سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دوبی پس از برج خلیفه اکنون قصد احداث آسمان خراشی با ارتفاع بیشتر از 1 کیلومتر را دارد؛ اتمام ساخت در سال 2020


bn-nm046_dubtow_p_20160410080059-640x0

زمانی که حرف از بلندترین آسمان‌خراش‌های جهان به میان می‌آید نام قاره آسیا بیش از هر قاره دیگری بر سر زبان‌ها می‌افتد و آسیایی‌های بلند پرواز، پیاپی در فکر شکستن رکورد بلندترین آسمان خراش جهان هستند. در حال حاضر برج خلیفه دوبی با ارتفاع 828 متر عنوان بلندترین ساختمان ساخت بشر را برای ششمین سال در اختیار دارد و درحالیکه عربستان، آذربایجان و چند کشور دیگر سودای شکستن این رکورد را در سر دارند، دوبی دست به کار شده و قصد دارد که تا سال 2020 آسمان خراشی را با ارتفاع نجومی بیشتر از 1 کیلومتر احداث کند تا نشان دهد قصد پا پس کشیدن از رقبای خود را ندارد. در ادامه با ما باشید تا با این سازه‌ی غول‌آسا در جنوب خلیج فارس آشنا شوید.

محققان و مهندسان در کشور امارات سخت در حال ارزیابی احداث آسمان خراشی هستند که هزینه‌ی احداث آن بالغ بر یک میلیارد دلار خواهد بود و به گفته‌ی آنها ارتقاعش ده‌ها و حتی شاید چند صد متر از برج خلیفه نیز بلندتر است! به گفته‌ی مسئولان دوبی، آسمان خراش جدید به مراتب از برج خلیفه با 160 طبقه و ارتفاع 828 متر بلندتر است و هنوز ارتفاع دقیقی برای آن اعلام نشده تا مشخص گردد پروژه‌ی جدید تا چه حد از پس برج پادشاهی عربستان و نهر ملی جمهوری آذربایجان برخواهد آمد.

شرکت Emaar Properties PJSC اعلام کرده که کار ساخت این پروژه در اواخر ماه ژوئن(خرداد) آغاز خواهد شد و تا قبل از برگزاری World Expo در سال 2020 به پایان خواهد رسید تا در مدت 4 سال شاهد احداث یک آسمان خراش یک کیلومتری باشیم.

Mohamed Alabbar رییس این شرکت در کنفرانسی در این رابطه که در روز یکشنبه برگزار شد اینگونه توضیح داد :

ما قصد داریم نماد جدیدی را برای شهر دوبی تعریف کنیم. اکنون زمانی که به مرکز شهر و برج خلیفه نگاه می‌کنیم، حس غرور و افتخار به ما دست می‌دهد.

شهر دوبی در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری بر روی پروژه‌های عظیم عمرانی هیچ ابایی ندارد و هم اکنون در این شهر چندین پروژه‌ی بسیار بزرگ با سرمایه‌گذاری‌های نجومی در دست احداث است که در بزرگترین آنها شرکت UAE city با هزینه‌ای 3 میلیارد دلاری در حال احداث یک مجموعه رفاهی و تفریحی بسیار بزرگ برای توریست هاست که تمامی این موارد در کنار هم دست به دست هم داده تا سران اماراتی اعلام کنند که تا سال 2020 برنامه‌ی جذب 20 میلیون توریست خارجی را در هر سال دارند این درحالیست که در سال 2012 تعداد توریست‌هایی که از دوبی دیدن کردند 10 میلیون نفر بود و این بدان معناست که با سرمایه‌گذاری‌های کلان و غول‌آسا در مدت 8 سال این رقم به دو برابر افزایش خواهد یافت.

آسمان خراش جدید که تا سال 2020 احداث می‌شود شامل سکوهای دید بسیار بزرگ در بالا، باغ‌ها و فضای سبز زیاد، 18 تا 20 طبقه فروشگاه و رستوران و چندین مرکز دیدنی دیگر را در خود شامل می‌شود تا به سران دوبی کمک کند که تا سال 2020 بتوانند هر سال 20 میلیون نفر را به این شهر زیبا بکشانند.

طرح این بنای عظیم و زیبا را شرکت دو ملیتی اسپانیایی-سویسی Santiago Calatrava Valls طراحی کرده و از آن با عنوان هدیه‌ای برای شهر یاد کرده است. به گفته‌ی طراحان این برج، ظاهر آن بسیار شیک و زیبا خواهد بود که در نگاه اول مناره‌ای بسیار مرتفع را در ذهن تداعی می‌کند که با کابل‌هایی محکم به زمین متصل شده است!

برج خلیفه دوبی

برج خلیفه دوبی

عربستان سعودی در حال حاضر مشغول ساخت آسمان خراشی بسیار بلند با ارتفاع یک کیلومتر در شهر جده است و قصد دارد که عنوان بلندترین سازه‌ی جهان را از برج خلیفه بگیرد و مشخص نیست که برج جدید دوبی در برابر این آسمان خراش غول پیکر تا چه حد توان رقابت را خواهد داشت.
در سوی دیگر جمهوری آذربایجان در پروژه‌ی نهر ملی که در دریای خزر اجرا می‌شود، قصد دارد وارد خانواده‌ی یک کیلومتری‌ها شده و نام خود را جاودانه کند. کویت نیز رویای مشابهی را در سر دارد تا نشان دهند در اطراف ما تب احداث آسمان‌خراش‌های بسیار بلندمرتبه حسابی داغ است.

تصور شما از یک ساختمان یک کیلومتری چگونه است؟ مهار چنین سازه‌ای در برابر شرایط محیطی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی، طوفان و… واقعا کار پیچیده‌ایست که مهندسی بسیار قدرتمند و پیشرفته‌ای را می‌طلبد، چیزی که در برج خلیفه شاهدش بودیم و رکوردهای زیادی جابجا شد.

از پروژه نهر ملی جمهوری آذریایجان چه می‌دانید؟ آسمان‌خراشی 1050 متری در بزرگترین پروژه عمرانی دریای خزرعربستان سعودی، اولین آسمان‌‎خراش یک کیلومتری را در جده خواهد ساخت digitaltrends

لینک کوتاه

Closeبرای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید


ویدیو مرتبط :
پریدن از روی برج خلیفه دوبی...زیبا و باورنکردنی.