علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



مصرف افراطی گوشت قرمز فرآیند پیری را تسریع می كند


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، مصرف گوشت قرمز سبب افزایش فسفات سرم در بدن می شود كه رابطه مستقیمی با افزایش سن بیولوژیكی دارد.
این مطالعه با بررسی بیش از 600 نفر نشان می دهد گوشت قرمز سبب كاهش طول تلومر می شود. تلومر در پایان رشته DNA قرار دارد و نقش آن محافظت از كروموزوم است. از طرفی افزایش میزان فسفات سرم در خون، عمكرد كلیه ها را كاهش داده و مهمترین علت بروز بیماری های مزمن كلیه است. افزایش سن بیولوژیكی احتمال بروز بیماری های مرتبط با سن از جمله آلزایمر را افزایش می دهد.
گوشت قرمز منبع غنی آهن و ویتامین B و D است؛ ولی مصرف آن به ویژه در سنین بالا باید كنترل شده باشد.
مطالعاتی كه چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده احتمال بروز پولیپ روده را 56 درصد افزایش می دهد. پولیپ مهمترین عامل بروز سرطان روده بزرگ است. محققان پیشنهاد می كنند كه پروتئین های گیاهی و گوشت سفید و ماهی جایگزین گوشت قرمز شود. نتایج این تحقیقات در نشریه Aging منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259**1440

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
گوشت قرمز یا گوشت سفید؟ کدامیک