سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



چتراندازی و مهمان ناخوانده شدن در خانه همسر ممنوع!


چتراندازی و مهمان ناخوانده شدن در خانه همسر ممنوع!خراسان/ چگونگی ارتباط با خانواده همسر یکی از مهم ترین عوامل موثر در بروز اختلاف های جدی و درگیری های خانوادگی است. رابطه های نامحدود و تعریف نشده با خانواده یکی از همسران می تواند سر منشاء اختلاف میان زن و شوهر شود. به گزارش سلامت نیوز، در ادامه این مطلب، مروری کوتاه بر سه مورد از رایج ترین الگو های رابطه با خانواده های همسران خواهیم داشت که به بروز اختلاف منجر می شود.
عروس و داماد های چترانداز
دیدار های مکرر، غیرضروری و بدون برنامه زوج ها با خانواده هایشان، یکی از مهم ترین دلایل بروز اختلاف هاست. برخی از زوجین به ویژه آن هایی که تازه به خانه بخت رفته اند، هر روز از ساعت مشخصی تا پایان شب و گاه حتی چند روز به طور شبانه روزی به خانه پدری خانم یا آقا می روند و فارغ از همسر و زندگی متاهلی چون دوران مجردی با خانواده هایشان روزگار سپری می کنند؛ این سبکی از زندگی زناشویی است که نه تنها مفید نیست، بلکه مضر است. این روش زندگی، گاه بیانگر وجود اختلاف و مشکلات بین زوج است و از همه مهم تر آن که این زوج نمی توانند بدون حضور اطرافیان، زندگی دو نفره ای را تجربه کنند. بی شک وقتی زندگی زناشویی زوج بدون دغدغه و مشکلات ارتباطی و عاطفی باشد، زن و شوهر برای بودن در خانه خود و کنار هم بودن لحظه شماری می کنند.
مهمانان ناخوانده
بسیار محتمل و متداول است که پدر یا مادر یکی از زوج ها به دلیل کهولت سن و تنهایی، برای مدتی طولانی با فرزندانشان زندگی کنند اما گاه والدین بی هیچ دلیل موجهی تنها به صرف محبت زیاد، اختلاف با همسر، به بهانه دیدار نوه یا هر مسئله دیگری، به مدت بسیار طولانی در خانه فرزندشان سکونت می کنند و حتی گاهی برادر، خواهر یا یکی دیگر از بستگان درجه اول یکی از طرفین که سرباز یا دانشجواست، به عنوان مهمان در منزل زوج می ماند. زیاد ماندن یکی از اعضای خانواده طرفین در خانه زوج، به مرور زمان مسئله ساز خواهد شد و باعث بروز اختلاف و آسیب های بسیار جدی در زندگی خصوصی زناشویی می شود. همچنین مهمان ناخوانده شدن زوجین هم برای والدین شان مناسب نیست و دردسر هایی ایجاد می کند.
مکالمات تلفنی مکرر و طولانی مدت
تماس های مکرر تلفنی و صحبت های طولانی مدت با اعضای خانواده، روشی است برای برون رفت زن و شوهر از تنهایی. در تماس های تلفنی متعدد، قطعا موضوع صحبت چیزی جز گزارش دادن یا بازگو کردن مسائل روزمره و خصوصی زندگی به دیگری نخواهد بود و این دقیقا عاملی است که باعث می شود پای دیگران به حریم خصوصی زندگی زوج باز شود. فاش شدن راز های خصوصی زندگی کمترین لطمه این گونه گفت و گوهاست که نه تنها باعث احساس ناامنی در همسر می شود، بلکه موجب قوت این تصور اشتباه در ذهن وی نیز می شود که همیشه فکر کند در تمامی تصمیم گیری های زندگی اش ردپایی از افکار خانواده همسرش موجود است. همین مسئله کوچک و پیش پا افتاده، باعث خواهد شد فرد به ناچار سکوت کند و از بیان مطالبی در خانه امتناع کند که این خود باعث دوری زوج از یکدیگر و بروز اختلاف بین آن ها خواهد شد.
3 توصیه کاربردی برای حل اختلافات
«به آن ها رو نده»، «تکلیفت را یک بار، اما برای همیشه معلوم کن»، «حرفاشون رو از این گوش بگیر و از اون گوش در کن»، «تو هم دخالت کن» و ... توصیه های عامیانه و گاه ظاهرا عالمانه ای است که برای حل مشکل با خانواده همسر مطرح می شود، توصیه هایی که همیشه ناکارآمد بوده و مشکلات دیگری را نیز به بار آورده است. برای مقابله با این مشکل، به 3 توصیه کاربردی که در ادامه مطرح می شود، توجه کنید.
1- برای رابطه با خانواده ها برنامه ریزی کنید: با همسرتان در مورد الگوی رابطه با خانواده های طرفین از نظر میزان رفت و آمد ها، برنامه زمان بندی ارتباطات، نحوه ارتباطات اقتصادی و ... صحبت کنید. یادتان باشد منصف و عادل باشید، عدالت را بین خود و همسرتان و انصاف را در میزان سر زدن به خانواده ها و نوع و کیفیت رابطه با آن ها رعایت کنید.
2- خانواده همسرتان را بشناسید: شخصیت تک تک اعضای خانواده همسرتان را بشناسید و از نوع رابطه ای که بر خانواده همسرتان حاکم است شناخت پیدا کنید. بهتر است بدانید قوانین آن خانواده چه شکلی است و چه کسی حرف آخر را می زند و ... با عملیات شناسایی بهتر می توانید با مشکلات پیش آمده مقابله کنید.
3- احترام بگذارید: احترام، بیشترین چیزی است که خانواده همسرتان از شما می خواهند و بدانید احترام گذاشتن هرگز به معنای منفعل بودن و غلام حلقه به گوش بودن نیست. برای برقراری ارتباط سالم با آنان در درجه اول بهتر است والدین همسرتان را بسان والدین خود ببینید. همچنین بپذیرید اگرچه فرزندشان با شما زندگی می کند اما جدا از آن ها نیست و هنوز نسبت به او احساس نگرانی و مسئولیت دارند. بی تردید اگر خودتان را جای آن ها بگذارید قطعا می توانید معنای برخی از نگرانی های آن ها را بفهمید و حرف های ناراحت کننده شان را زیر سبیلی رد کنید.


با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
مهمان ناخوانده