سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



سالی که نکوست از برنامه ریزی اش پیداست


سالی که نکوست از برنامه ریزی اش پیداستخراسان/ بیشتر افراد قبل از نوروز قول های زیادی به خود می دهند که معمولا بسیاری از آن ها تا نوروز آینده انجام نشده باقی می مانند. مهم ترین این وعده های عملی نشده ورزش کردن، رژیم گرفتن، ترک سیگار، بیشتر درس خواندن، وقت تلف نکردن و ... می باشد. تقریبا همه ما از این وعده های انجام نشده به خود داده ایم. حال یک نگاه اجمالی به دلایل عدم انجام این وعده ها می اندازیم و سپس به شیوه صحیح برنامه ریزی برای سال جدید می پردازیم.
عامل اول: خیلی بزرگ بودن تصمیم ها
مهم ترین عامل بازدارنده، انجام قول های نوروزی، بزرگ بودن آن ها ست. در این شرایط که انسان قصد می کند که رفتار خود را تغییر دهد، معمولا رفتار های ایده آل را مدنظر گرفته و قولی که به خود می دهد بسیار بزرگ تر از آن است که عملی باشد. برای فردی که آخرین فعالیت بدنی او پیاده رفتن فاصله بین پارکینگ خانه تا در ورودی خانه است(!)، هدف گذاری روزی حداقل دو ساعت باشگاه رفتن بیش از اندازه بزرگ است.
عامل دوم: منتظر شنبه بودن!
عامل دوم بازدارنده، انتظار یک زمان خاص برای شروع شیوه جدید زندگی است. همه منتظر یک فرصت خاص و یک زمان مشخص هستیم که بتوانیم بعد از آن رفتار خود را تغییر دهیم اما معمولا این زمان با اتفاقات بیرونی مشخص نمی شود. بیشترافراد شروع هفته آینده، شروع سال جدید و روز های خاص مانند این را به عنوان مبداء تغییرات رفتاری خود انتخاب می کنند غافل از این که این روز ها هیچ گاه فرا نمی رسند! همیشه شنبه آینده ای وجود دارد. روز اول فروردین هیچ فرق خاصی با روز قبل از خود ندارد. در نتیجه آن اتفاق خاص، آن تغییر بزرگی که شخص منتظر آن بود هیچگاه اتفاق نخواهد افتاد.
عامل سوم: شکست های قبلی
عامل سوم بازدارنده عملی شدن برنامه های سال جدید، کم شدن عزت نفس در اثر شکست برنامه می باشد. این برنامه های سنگین که قاعدتا قابلیت انجام مستمر ندارند، حس شکست خورده بودن به انسان القا می کنند. اگر من حتی یک روز از برنامه طرح شده غفلت کنم، یا قول خود را زیر پا بگذارم، آن را یک شکست تمام عیار برای خود تلقی کرده و از ادامه آن موضوع دلسرد می شوم؛ برای مثال اگر برای کاهش وزن رژیم غذایی را آغاز کرده ام، کافی است که فقط یک روز به هر دلیلی از رژیم توصیه شده تخطی کنم، آن گاه خود را سرزنش کرده، اعتماد به نفس خویش را از دست می دهم و کلا از خیر رژیم گرفتن خواهم گذشت.
توصیه هایی برای برنامه ریزی اصولی
حال برای موفقیت در برنامه ریزی و تغییرات در سبک زندگی چه می توانیم بکنیم. در زیر به چند مورد به طور خلاصه اشاره می شود.
1- هر تغییر یا برنامه ای را از همین الان آغاز کنیم. هیچ گاه به دنبال یک مبداء خاص برای شروع تغییر رفتار نباشید.
2- سنگ بزرگ نشانه نزدن است. واقع بین باشیم و برنامه ای برای خود ترتیب دهیم که قابل اجرا باشد و تفاوت خیلی زیادی با وضعیت فعلی ما نداشته باشد.
3- برای این تغییرات و برنامه ها زمانبندی مشخص داشته باشیم.  برای مثال من باید در دو ماه آینده ده درصد وزن کم کنم. داشتن زمان مشخص انگیزه انجام کار را بالاتر می برد.
4- گام های مشخص و قابل اندازه گیری برای تغییرات و برنامه های خود مشخص کنید. صرف گفتن این حرف که من می خواهم وزن کم کنم،  من می خواهم بیشتر مطالعه کنم، کمکی برای عملی شدن این وعده ها نمی کنند. بگویید در این مدت چه تعداد کتاب خواهم خواند. که قابل ارزیابی باشد که به وعده خود عمل کرده اید یا خیر.
5- هیچ گاه خود را با دیگران مقایسه نکنید. برای موفقیت در عملی کردن وعده های خود، با خودتان مسابقه بدهید. اگر در ماه گذشته یک کتاب خوانده اید، برای ماه آینده هدف یک کتاب و نیم را بگذارید. ( لطفا میزان افزایش میزان تغییر را واقع بینانه انتخاب کنید. برای یک فرد شاغل و متاهل خواندن ده کتاب در ماه غیر ممکن است)
با توجه کردن به این موارد، احتمال موفقیت برنامه ها و وعده های نوروزی خود را می توان افزایش داد.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
سالی که نکوست از قبل از بهارش پیداست