فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



کتاب های درسی در آموزش و پرورش باید بومی سازی شوند


پروفسور فریبرز درتاج روز پنجشنبه در همایش ملی روانشناسی در دانشگاه محقق اردییلی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دچار روزمرگی شده و از همایش روانشناسی مدرسه استقبال مناسبی نمی کند افزود: تا زمانی که جراحی آموزشی در آموزش و پرورش انجام نشود مشکلات مدارس ادامه خواهد داشت.
او اظهار کرد: تعداد روزهای مدرسه در ایران پایین است اما حجم مطالب ارائه شده بیشتر است.
وی گفت: کتاب های درسی در آموزش و پرورش باید بومی سازی شوند و حجم مطالب ارایه شده متناسب با روزهایی باشد که به مدرسه می روند.
وی افزود: در نظر داریم هر سال با برگزاری همایش ملی روانشناسی مدرسه ، به مسائل مدرسه به صورت جدی پرداخته شود.
وی با بیان اینکه به دلیل اهمیت موضوع روانشناسی مدرسه ، برگزاری سالانه این همایش در دستور کار قرار دارد ، ادامه داد: در مدارس با مشکلات جدی مواجه هستیم.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی ، پروفسور محمد نریمانی رییس دومین همایش ملی روانشناسی مدرسه نیز هدف از برگزاری این همایش را احیای رشته روانشناسی مدرسه و تقویت جایگاه روانشناس در مدارس ذکر کرد.
او افزود: جایگاه روانشناسی باید در آموزش و پرورش مشخص شود و روانشناسان مدرسه به صورت تخصصی در آموزش و پرورش و مدارس حضور داشته باشند.
نریمانی با بیان اینکه سرفصل روانشناسی مدرسه برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری توسط سازمان نظام روانشناسی تدوین شده اظهار کرد: رشته روانشناسی مدرسه باید تدوین شود و این روانشناسان در مدارس نقش خود را ایفا کنند تا دیگر نیازی به استفاده از رشته های مجاور در مدارس نباشد.
رییس دومین همایش ملی روانشناسی مدرسه ادامه داد: باید روانشناسان مدرسه در حوزه نظارت ، ارزیابی ، تشخیص ، مشاوره ، برنامه ریزی و حتی مسایل پژوهشی نقش آفرینی کنند.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: هر امامی با توجه به مقتضیات زمان خود مدرسه ای ایجاد می کرد که ویژگی های خاص تربیتی خود را داشت.
حجت الاسلام مدبر با بیان اینکه مدارس اهل بیت در هر زمان سلاح خاص خود را داشت افزود: ائمه و امامان معصوم همه شرایط را در نظر می گرفتند و مدرسه ای مطابق با خواسته ها و مطالبات زمان ایجاد می کردند.
وی گفت: روانشناسی را باید به کاربرد در جامعه تبدیل کرد و مدارس از روانشناسان متبحر استفاده کنند.
6018

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
آموزش فصل اول کتاب درسی