فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



مسابقات ملی دانشجویی طراحی پارچه و پوشاک در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد


به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، این مسابقات در سه بخش شامل بخش طراحی پارچه، رنگ همانندی، برش و دوخت، بخش بُرش و دوخت و بخش طراحی پارچه(چاپ و بافت) تا چهارشنبه 28 بهمن به میزبانی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
این جشنواره با هدف احیای فرهنگ و سنت اسلامی- ایرانی در زمینه طراحی پارچه و پوشاک، آشنایی متخصصان نساجی با قابلیت دانشجویان در زمینه طراحی پارچه و پوشاک و آشنایی دانشجویان با نیاز صنایع در زمینه های طراحی پارچه و پوشاک برگزار می شود.
61 تیم پس از داوری اولیه توسط داوران از دانشگاه های سراسر کشور به این رقابت ها راه یافته اند.
دستیابی به ایده های نو در زمینه طراحی پارچه و پوشاک و استفاده از توانایی بالقوه متخصصان جوان، ایجاد انگیزه و تقویت روحیه کار گروهی، افزایش مهارت و خلاقیت دانشجویان، ارتقاء سطح کیفی طراحی پارچه و لباس از طریق نگرش علمی به صنعت پوشاک و افزایش ارزش افزوده محصولات با ارتقاء بخش طراحی در صنایع نساجی، از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات اعلام شده است.
دبیر سومین دوره مسابقات ملی دانشجویی طراحی مهندسی و هنری پارچه و پوشاک نیز در آئین افتتاحیه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در هشت ماه گذشته برای برگزاری این رقابت ها گفت: رویکرد ما در دوره سوم مسابقات آن بود که این رقابت ها شکلی بسیار مشخص با دید کاربردی پیدا کند.
'محسن شنبه'،تدوین اساسنامه مسابقات، تغییر عنوان مسابقات به 'طراحی مهندسی پارچه و پوشاک' و هدفگذاری برای افزایش تعداد دانشجویان شرکت کننده و نیز حضور دانشجویان گرایش های مختلف به منظور نمایش مهارت ها و توانمندی این دانشجویان را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مسابقات عنوان کرد.
وی تعامل دانشجویان فنی و مهندسی و هنر را بخش گمشده رشته نساجی دانست و تصریح کرد: رشته مهندسی نساجی نمی تواند بدون طراحی، هنر، ذوق و سلیقه معنی پیدا کند و در این راستا بخش های مختلف مسابقه به گونه ای طراحی شده است تا گرایش های مختلف هنری، فنی و مهندسی بتوانند در این بخش شرکت کنند.
دبیر این دوره مسابقات با تأکیدبر اهمیت بُعد عملی بعنوان یکی از اهداف پیگیری شده در این مسابقات اضافه کرد: با مشارکت مطلوب و سازنده صنایع نساجی و ارتباط خوب دانشگاه و صنعت در این دوره از مسابقات، این موضوع مهم نیز تحقق پیدا کرده است.
وی توجه به طرح هایی که جنبه های اقتصادی، تولید تجاری و تولید انبوه آنها مدنظر قرار گرفته شده باشد را از دیگر ابعاد مهم این رقابت ها عنوان کرد.
وی ادامه داد: بدون درنظرگرفتن این موضوع، برگزاری مسابقات هیچ توجیهی ندارد و بر همین اساس صاحبان و مدیران صنعت، بخشی از داوری ها را بر عهده گرفته و امتیاز دهی در این بخش کاملاً بر اساس نکات تجاری و اقتصادی انجام می گیرد.
به گزارش ایرنا، سومین دوره مسابقات ملی دانشجویی طراحی مهندسی و هنری پارچه و پوشاک با حضور محققان، نمایندگان صنایع نساجی و دانشجویان آغاز شد.

د / 6027/6020

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
نمایشگاه دانشجویی طراحی صنعتی سال 81 - دانشگاه هنر