فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



تعلیق فعالیت خبرنگاران چینی به خاطر ترجمه اشتباه یک واژه


به گزارش ایرنا، این حادثه اوایل هفته جاری اتفاق افتاد، زمانی که رئیس جمهور چین به ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی سفر کرد تا در نشست سران چین و قاره آفریقا شرکت کند.
مرکز حقوق بشر و دمکراسی هنگ کنگ امروز - دوشنبه - در بیانیه ای آورده است که این خبرنگاران از کارکنان رسانه دولتی در چین بوده اند.
در زبان چینی واژه «جیر سی» به معنای سخنرانی و عبارت «سی جیر» به معنای اخراج یا استعفاء و یا کناره گیری از یک مقام و شغل است.
بر اساس بیانیه منتشر شده، در جریان انتشار این خبر، گویا خبرنگاران چینی احتمالا به دلیل بی دقتی این دو کلمه را اشتباه منتشر کرده و به جای واژه سخنرانی از کلمه استعفاء استفاده کرده اند.
از این کلمه در متنی استفاده شده بود که مربوط به سخنرانی رئیس جمهور چین در جمع سران آفریقا بوده است.
گروه حقوق بشری هنگ کنگ که یک سازمان غیردولتی محسوب می شود در بیانیه خود آورده است که اتفاق مذکور روز شنبه - 14 آذر ماه - رخ داده و در مدت یک ساعت و بیست دقیقه از انتشار این خبر 20 رسانه دولتی از آن با همان واژه استعفا استفاده کرده اند تا اینکه مسئولان آن را تصحیح کرده اند.
دو نفر از خبرنگاران بخش آفریقا و دو ویراستار سرویس خبری چین که مسئوول این اتفاق تشخیص داده شده اند بر اساس بیانیه مزبور از روز شنبه تاکنون فعالیت خبری نداشته و از شغل خود تعلیق شده اند.
روزنامه «ساوت چاینا» از هنگ کنگ گزارش کرده که روز پنجشنبه گذشته هم خبرگزاری شین هوا اقدام به انتشار خبری کرد که در آن اسم باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با حروف اشتباه منتشر شده بود.
فعالیت های خبری در چین همواره از حساسیت های بالایی برخوردار است و خبرنگاران از جمله گروه هایی هستند که آزادی عمل فراوانی در امور خبرنگاری و گزارشگری در چین ندارند.
همین موضوع موجب شده است تا رسانه های خارجی و عمدتا غربی محدودیت آزادی خبرنگاران در چین را مورد انتقاد شدید قرار داده و از دولت این کشور بخواهند تا آزادی رسانه ها را افزایش دهد.
بیشتر رسانه های چین که اخبار مربوط به مقام ها و مسئولان رده بالا را منتشر می کنند باید اخبار خود را از خبرگزاری رسمی و یا نشریات ارگانی حزب بدست آورند.
اداره مطبوعات، انتشارات، رادیو، فیلم و تلویزیون چین اخیرا و به مناسبت روز خبرنگار گزارشی منتشر کرد که نشان می داد در سراسر این کشور 298 هزار خبرنگار فعالیت دارند که یک هزار و 100 نفر برای تارنماهای اینترنتی، 82 هزار نفر در روزنامه ها، 5 هزار و 400 نفر در نشریات ادواری،حدود 2 هزار و 600 نفر برای خبرگزاری های رسمی و بیش از 100 هزار نفر هم گزارشگران و خبرنگاران تلویزیون چین هستند.
بر اساس گزارش ها، در حال حاضر بیش از 2 هزار روزنامه، خبرگزاری و تارنمای خبری، 8 هزار مجله فرهنگی، ماهنامه و فصلنامه و همچنین بالغ بر 7 هزار ایستگاه رادیویی با موج های کوتاه و بلند و بیش از یک هزار و 200 ایستگاه تلویزیونی ماهواره ای، سراسری، استانی، منطقه ای و محلی در این کشور فعال دارند.
آساق*231*1597

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
تعلیق فعالیت مرکز مبارزه با دوپینگ مسکو