانشگاه ناتینگهام و نوید سلطانی دانش‌آموخته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه ناتینگهام هستند. این هنرمندان سابقه طراحی پارچه و لباس را در کارنامه کاری خود دارند.

این نمایشگاه‌ها تا 26 اسفند ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از آثار، همه‌روزه از ساعت 13 تا 20 به نشانی خیابان آیت الله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر، خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
پیام عجیب ضد جنگ هنرمندان تجسمی ایران به جهانیانن