سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



از دابسمش تا خانه های مجردی چالش هایی جدید برای جوانان ایرانی


 از دابسمش تا خانه های مجردی چالش هایی جدید برای جوانان ایرانیباحجاب/ اگر یک قورباغه را داخل یک ظرف آب جوش بیندازید قورباغه چه کار می کند؟ بیرون می پرد! در واقع قورباغه فوراً به این نتیجه می رسد که لذتی در کار نیست و باید برود. اگر همین قورباغه را بردارید و داخل یک ظرف آب سرد بیندازید و بعد ظرف را روی اجاق بگذارید و به تدریج به آن حرارت بدهید قورباغه چه کار می کند؟
استراحت میکند. چند دقیقه بعد به خودش می گوید: ظاهراً آب گرم شده است و تا چشم به هم بزنید یک قورباغه آب پز آماده است.
شبکه های اجتماعی نیز درست همانند یک ظرف آب عمل می کند که دشمن زیر آن را روشن کرده تا به تدریج گرم شود. اگر از همان ابتدا نتیجه استفاده از آن مشخص بود، نه تنها کسی جذب آن نمی شد بلکه حتی افراد از آن فرار هم می کردند. اما همه جذابیت این شبکه ها به این دلیل است که فرد در حالی که لذت می برد، عقاید و باورهایش را می بازد و در راهی قدم می گذارد که برگشتن از آن بسیار دشوار است.
نتیجه استفاده ناآگاهانه از این شبکه چیزی جز بی بند و باری، بی غیرتی، بی حیایی، سست شدن روابط اعضای خانواده، خیانت، طلاق و… نیست. در زیر تنها به سه مورد از برنامه هایی اشاره می کنیم که دشمن برای برای گرم شدن تدریجی آبی که ما داخلش شناور هستیم انجام داده است.

۱- چالش«خانه مجردی»:

یکی از چالش هایی که مدتی در شبکه های اجتماعی فراگیر شد و خوشبختانه خیلی زود فروکش کرد چالش زندگی مجردی بود. در این چالش از دختران و پسران جوان و نوجوان خواسته می شد تا به پدران و مادران خود اعلام کنند که قصد دارند با دختر و یا پسر دیگری زندگی مجردی آغاز کنند و یا اینکه به والدین خود بگویند که بچه دار شده اند و صدایشان را ضبط کنند و یا از متن پیام های ارسالی و دریافتی عکس بگیرند و در گروه ها به اشتراک بگذارند.

همه ما می دانیم که زندگی مجردی و همچنین والد مجرد شدن در فرهنگ ما بسیار دور از ذهن و ناپسند است. به همین دلیل بیشتر والدین در مقابله با اظهارات فرزندانشان در این زمینه واکنش تندی نشان می دادند. اما دیگران که می دانستند این تنها یک شوخی بوده به این مکالمات می خندیدند. حتی خود والدین هم بعد از فهمیدن ماجرا ممکن بود به عکس العملشان بخندند و این چالش را تنها یک شوخی تلقی کنند. اما کمتر کسی متوجه شد که در پشت این حرکت هدف بزرگتری وجود داشت و آن از بین رفتن حریم بین والدین و فرزندانشان ابود. فرزندی که این جرأت را پیدا کرده تا این موضوع را با والدینش به شوخی مطرح کند، اگر در موقعیت مشابه قرار بگیرد حتما به صورت جدی این مسأله را طرح می کند. در حقیقت وقتی قبح چیزی شکسته شود دیگر شکسته شده و امکان برگشت نیست.

۲- دابسمش:

شاید نام دابسمش به اندازه ویدئو های منتشر شده به وسیله این نرم افزار آشنا نباشد. نرم افزاری که این امکان را برای کاربرانش فراهم می کند تا همزمان با لب خوانی یک دیالوگ و یا آهنگ معروف آن را ضبط کرده و با دیگران به اشتراک بگذارند. بیشتر طرفداران این ویدئوها جوانانی هستند که در شبکه های اجتماعی به دنبال وقت گذرانی و پر کردن اوقات فراغت خود می گردند. البته این نرم افزار هم مانند تمام نرم افزارهای سرگرمی که تاریخ مصرف دارد، بعد از مدتی به تدریج عادی شده و کنار گذاشته می شود و برای مخاطبانش دیگر جذابیتی ندارد.
با پخش شدن اولین ویدئوهای این نرم افزار و مشاهده چهره های تکراری، کاملا می شد به تعمدی بودن پخش این نرم افزار پی برد.
بنابراین می توان گفت هدف از تولید این نرم افزار گرچه در ظاهر سرگرم کردن افراد بود اما پشت پرده آن حکایت از اشاعه فرهنگی داشت که به دختران و پسران اجازه می داد تا نقش ها، صداها و حتی لباس هایشان را با هم عوض کنند. در بسیاری از این ویدئو ها دختران و پسران با لباس هایی بسیار نامناسب حضور دارند که همین مسأله نسل جوان کشورمان را به سمت بی حیایی سوق می داد. لباس های نامتعارفی را که برخی از آن ها به تن کرده بودند، بسیاری از افراد حتی در مقابل همجنس های خود هم نمی پوشند.

۳- کمپین عکس های دو نفره:

مدتی است در شبکه های اجتماعی و مشخصا اینستاگرام کمپین هایی راه افتاده است. «من و عشقم» یکی از این کمپین هاست که در آن از زوج های جوان خواسته می شود عکسی دونفره از خودشان و همسرشان ارسال کند تا برای عموم منتشر شود! این عکس ها به رقابت گذاشته می شود و در نهایت عکسی که بیشترین تعداد لایک را داشته باشد برنده می شود.
این کمپین ها به طور جدی غریزه غیرت در مردان را هدف قرار داده است. از نظر بسیاری از کارشناسان شرکت در این گروه ها در کنار ترویج بی غیرتی و بی حیایی، به دلیل مقایسه هایی که صورت می گیرد رفتارهای خود تخریب و خود آزار دهنده را در بین زوج ها ایجاد می کند. همچنین در اینگونه کمپین ها این احساس به افراد دست می دهد که دیگران شادتر از آنها هستند و این باعث سرخوردگی و واکنش های نامناسب در فرد می شود.

آنچه در بالا ذکر شد تنها مواردی انگشت شمار از برنامه های دشمن برای نفوذ به فرهنگ اسلامی و از بین بردن ریشه های اعتقادی ماست. هرچه جلوتر می رویم فناوری بیشتر پیشرفت می کند و دشمن ابزارش را برای اجرایی کردن هدفش قوی تر می کند. شاید به نظر بسیاری از خانواده ها همه چالش ها و کمپین ها و نرم افزارها تنها برای سرگرمی باشد و بعد از مدتی تکراری شود اما به جرأت می توان گفت که دشمن قبل از تکراری شدن آن ها سگرمی های جدیدی را برنامه ریزی کرده و در حالی که مسئولین فرهگی کشور در خواب غفلت به سر می بردند آن ها را اجرایی می کند.


منبع: باحجاب


ویدیو مرتبط :
خانه مجردی