سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



ضرورت بازنگری و اصلاح قوانین «راهکارهای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف» و «ساماندهی مد و لباس»


ضرورت بازنگری و اصلاح قوانین «راهکارهای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف» و «ساماندهی مد و لباس»

مهرخانه/ ما برای بازنگری در قانون‌ راهکارهای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف اقدام کرده و با وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های مختلف مکاتبه کرده‌ایم تا نظرات خود و ضعف‌ها و خلأهایی که در این زمینه مشاهده می‌کنند را ارایه دهند. نظرات مفیدی نیز دریافت کردیم که می‌تواند به ما کمک کند. یکی از پیشنهادهای وزارت ارشاد ایجاد فضای رقابتی در عرصه پوشاک و تولید پوشاک کم‌هزینه بود.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در این سال‌ها قوانین مختلفی در این زمینه تصویب شده است. مثلاً قانون‌ راهکارهای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در سال 84 به تصویب رسید که طبق آن 26 دستگاه در این‌ زمینه وظیفه دارند. سال 85 نیز قانون ساماندهی مد و لباس مصوب شد، اما هنوز این دغدغه وجود دارد و شاهد فاصله مشهودی بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب هستیم.

اختتامیه نخستین جشنواره مد و لباس دانشجویی در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.

شهیندخت مولاوردی؛ معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده، طی سخنانی در این مراسم عنوان داشت: مقوله لباس و پوشش و سبک پوشش از مهم‌ترین عناصر فرهنگ و هویت هر فرد و هر جامعه‌ای است. پوشش در اکثر مذاهب و آیین‌ها سابقه داشته است. برای نمونه، تاریخ تمدن ویل دورانت به آرتمیس؛ الهه عفت، اشاره می‌کند و می‌گوید او دارای بدنی ورزیده و چابک و در عین حال، آراسته به عفت بوده است.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: در جامعه ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا دهه دوم انقلاب، این موضوع به مسئله تبدیل نشده بود، اما بعد از دهه دوم به‌عنوان معضل و مسئله خود را نشان داد. در مورد علت این مسئله هم دیدگاه‌های مختلفی مانند سیاست‌های فرهنگی غلط، کج‌سلیقگی و... وجود دارد. این پدیده چندوجهی است و نمی‌توانیم بی‌اعتنا به عللی که این روند را به این‌جا رسانده است، در نظر بگیریم، اما توجه‌داشتن به این روند، به ارایه راهکارهای مناسب کمک می‌کند.

آسیب‌شناسی وضعیت موجود و گذشته در زمینه عفاف و حجاب در دستور کار دولت یازدهم
او با اشاره به این‌که هنوز به دغدغه سیاست‌گذاران در این حوزه پاسخ داده نشده است، اظهار داشت: در این سال‌ها قوانین مختلفی در این زمینه تصویب شده است. مثلاً قانون‌ راهکارهای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در سال 84 به تصویب رسید که طبق آن 26 دستگاه در این زمینه وظیفه دارند. سال 85 نیز قانون ساماندهی مد و لباس مصوب شد، اما هنوز این دغدغه وجود دارد و شاهد فاصله مشهودی بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب هستیم. دولت یازدهم از آغاز به کار خود آسیب‌شناسی وضعیت موجود و وضعیت گذشته را در دستور کار قرار داده و کمیسیون فرهنگی دولت جلسات متعددی را در این رابطه برگزار کرده است.

بی‌توجه به پوشش مناسب قومیت‌های ایرانی
مولاوردی با بیان این‌که عدم توجه به پوشش مناسب قومیت‌های ایرانی یکی از عواملی است که ما را درگیر وضعیت کنونی کرده است، بیان داشت: ما برای بازنگری در قانون‌ راهکارهای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف اقدام کرده و با وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های مختلف مکاتبه کرده‌ایم تا نظرات خود و ضعف‌ها و خلأهایی که در این زمینه مشاهده می‌کنند را ارایه دهند. نظرات مفیدی نیز دریافت کردیم که می‌تواند به ما کمک کند. یکی از پیشنهادهای وزارت ارشاد ایجاد فضای رقابتی در عرصه پوشاک و تولید پوشاک کم‌هزینه بود.

دستور رییس‌جمهور برای عرضه پوشاک مناسب
معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در زمانی که بحث مقابله با ساپورت‌پوشان مطرح بود، در یکی از جلسات هیئت دولت گزارشی در خصوص وضعیت پوشش ارایه شد و رییس‌جمهور دستور داد اقدامات لازم برای عرضه پوشاک مناسب توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت امور زنان و خانواده انجام گیرد. این دستور به‌عنوان ابلاغیه هیئت وزیران ابلاغ شد و ما اقداماتی را آغاز کردیم.

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره آسیب‌شناسی قانون ساماندهی مد و لباس
او با اشاره به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص آسیب‌شناسی قانون ساماندهی مد و لباس اظهار داشت: در این گزارش آمده است با این‌که این قانون راهی برای تحقق حجاب در جامعه است، اما هنوز این دغدغه وجود دارد و باید ببینیم موانع تقنینی و اجرایی در این رابطه چیست. برخی از ایرادات مرکز پژوهش‌ها، بی‌توجهی این قانون به مد به‌عنوان صنعت و زیرساخت‌های تولید پوشاک، عدم ضمانت اجرایی، فقدان بودجه کافی برای پیشبرد اهداف، عدم توجه طراحان به مد به‌عنوان صنعت و... بود. لازمه رفع این موانع، اصلاح این قانون و توجه به زیرساخت‌ها و تقویت صنعت نساجی است.

مولاوردی افزود: آن‌چه بر آن تأکید شده، توجه به ابعاد اقتصادی مد در کنار زوایای فرهنگی آن است. غفلت نکنیم که به دلیل تغییر در ذائقه پوشش جامعه به موازات نیاز به فرهنگ‌سازی، نیازمند فعال‌سازی اقتصادی و سودآوری هستیم تا عرضه‌کنندگان با قیمت و کیفیت مناسب محصولات خود را عرضه کنند. در حوزه فرهنگ باید جهت‌گیری ما از باید به باور، از تبلیغ به تعمیق و از فعالیت‌محوری به سمت اثربخشی باشد.

لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساماندهی مد و لباس
معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: در کنار اقدامات ترویجی که باید جایگزین اقدامات سلبی شود، لازم است با استفاده از ظرفیت‌های مردمی مد و لباس را ساماندهی کنیم تا در حوزه گسترش فرهنگ حجاب و عفاف به موفقیت‌های لازم دست یابیم. در غیر این صورت، با توجه به گسترش تکنولوژی‌های ارتباطی، شاهد بدترشدن وضعیت خواهیم بود. من در همین‌جا آمادگی معاونت را به‌عنوان یک ستاد هماهنگ‌کننده دستگاه‌های اجرایی برای همکاری با کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد، دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای و سایر متولیان فعال در این حوزه اعلام می‌کنم.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
اختلاف در حاکمیت مانع از اجرای قوانین عفاف و حجاب