سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



لزوم فرهنگ‌سازی برای نهادینه‌کردن طرح «امین موقت»


حبیب‌الله مسعودی‌فرید در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: موانع قانون فرزندخواندگی مصوب سال 53 تا حدود زیادی برطرف شده و خانواده‌های پشت نوبت می‌توانند در این خصوص اقدام کنند.

وی ادامه داد: نمونه ای از این تغییرات پذیرش کودکان تا 16 سال به جای 12 سال، پذیرش فرزند توسط دختران مجرد بالای 30 سال و حذف شرط به نام زدن ملک برای کودک است که البته منوط به را قاضی شده است یعنی در صورت صلاحدید قاضی الزامی به این مورد نیست. به طور کلی تمام موارد با حکم قاضی انجام می‌شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی همچنین گفت: بجز فرزندخواندگی به صورت دائمی، طرح امین موقت نیز هست که البته به صورت موقتی است و اگر بر اساس حکم قاضی والدین اصلی کودک از سرپرستی وی سلب شوند کودک می‌تواند به صورت دائم در خانواده جدید بماند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به ازای هر کودک در مراکز بهزیستی هفت خانواده متقاضی پذیرش هستند، افزود: در حال حاضر نوزاد بیش از سه ماه در مراکز نیست چرا که بعد از تست کودک از لحاظ جسمی به خانواده‌های متقاضی سپرده می‌شود.

مسعودی فرید خاطرنشان کرد: برای گسترش طرح امین موقت در کشور نیاز به فرهنگ‌سازی داریم چراکه اگر این نگهداری به صورت موقتی باشد در رشد و تعالی کودکان موثر است، در تحقیقی در آمریکا مشخص شده است که کودکانی که در مراکز نگهداری می‌شوند به لحاظ دایره لغات بسیار ضعیف‌تر از کودکان در خانواده هستند و این شاید کمترین تفاوت آنها باشد ضمن اینکه در تعالیم دینی نیز نسبت به دستگیری از این افراد توصیه شده است.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
لزوم توجه به کارهای عمیق در حوزه فرهنگ