علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



رسانه ها تریبون نخبه نماها نشوند/تولید اخبار در راستای توسعه باشد


به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی عصر یکشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: اصحاب رسانه این استان همواره در حوزه های نقد، تبلیغ و ترویج فعالیت ها و سیاست های دولت فعالیت داشته اند و همراهی آنها در حل مشکلات این استان قابل چشم پوشی نیست.

وی با تأکید بر اینکه هدف از نقد باید ایجاد انگیزه در مسئولان و بهبود اوضاع باشد، اظهار داشت: در صورتیکه نقد ضد این هدف باشد باعث بی انگیزگی و تخریب شده و ضد توسعه عمل می کند و در این صورت دیگر ارزشی ندارد.

خادمی با بیان اینکه ارزش ابزار به اهداف آن است، تصریح کرد: ارزش رسانه به عنوان رکن چهارم توسعه به روشنگری و نقد آن است که دولت ها و صاحبان قدرت را به پاسخگویی و شفافیت وادار می کند.

وی عمده فعالیت رسانه های این استان را در راستای نیازهای استان دانست و یادآور شد: هدف رسانه و معیار حرکت آن باید این باشد که چه میزان به توسعه و بهبود چهره استان کمک می کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حرکتی که منجر به تخریب چهره استان می شود ضد توسعه است و باید جلوی چنین حرکاتی را گرفت.

خادمی اضافه کرد: بهتر این است که رسانه ها در خصوص موضوعاتی که مورد نقد قرار می دهند در ابتدا اطلاعات لازم را کسب کنند، زیرا نقد بدون آگاهی تبعات زیادی به همراه دارد.

وی به تفاوت خبرنگاران با توده مردم اشاره داشت و تصریح کرد: خبرنگاران باید اتفاقات و رخدادهای جامعه را از فیلتر دانش خود گذرانده و آمارها را به اطلاعات تبدیل کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به انتخابات سال جاری، گفت: در بحبوحه انتخابات به منظور افزایش مشارکت مردم اطلاع رسانی ها گسترده تر می شود.

خادمی به نقش رسانه ها در انتخابات اشاره داشت و افزود: رسانه ها باید به گونه ای عمل کنند که از سویی اطلاع رسانی آنها به افزایش مشارکت مردم منجر شود و از سوی دیگر فردای روز انتخابات رقابت ها به اتمام رسیده باشد.

وی با بیان اینکه رقابت ها باید سالم و مطابق با قواعد مربوطه باشد، اظهار داشت: بخشی از این فرهنگ سازی به عهده رسانه ها است.

استاندار با تأکید بر اینکه باید شخصیت حقیقی افراد را از شخصیت حقوقی آنها متمایز کنیم، بیان کرد: گاهی مطالبی در برخی سایت ها در قالب کامنت انعکاس داده می شود که شخصیت فردی و حقیقی افراد را مورد هجمه قرار می دهد و حتی گاهی ممکن است باعث ایجاد تشنج در یک طایفه شود.

خادمی تأکید کرد: در جامعه مدنی بلندگو در اختیار همه افراد قرار نمی گیرد، بنابراین رسانه ها نباید فضا را در اختیار چنین افرادی قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در بحث انتخابات خاص است، عنوان کرد: در بحبوحه انتخابات نیز ممکن است انتشار یک خبر یک نامزد انتخاباتی یا طرفداران وی را دچار مشکل کند یا حتی منجر به ایجاد مشکلاتی برای استان شود.

استاندار ادامه داد: بخشی از مشکلات این استان نیز ناشی از افرادی است که یدک نخبگی را به دوش می کشند در حالیکه نخبه نیستند.

خادمی تصریح کرد: چنین افرادی قومیت را تحت عنوان نخبه برجسته می کنند و رسانه ها نباید تریبون چنین افرادی شوند و نباید عقاید و نظرات این افراد را انتشار دهند.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص اتفاقات اخیر رخ داده در دانشگاه آزاد یاسوج نیز گفت: در فضاهای بسته به خصوص در دانشگاه ها صدور مجوزها به عهده دانشگاه است وهیأت نظارت دانشگاه موظف است همه الزامات لازم را برای برگزاری مراسمات بررسی کند و تنها هنگامی که احساس شود برگزاری یک مراسم امنیت کلی استان را تهدید می کند شورای تأمین ورود پیدا می کند.


ویدیو مرتبط :
توسعه منابع انسانی در خدمات عمومی در راستای تعدیل و اصلاحات ساختاری -