فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



امام جمعه بوشهر: این استان ظرفیت تبدیل به قطب حوزوی اسلام را دارد


به گزارش ایرنا، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز سه شنبه در جشنواره علمی پژوهشی آیت الله سید عبدالله بلادی بوشهری افزود: روحانیان استان بوشهر در کتاب روحانیت جهان تشیع و اسلام بی نظیر هستند.
وی اضافه کرد: یکی از مفاخر روحانیت استان بوشهر آیت الله سید عبدالله بلادی بوشهری است که در 110 سال پیش وهابیت را شناخت و با کتاب 'الحدود' به آنها پاسخ داد.
صفایی بوشهری با اشاره به اینکه عظمت روحانیت استان بوشهر گنجینه ای بزرگ در طول تاریخ است ادامه داد: در وضعیت کنونی بزرگان عرصه نقد و بررسی مذهب ها از آیت الله بلادی به عنوان یک مرجع نام می برند.
وی تاکید کرد: روحانیت استان بوشهر به معنای واقعی نماد اسلامیت، بصیرت، مجاهدت و ولایتمداری هستند که باید با برگزاری جشنواره هایی در راستای ایجاد همدلی، وحدت و شناخت هر چه بیشتر آنها به جامعه گام برداشته شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: دو گروه قوی علمی دراین استان بوشهر حضور دارند که درحال تالیف های بسیار خوبی برای حوزه های علمیه هستند.
صفایی بوشهری افزود: تاریخ جهان امروز در پیچ بزرگی قرار گرفته و چنانچه به سمت معماری نقد استکبار و تحقق تمدن اسلامی توام با جریان معنویت و عدالت به حرکت درآید آن وقت زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) فراهم خواهد شد.
وی اضافه کرد: در دنیای امروز عالم دین باید بصیرت داشته باشد و بدون شک عالم بدون این ویژگی چشم خود را بسته و به خواب رفته است.
در این آیین از 17 اثر شامل کتاب، مقاله و پایان نامه که به دبیرخانه جشنواره علمی پژوهشی آیت الله علامه بلادی رسیده بود تجلیل و چهار نفر نیز شایسته تجلیل معرفی شدند.
آیت الله سید عبدالله بلادی بوشهری مشهور به آیت الله بلادی بوشهری (زادهٔ ۱۲۹۱ قمری در شهر بوشهر درگذشته ۱۳۳۱ خورشیدی)، فرزند سید ابوالقاسم بوشهری، از روحانیان تأثیرگزار در مشروطه خواهی جنوب ایران (بوشهر) بود.
وی در بوشهر علاوه بر دروس حوزوی، علم طب، زبان انگلیسی، نجوم و هیات جدید را فرا گرفت و دروس عالی خود را در نجف با بهره گیری از آخوند خراسانی، سید کاظم یزدی و شریعت اصفهانی ادامه داد و در سال (۱۳۲۴ قمری) به درجه اجتهاد نائل شد.
در اوج نهضت مشروطه به ایران آمد و از رهبران روحانی جنبش جنوب بود و با سران مبارز تنگستانی ازجمله رئیسعلی دلواری دوستی نزدیکی داشت.
بلادی رسالات بسیاری در موضوعات مذهبی ومبارزاتی ازجمله سانسور و رفع حجاب از خود بیادگار گذاشت.
آثار سید عبدالله بلادی از 80 جلد بیشتر است و لوایح و سوانح از جمله آثار مشهور اوست.
وی سرانجام در پی ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در ۲۱ مهر۱۳۳۱ شمسی (۲۳ محرم ۱۳۷۳ قمری) بر اثر سکته قلبی درگذشت.
در دوازده سالگی وی به ملاقات سید جمال الدین اسدآبادی رسیده بود.
ردودالسته (رد بر کتاب ابن تیمیه)، زلال المعین فی شرح احادیث الاربعین، کشکول، کشف الاسرار، لوایح و سوانح (مشتمل بر سخنرانی ها، نامه ها و تلگرافهای ایشان در ایام جنگ بین الملل اول و قیام دلیران تنگستان)، ایقاظ الحبیب فی مظالم الصلیب (افشای جنایات استعمارگران مسیحی) از جمله کتابهای آیت الله بلادی بوشهری است. ک/2
7212/6043

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
شعار های جنبش دانشجویی استان بوشهر بعد از نماز جمعه