سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



21 میلیارد ریال برای طرح های اقتصاد مقاومتی در رفسنجان پرداخت می شود


به گزارش ایرنا حمید ملانوری روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان رفسنجان که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد افزود: بیش از 10 میلیارد ریال آن در حوزه بسیج به ایجاد مشاغل خانگی اختصاص یافته است که از ابتدای امسال تاکنون با این اعتبارات چندین طرح مشاغل خانگی در این شهرستان اجرا شده و تعدادی از جوانان بیکار و جویای کار مشغول به فعالیت شدند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه اقتصاد رفسنجان تک محصولی (پسته) است بهتر است در زمینه مشاغل خانگی ورود کنیم تا جوانان تحصیلکرده با انگیزه فراوان به کار بپردازند.
ملانوری خاطرنشان کرد: سال گذشته در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی در حوزه بسیج 10 میلیارد ریال اعتبار به رفسنجان تخصیص یافت که امسال بیش از دو برابر شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید شهرستان رفسنجان هم تخصیص اعتبارات در حوزه کارآفرینی در سال جاری را 40 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: نیمی از این اعتبار توزیع شده است.
سید یاسر سجادی افزود: امسال 110 نفر در حوزه مشاغل خانگی در رشته های مختلف صنایع دستی تشکیل پرونده داده اند که قرار است به آنها تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی پرداخت شود.
رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم با اشاره به وجود 9 هزار دانشجو در این دانشگاه گفت: یکی از معضلات بیکاری نداشتن تجربه است.
محمدعلی دهقان افزود: مرکز جوار دانشگاهی در این دانشگاه طی دو سال گذشته ایجاد شده و دانشجویان مهارت های مختلفی در رشته های مختلف از سوی مرکز فنی و حرفه ای رفسنجان دریافت می کنند و این باعث تقویت انگیزه جوانان می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان هم با اشاره به اینکه سرفصل دروس دانشگاهی از زمان 20 سال پیش است و تغییر نیافته، گفت: اصل موضوع در رأس امور است و تا زمانی که اصل قضیه را درست نکنیم مشکلات درونی و بیرونی دامنگیر فارغ التحصیلان است.
محسن صفریان افزود: سرفصل دروس دانشگاهی در رشته های کشاورزی و صنعت تغییر نیافته و همین موجب می شود که بستر کار برای دانشجویان فراهم نشود.
وی تصریح کرد: یکهزار و 100 حلقه چاه کشاورزی در رفسنجان وجود دارد اما دانشجویان به صورت تخصصی در این حوزه نمی توانند وارد شوند و مشکلات کمبود آب، کیفیت آب و بحث کشاورزی را سامان دهند.
وی گفت: بهتر است دانشجو در رشته های فنی و مهندسی دروس را به صورت عملی طی یک یا دو سال در جاهای خاص دوره ببینند و پس از آن با نیازسنجی منطقه به اشتغال بپردازد.
صفریان افزود: زمینه کار در کشور به اندازه کافی فراهم است لذا چون تخصص لازم نداریم این بستر راکد شده است.
7433/3028

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
طرح های اقتصاد مقاومتی بسیج