سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



رشد گرايش زنان به اسلام در آمريکا


فارس/ وقتي در آمريکا سياه‌پوست باشيد فرقي نمي‌کند زن، مرد يا کودک و بزرگسال باشيد. در سيستم قضايي، سياسي، اجتماعي هيچ جايگاهي نداريم و به خاطر اينکه زنان تا حدودي مسئوليت خانواده‌ها را در آ‌امريکا بر عهده دارند اين موضوع وضعيت زنان را بدتر مي‌کند حتي در مورد سرخ‌پوست‌ها و سياه‌پوست‌ها هم همين گونه است و حقوق بشر در مورد آنها هيچ زماني رعايت نمي‌شود.
نشست بررسي «بحران وضعيت زنان در غرب» در خبرگزاري فارس برگزار شد، در اين نشست موضوعاتي مانند بي معنايي حقوق بشر در آمريکا و رشد گرايش زنان به دين اسلام در آمريکا مطرح شد.

در اين نشست رندل استاد دانشگاه و فعال حقوقي در آمريکا، الينا پورتر نويسنده و فعال حقوق سياهپوستان، نساء محمد از اعضاي يکي از مجله‌هاي زنان مسلمان در آمريکا، سيسيل جانسون مديرعامل طرح توسعه آفريقا و زينب مهانا نماينده شيعيان در سازمان ملل و مدرس دانشگاه از کشور آمريکا حضور داشتند.

در ابتداي اين نشست نيره قوي کارشناس امور زنان با تسليت ايام عزاداري سالار شهيدان گفت: در ايران اسلامي در ايامي هستيم که ايام ماه محرم است و لازم است در اين ماه از بزرگ بانوي جهان اسلام زينب کبري (س) يادي کنيم که توانست در مقابل ظالمان زمان خود در راستاي احقاق حقوق انساني و الهي و اسلامي زنان، مردان و کودکان الگويي مهم براي زنان جهان امروز باشد. همچنين لازم است از الگوي زنان مسلمان و مسيحي و الگويي که براي تمام زنان عالم توانسته در تمام عرصه‌هاي مختلف راهگشا باشد و حضرت مريم (س) يادي کنيم و حضرت زهراي مرضيه(س) چرا که ما زنان در تمام عالم در تمام اديان الهي بايد خوب الگوها را بشناسيم تا به پيروي از آنها مسير احقاق حقوق خودمان را داشته باشيم. نقطه مشترک بين ميهمانان و فعالان حوزه زنان آمريکا اين است که مي‌خواهيم در مورد وضعيت زنان در غرب گفت‌و گو کنيم.

در ادامه ولويون مشاور وزير دادگستري در امور بانوان با بيان اينکه بنده به عنوان قاضي ديوان عالي کشور سؤال دارم که آيا در دادگاه‌هاي آمريکا آ‌رايي هست که به نفع زنان سياهپوست صادر شده باشد و يا مصاديقي از قوانين حقوق بشري دارند که توسط دادگاه‌هاي آمريکا نقض شده باشد؟

وي ادامه داد: آيا در آمريکا زناني را داريم که در سطح ديوان عالي کشور پستي را داشته باشند و جايگاه قضايي و حقوقي در ديوان عالي کشور داشته باشند و اگر حضور دارند در صدور آرا به نفع زنان سياهپوست نقشي دارند يا خير. چون در کشور ما در قانون مجازات اسلامي، قانون کيفري و قانون اساسي ما آرايي که صادر مي‌شود براي همه مرد و زن چه اتباع خارجي و چه اقليت‌ها يکسان است يعني آرايي يکسان براي همه صادر مي‌شود و آيا دادگاه‌هاي آمريکا اين شيوه را که در دادگاه‌هاي ايران طبق قوانين اسلام است آنها دارند، توجه به اينکه مدعي رعايت حقوق بشري هستند و مخصوصاً سؤال بنده درباره اجراي قوانين و احکام عدالت‌جويانه براي زنان سياهپوست است؟

رندل از فعالان حقوق بشري در آمريکا در پاسخ به اين سؤال گفت: اصلا حقوق بشري در آمريکا وجود ندارد نه در قانون اساسي، نه در رسيدگي به وضعيت زنان و نه در پرونده‌هاي حقوقي که در آمريکا جاري مي‌شود هيچ حقوق بشري وجود ندارد و تمام قوانيني که نوشته مي‌شود بخشي دارد که به اين اشاره مي‌کند که حق شما بيشتر از اين چيزي که به شما گفته شده نيست و اين نشان مي‌دهد که آنها معتقدند ما حقي نداريم و آنها اين حق را به ما مي‌دهند که غير از آن هم نمي‌توانيد ادعايي داشته باشيد.

وي ادامه داد: تأکيد مي‌کنم هيچ حقوق بشري در آمريکا وجود ندارد زير هر قانوني که تصويب مي‌شود اين توضيحات داده مي‌شود که بيشتر از اين حقي که داده شده حق ديگري داده نمي‌شود و اصولاً اين توضيحات با اين قوانين وضع شده کاري مي‌کند که هيچ وقت در واقعيت شما شاهد اجراي آن قوانين در آمريکا نباشيد و اصلاً سيستم حقوقي آمريکا به گونه‌اي است که کمتر حکم حقوق بشر را مي‌توانيد در قانون آمريکا ببينيد. وقتي در کنگره، قانوني به تصويب مي‌رسد به آن معنا نيست که آن قانون حتما اجرا مي‌شود مراحل زيادي را بايد طي کند تا به مرحله اجرا برسد که اصولاً اين اتفاق نمي‌افتد و بسياري از اين تعهدنامه‌ها و توافقنامه‌هايي که در زمينه حقوق بشر در عرصه بين‌الملل در کنگره آمريکا تصويب مي‌شود.هيچ وقت به مرحله اجرا نمي‌رسد چون مراحلي را که بايد در کنگره طي کند تا به اجرا برسد را طي نمي‌کند.

الينا پورتر نويسنده و يکي ديگر از فعالان زن جامعه سياهان آمريکا تأکيد کرد اصلاً هيچ حقوق بشري نه در قانون و نه در سيستم کانوني آمريکا نداريم و وکيل‌هاي آمريکايي در زمينه حقوق بشر هيچ آموزشي نمي‌بينند.

وضعيت بد زنان سياهپوست در آمريکا
وي در پاسخ به اينکه پس با اوصاف بايد وضعيت زنان در آمريکا بدتر از مردان باشد، گفت: وقتي در آمريکا سياه‌پوست باشيد فرقي نمي‌کند زن، مرد يا کودک و بزرگسال باشيد. در سيستم قضايي، سياسي، اجتماعي هيچ جايگاهي نداريم و به خاطر اينکه زنان تا حدودي مسئوليت خانواده‌ها را در آ‌امريکا بر عهده دارند اين موضوع وضعيت زنان را بدتر مي‌کند حتي در مورد سرخ‌پوست‌ها و سياه‌پوست‌ها هم همين گونه است و حقوق بشر در مورد آنها هيچ زماني رعايت نمي‌شود در آمريکا هيچ پرونده حقوق بشري بررسي نمي‌شود.

اين فعال حقوق سياهپوستان اظهار داشت: موردي در اوايل دهه 70 ميلادي وجود داشت که در ايالت شيکاگو 144 مرد سياه‌پوست به بدترين وضع توسط پليس آمريکا شکنجه شدند وقتي اين پرونده‌ها را خواستند به ديوان قضايي آمريکا ارجاع بدهند گفتند هيچ پشتوانه‌اي ندارد و علت آن هم اين است که شکنجه در آمريکا غيرقانوني نيست. برخلاف قوانين بين‌المللي دولت آمريکا جايزه شکنجه عليه بازداشت‌شدگان را دارد و تمام پليس‌هايي که اين کار را کردند هيچ وقت خلافشان ثابت نشده و آن پروسه قانوني را طي نکردند و براي اينکه چنين پرونده حقوق بشري در آمريکا بررسي شود آن فرد مجبور است از آمريکا خارج شود به عنوان يک مورد بين‌المللي مورد بررسي قرار گيرد در غير اين صورت در خود آمريکا پرونده حقوق بشر بررسي نمي‌شود.

وي ادامه داد: در بسياري از پرونده‌هاي حقوق بشر يا جناياتي که عليه سياه‌پوستان انجام مي‌شود تا زماني که نتوانيد ثابت کنيد که سفيدپوستان نيز تحت تأثير اين ظلم واقع شوند راه به جايي نمي‌بريد چون تقصير بر گردن سياه‌پوست‌ها مي‌افتد و اگر بحث جنسيت مطرح باشد به عنوان مثال اگر يک خانم سياه‌پوست مورد ظلم واقع شده باشد بايد ثابت کند که مردها نيز تحت همان ظلم واقع شدند در غير اين صورت مشکل از زنان سياه‌پوست است و گفته مي‌شود چرا مردان سياه‌پوست تحت تأثير اين قانون نژادپرست قرار نمي‌گيرند.

بله ما زنان سياه‌پوست قاضي و وکيل داريم اما به نسبت جمعيت خودمان و جمعيت افرادي که وارد اين حرفه مي‌شوند بسيار کم است.

مريم ورز دار معاون پژوهشي بسيج جامعه زنان در ادامه اين نشست گفت: هر نظام و سيستمي يک تعريفي را از آزادي ارائه مي‌کند که متعاقب آن تعريف پيامدهايي هم خواهد آمد. وقتي حضرت امام انقلاب کردند تعاريفي که از آزادي براي زنان ارائه دادند پيامدهاي مثبتي داشت که نتيجه آن اين است که امروز ميليون‌ها زن فرهيخته در ايران فعاليت مي‌کنند، آمار بالاي هيأت علمي‌ها پيامد اين آزادي است، سؤال بنده اين است ابعادي که براي آزادي براي زنان تعريف شده است، چيست و نتايج و غرامت اين ابعاد آزادي براي زنان در بحث خانواده چه نتايجي را به دنبال داشته است؟

ارائه برنامه‌هاي نژادپرستانه در آموزش کودکان آمريکايي
نساء محمد مديرعامل طرح توسعه آفريقا و يکي از فعالان حقوق زنان سياهپوست در آمريکا در پاسخ به اين سؤال گفت: بستگي به زناني دارد که داريم در مورد آنها صحبت مي‌کنيم در جامعه سياه‌پوست افرادي هستند که دوست دارند بيشتر در مورد ارزش‌ و حقوق خودشان بدانند، زنان سياه‌پوست زيادي هستند که در زمينه آموزش در دانشگاه‌ها فعال هستند و نهايت تلاش خود را مي‌کنند که شرايط خود را بهتر کنند متأسفانه اکثر ما برده آن چيزي هستيم که رسانه‌ها به ما تلقين مي‌کنند آن چيزي که رسانه‌ها به عنوان آزادي براي ما تعريف کردند اشتباه است.

وي ادامه داد: متأسفانه سيستم آموزشي عمومي آمريکا هم اين باورهاي غلط را ترويج مي‌دهد و در ذهن فرزندان ما تثبيت مي‌کنند و همه آنها به برتري آمريکايي‌هاي سفيدپوست اعتقاد دارند، بسياري از مشکلاتي که جامعه سياه‌پوست‌ها و مردم آمريکا با آن دست و پنجه نرم مي‌کنند حتي نمي‌دانند که آن مشکل است به خاطر تعريف‌هايي که از خوب و بد در سيستم آموزشي آمريکا و رسانه‌ها به مردم آموزش داده مي‌شود که غلط را به جاي درست و درست را به جاي غلط ارائه داد حتي نمي‌دانند آن چيزي که با آن دست و پنجه نرم مي‌کنند مشکل هست.

تفکر زنان سياه پوست آمريکا بايد آزاد شود
نساء محمد گفت: بنابراين مسئوليت ما به عنوان زنان سياه‌پوست در جامعه آمريکا اين است که انديشه زنانمان را آزاد کنيم و آنها را از آن سيستم آموزشي غلطي که دارد آزاد کنيم تا بدانند آزادي واقعي چيست و تعريف جديدي داشته باشند.

فرشته روح‌افزا معاون شوراي فرهنگي اجتماعي زنان در ادامه اين نشست گفت: کشورهاي اروپايي و آمريکايي پر هستند از مشکلات مختلف در زمينه حقوق زنان و کودکان و بحث فراتر از بحث سياه‌ و سفيد است.

وي ادامه داد: هر کس با سياست‌ آمريکا همراه باشد آدم درستي است و حق و حقوقي دارد، تجاوز در خيابان‌ها يا کشته شدن مادران در خيابان‌ها، سقط جنين‌ها، زنا و ... اين موضوعات در آمريکا تحت عنوان حقوق انساني مطرح مي‌شود در حالي که اينها يک دروغ بزرگ است که امروز هم تحت عنوان برابري زن و مرد مطرح مي‌شود که کاملاً به ضرر زنان استفاده مي‌شود.

وي ادامه داد: بر اساس منويات مقام معظم رهبري در مورد نفوذ فرهنگي بايد گفت چرا بايد دروغ‌هاي بزرگ دنيا را بپذيريم و به دنبال آنها باشيم و براي تأييد گرفتن از آنها اين گونه به دنبال آنها بدويم در حالي که زنان سياه‌پوست مطرح مي‌کنند که به راحتي حق آنها خورده مي‌شود حالا ما داريم دنبال آنها مي‌رويم تا ببينيم اين عقب افتاده‌هاي فکري و فرهنگي مي‌خواهند چه کار کنند يا سقط را بپذيريم، يا همايش براي زنان تن‌فروش بگذاريم يا تک‌خواني زنان را راه بيندازيم اينها نسخه‌هاي باطل شده‌اي هستند که ما در کشورمان در داخل نبايد به دنبال آنها برويم.

پورتر فعال حقوق سياه پوستان گفت: بالاترين رشد را در ميان اديان مختلف در آمريکا اسلام دارد و بسياري از سياه‌پوست‌ها به خاطر همين موضوعات در حال گرايش به اسلام هستند چون مدت‌ها جايگاهشان در پايين‌ترين سطوح جامعه بود و به اين نتيجه رسيدند که منطق اسلام مي‌تواند جايگاه آنها را ارتقا دهد.

90 درصد جوانان سياه پوست آمريکا بيکار هستند
سيسيل جانسون مديرعامل طرح توسعه آفريقا نيز با تأييد صحبت‌هاي نساء محمد گفت: راجع به سيستم آموزشي آمريکا اشکالات خيلي زيادي وجود دارد، هر چند در ظاهر به نظر مي‌رسد فرصت‌هاي تحصيل براي سياه‌پوست‌ها و سفيدپوست‌ها مشترک است اما به خاطر شرايطي که براي سياه‌پوست‌هايش مي‌آيد حدود 20 درصد از کودکان سياه‌پوست بيشتر از کلاس چهارم نمي‌خوانند و هيچ وقت وارد دبيرستان نمي‌شوند، حتي در شيکاگو 90 درصد جوانان سياه‌پوست بيکار هستند چون وقتي که مي‌خواهند وارد عرصه کار شوند اين محدوديت‌ها شديدتر مي‌شود و فرصت‌هاي کاري براي آنها حتي افرادي که تحصيلکرده و فعال هستند بسيار کم است، کلاً زن‌ها در آمريکا حقوق کمتري را دريافت مي‌کنند و باز زن سياه‌پوست شرايط بدتر و وخيم‌تري دارد. از لحاظ توزيع منابع آموزشي نيز سياه‌پوست‌ها دسترسي بسيار کمتري دارند.

رندل به عنوان يکي از زنان سياهپوست آمريکا گفت: به عنوان يک سياه‌پوست آن چيزي که براي ما اهميت دارد نژادپرستي است که عليه ما انجام مي‌شود و يک پديده جهاني است و در همه کشورها اين اتفاق در حال رخ دادن است و در کشور آمريکا با شدت بيشتر و تجربه نشان داده زماني که بحث حقوق بشر مطرح مي‌شود تجربه سياه‌پوستان زياد مطرح نمي‌شود و اصولاً در آخرين پرونده‌هاي حقوق بشري قرار مي‌گيرد به عنوان يک سياه‌پوست به جاي تأکيد بر مباني حقوق بشر به ارتقاي جايگاه سياه‌پوستي تمرکز دارم و به عنوان يک مادر و مادربزرگ نمي‌خواهم در زمينه حقوق بشر کار کنم چون تجربه نشان داده است که اين قضيه خيلي به آنها کمک نخواهد کرد و اگر وضعيت سياه‌پوستان را بدتر نکند بهتر نخواهد کرد.

زينب مهانا استاد دانشگاه و نماينده زنان در سازمان ملل گفت: به عنوان يک آمريکايي آن چيزي که دغدغه آمريکايي‌هاست نژادپرستي است هر چند که گفته مي‌شود رنگ پوست اهميت ندارد ولي اهميت دارد بله ظاهراً ما انسان هستيم اما در قانون نژادپرستي وجود دارد و در قانون به عنوان انسان‌هاي پايين‌تر به ما نگاه مي‌شود، مرگ و مير مادران هنگام تولد فرزندانشان در مورد سفيد‌پوستان 11 مرگ و مير در هر 1000 تولد است در حالي که در مورد سياه‌پوستان 34 مرگ و مير است همچنين مرگ و مير نوزادان براي سفيدپوستان 5 در هزار و براي سياه‌پوستان 14 در هزار است و اينها آماري است که نشان مي‌دهد وضعيت زنان سياه‌پوست در مقايسه با سفيدپوست‌ها چگونه است؟

وي افزود: در کشوري که ادعا مي‌کند 70 درصد توليد ناخالص ملي خود را صرف بهداشت و سلامت شهروندان مي‌کند هنوز اين اتفاق‌ها مي‌افتد در کشوري که ادعا مي‌کند در چندين سال گذشته برده‌داري را متوقف کرده است هنوز با سياه‌پوستان نژادپرستانه برخورد مي‌شود و شرايط خيلي تغيير نکرده است.

در ادامه نيره قوي کارشناس امور زنان کشورمان افزود: ما در ايران سياه‌پوست، سفيدپوست، نژادها و اقليت‌هاي ديني و مذهبي داريم اما خوشبختانه بر اساس دين اسلام و آنچه در قوانين نظام جمهوري اسلامي است بين سياه و سفيد تفاوتي نيست و اين آمارهايي که شما داريد در کشورمان در بحث رنگين پوست‌ها يا نژادهاي مختلف نداريم و چه بسا وضعيت اقليت‌ها هم قابل بررسي و مقايسه است. در کشور ما چه کساني که از گذشته بودند و چه افرادي که توسط استعمارگراني مانند پرتغال و انگليس وارد ايران شدند ازدواج کردند و در شهرهاي بندرعباس و ساير شهرها زندگي مي‌کنند و خوشبختانه مشکلات اين چنيني را نداريم.

ايران يک نمونه خاص و بي‌بديل است در زمينه عدم وجود نژادپرستي است
پورتر در واکنش به اين سخنان گفت: ايران يک نمونه خاص و بي‌بديل است در زمينه عدم وجود نژادپرستي است چون تجربه مسلمانان در ساير کشورها تجربه نژادپرستي را دارند.

تعريف زن در غرب يک زن بلوند، لاغر و سفيد پوست است
وي ادامه داد: بله ‌آزادي بدون مسئوليت يک دروغ بزرگ است و چون در آمريکا همراه با آزادي مسئوليت نبوده است آزادي در آمريکا يک دروغ بزرگ به حساب مي‌آيد و تعريفي که از رسانه‌ها ارائه مي‌شود بسيار غلط است، بر اساس آن تعريف، يک زن بايد سفيدپوست لاغر و بلوند باشد که باعث مي‌شود ساير زنان از شخصيت خود احساس نارضايتي کنند که اين مشکلات زيادي را به دنبال دارد، استفاده از سياه‌پوستان در موسيقي و رقص که با تفکر ارتباط ندارد و در مورد برابري جنسيتي هم نه برابري جنسيتي نيست بلکه در مورد سياه‌پوستان شرايط تشديد مي‌شود.

وي افزود: بايد مواظب اين طرز تفکر باشيم که قضيه تبعيض نژادي و قضيه تبليغي که در جايگاه سياسي افراد وجود دارد اصلاً از هم جدا نيست تمام اينها در يک راستا قرار مي‌گيرد و مربوط به تضييع حقوق بشر است که بايد حواسمان باشد که تمام اين نکات مرتبط با هم هستند و در ابعاد مختلف قرار مي‌گيرد و جلوي پيشرفت اقشار بشر را مي‌گيرد نياز است که اين تفکر را تصحيح کنيم در مورد شهادت احمد حاتمي نيز بايد گفت ايشان قرباني نژادپرستي و آپارتايد جهاني هستند و اين مشکل هم از ديگر مشکلاتي که در دنيا با آن دست و پنجه نرم مي‌کنيم جدا نيست و بايد در کنار هم بررسي شوند.

قوي در پايان اين نشست گفت: ما در اسلام در مورد انسان تعريفي داريم که اعم از زن و مرد است و قبل از اينکه در مکتب اسلام انسان به دنبال حقوق خود باشد به دنبال تکليف خودش است براي اينکه يک انسان يا مسلمان در ساير انجام تکليف مي‌تواند حق‌خواهي هم داشته باشد و چون دوستان در ايالت‌هاي زيادي فعاليت مي‌کنند خوب است اين هديه را به ياد داشته باشند که وقتي به انسانها ياد مي‌دهيم که حق خود را بگيريد بايد آموزش بدهيم شما يک تکليف انساني نيز داريد و با اين آموزشي بسياري از ظلم‌ها و تبعيض‌ها حل مي‌شود.

در ادامه اين مراسم از فرشته روح افزا همسر شهيد احمد حاتمي که در موسم حج امسال در حادثه سقوط جرثقيل به شهادت رسيد توسط مديرعامل خبرگزاري فارس تجليل شد.


ویدیو مرتبط :
علی رغم رشد اسلام هراسی، بسیاری از امریکایی ها به اسلام می گروند