سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



ایران / مسعود نیلی: برای توسعه اقتصادی به اجماع جناح ها نیاز داریم


به گزارش ایرنا، مسعود نیلی مشاور ارشد اقتصادی رئیس جمهوری با حضور در مؤسسه « ایران» ضمن بازدید از بخش های مختلف مؤسسه و تحریریه روزنامه ایران، در گفت و گوی مفصلی به بیان ریشه های مشکلات کنونی اقتصاد و راه حل های بهبود و حرکت رو به توسعه آن پرداخت.
بسیاری از سیاست ها و برنامه های اقتصادی دولت روحانی به مسعود نیلی منتسب است. وی در این گفت و گو، بیش از همه چیز نیاز به ایجاد یک وفاق ملی حول محور توسعه اقتصادی را با در نظر گرفتن ابعاد مختلف سیاسی و فرهنگی موضوع یادآور شد و از تعبیر لزوم اجرای برجام داخلی در حوزه اقتصادی سخن به میان آورد.
مسعود نیلی ریشه های مشکلات کنونی کشور را نیز در چهار محور ناکارآمدی چند ده ساله مدیریت اقتصادی، سیاست های غلط دوره وفور 84 تا 92، مسأله تحریم ها و در آخر هم کاهش قیمت نفت ذکر کرد.
وی معتقد است که در برهه حساس اقتصادی قرار داریم و اگر نتوانیم در داخل، اجماع مناسبی برای حل مشکلات اقتصادی به وجود آوریم، فرصت سوزی بزرگی مرتکب می شویم.
روزنامه ایران عکس نخست خود را به تصاویری از جشنواره فیلم فجر که در حاشیه آن آمده سال نوی سینمای ایران شامگاه یکشنبه در تالار وحدت آغاز شد، رقابتی ترین جشن سینمای ملی در دوران امید اختصاص داد.
یادداشت اول روزنامه ایران به قلم حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهوری باموضوع «عزت، حکمت و مصلحت در یک سفر(2)» سفر رئیس جمهوری به اروپا را مورد بررسی قرار می دهد.
در بخشی از این یادداشت می خوانیم :رئیس جمهوری ایران از همان ابتدای فرآیند مذاکرات هسته ای تأکید کرد که با ایران باید به زبان تکریم سخن گفت؛ برجام در مرحله اجرایی خود فرصتی فراهم کرد که ما از زبان خشک و به شدت فنی و فیزیکی دوره قبل،که به هرحال ضروری هم بود، قدری فاصله گرفته و به زبان آرمانی گفت وگویی نزدیک ترشدیم.
ما اندک اندک از فیزیک به سیاست منتقل شدیم، لحن گفتارها چه در واتیکان که از ضرورت گفت وگوی بینا-ادیانی سخن به میان آمد وچه در دیدار یونسکو که بر مناسبات بینا- فرهنگی تأکید شد،عموماً همدلانه بود.
اگر بخواهم همین فضا را با دوران پیش از حصول توافق نهایی هسته ای مقایسه کنم باید بگویم که ما از گفت وگو «با جهان» به فضای گفت وگو «در جهان» منتقل شدیم.
یادداشت دوم روزنامه ایران به قلم محمد مهدی مظاهری استاد دانشگاه با موضوع «پایان سفر به اروپا؛ آغاز سیاست خارجی توسعه گرا» ابعاد سفر رئیس جمهوری را مورد بررسی قرار داد.
در بخشی از این یادداشت می خوانیم : سفر رئیس جمهوری به اروپا فصلی تازه در روابط اقتصادی ایران با قاره سبز است. اهمیت و تأثیرگذاری این سفر بر مناسبات تولید و تجارت و کل سپهر اقتصاد ایران را بعضی تحلیلگران بی سابقه دانسته اند.
از این رو بی جهت نیست که اکثر نقد و نظرها درباره این سفر متمرکز بر بعد اقتصادی آن بوده است. در عین حال نباید نادیده گرفت که نشستن رئیس جمهوری ایران و سران اروپایی در دو سوی یک میز، لزوماً معنا و مفهوم سیاسی عمیقی خواهد داشت.
یادداشت سوم روزنامه ایران به قلم ابوالحسن نواب عضو « جامعه روحانیت مبارز» با موضوع « اندیشه ای که امام بنیان نهاد» اندیشه های امام را مورد بررسی قرار می دهد.
در بخشی از این یادداشت می خوانیم : بازخوانی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در آستانه سی و هفتمین سالگرد آن همچنان نشان دهنده آن است که امام خمینی(ره) با بنیانگذاری این انقلاب، حرکت و جریانی تأثیرگذار را در تاریخ بشریت ایجاد کرده، حرکتی که سرآغازی برای دگرگون کردن معیارهای حاکم بر جهان بود و شاخص های نوینی را پایه گذاری کرد.
انقلاب اسلامی، بی اغراق سال ها پیش تر از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بلوک بندی قدرت را برهم زد و از جهانی دوقطبی که در یک سوی آن ابرقدرت شرق و در سوی دیگر ابرقدرت غرب ایستاده بود، دنیایی ساخت که در یک قطب آن همه انسان های آزاده ایستادند و در سوی دیگر حکومت های جائر. اینچنین بود که انقلاب اسلامی، ادبیات و مفاهیم جدیدی را به ادبیات جهان معرفی کرد. ادبیاتی که براساس آن صف بندی میان مستضعفان و مستکبران در بازشناسی طبقات اجتماعی، حکومت ها و جریانات سیاسی و احزاب به کار گرفته شد.
یادداشت چهارم روزنامه ایران به قلم حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران باموضوع «شیفته دین،فدایی میهن» منتشر شد.
در بخشی از این یادداشت می خوانیم :امیر سرلشکر محمد سلیمی فرمانده ای ولایی، خستگی ناپذیر، متشرع و اخلاق مدار بود که پس از سال ها مجاهدت در راه اسلام و میهن اسلامی و اعتلای ارتش جمهوری اسلامی ایران به دیدار حق شتافت.
وی در سال 1316 در خانواده مذهبی در شهر مقدس مشهد به دنیا آمد و در همان دوران کودکی به همراه خانواده اش به تهران نقل مکان کرد و در سال 1336 وارد دانشگاه افسری شده و پس از طی تحصیلات کارشناسی در سال 1340 در رسته مخابرات دانش آموخته شد.
« مجلس تصویب کرد/ساعات کار زنان شاغل کاهش می یابد، تکریم فرمانده پیشکسوت ارتش، تسلیت رهبری و رئیس جمهوری درپی درگذشت سرلشکر سلیمی، در عملیات بزرگ پلیس رئیس باند شرارت مازندران به دام افتاد،نخستین جلسه در دوره پسابرجام/نشست سران قوا به میزبانی روحانی،نشست خبری محسن جلال پور/ پاسخ رئیس پارلمان بخش خصوصی به منتقدان سفر به اروپا» از اخبار مهم این روزنامه است .
شبد* 1528 * 1095/1859

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
توسعه روابط اقتصادی بین ایران و جمهوری چک